jednocylindrowiec 28.01.12, 18:25 Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.12, 22:06 Również podobnie uważam. Może ktoś ma jakieś pomysły co do tematów nowych wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.12, 22:39 Ja mam, ale pewnie wytniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.12, 20:20 szpila555 napisał: > Również podobnie uważam. > Może ktoś ma jakieś pomysły co do tematów nowych wątków? > Może o zalewie w Bielsku Podlaskim byśmy pogadali, będzie w końcu czy nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Ostra nuda na tym forum ? 29.01.12, 16:31 Nie ma nawet tego histeryka z IPNu ... , że o ormowca pupilku nie wspomnę ...Internat biedakom zamarzł . Odpowiedz Link Zgłoś
bedivan Re: Ostra nuda na tym forum ? 29.01.12, 19:36 www.youtube.com/watch?v=Bafi_sXd6w0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
leo-art Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.12, 19:17 Panowie, ja bym powymyślał komu trzeba, uszy byłyby czerwone, ale wy się zaraz obrażacie ahahahahahh... a pomysłów to u mnie więcej niż ryb w tym zalewie, który mógłby powstać.... :) TAkie wszystko delikatne.. ludzie są strasznie konserwatywni. Trochę grubej skóry i jedziemy. Widać zamówiona nuda, skoro jest. Nie ma to tamto.. Nuda nie przychodzi ot tak... znaleźć winnego/innych :) hehehehe dopaść sponiewierać :) przypiąć ;)... Może przypiąć jakiś poradnik - jak się nie obrażać i jak oraz ile razy wybaczać :).... Jedno mnie męczy.. co to jest problem!?>??????? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.12, 02:46 Niektórzy smacznie chrapią a ja do kominka dorzucam brzozowe i dębowe szczapy, ciszę się, ze je kupiłem w tartaku w Brańsku jako odpad za symboliczne 200zł, ale co to sie ma do tony węgla, prawda NIku ? Odpowiedz Link Zgłoś