nikjesienny 22.10.10, 18:10 forum Hajnowki zdochło . Raz na dwie nedili chtoś sztoś napisze . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikjesienny Re: Takim obrazom 06.11.10, 14:13 forum zdechło , ale lekko wątek do góry podsunę , ku opamiętaniu . Może jeszcze kilka komputerów w Hajnówce się znajdzie , oprócz tych , co tu urzędują . Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Takim obrazom 07.11.10, 08:35 dlaczego tu tak malutko ludziki piszą ... zaglądam i - Odpowiedz Link Zgłoś
ilonac80 Re: Takim obrazom 23.02.11, 13:50 To może ja podciągnę wątek do góry, może coś się ruszy ,ale wątpię, sama zresztą nie mam czasu tu zaglądać. Pozdrawiam wytrwałych. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Studziwody też nie mają forum... 27.02.11, 22:57 A Hajnówka to w sumie nic innego, jak przedmieścia Bielska... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Studziwody to dzielnica Bielska ... 01.03.11, 10:20 Pilnuj swego miejsca zamieszkania pawlossiulu!!! Daleko z niego do Studziwód, oj daleko. Muzeum nie macie, komunikacji MOK też brak wam, a Studziwody mają i jedno i drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riko_riko Re: Takim obrazom 01.03.11, 11:03 W takim razie ja spróbuję wywołać dyskusję Urodziłam się i wychowałam w Hajnówce, jednak od kilku dobrych lat bywam tam bardzo rzadko. Bardzo chciałabym wrócić do rodzinnego miasta i założyć własną działalność ale wcześniej chciałabym się dowiedzieć czego tak naprawdę w Hajnówce brakuje. Proszę was o pomoc. Czekam na wszelkie pomysły. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ilonac80 Re: Takim obrazom 13.03.11, 21:24 To wszystko zależy co umiesz robić i co chcesz robić. Pomysłów to głowa pełna , ale z realizacją jest gorzej. Jakbym miała pomysł i byłoby mnie na niego stać to pewnie już byłby przeze mnie zrealizowany. Odpowiedz Link Zgłoś