Dodaj do ulubionych

Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.01.12, 18:25
Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • szpila555 Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.12, 22:06
      Również podobnie uważam.
      Może ktoś ma jakieś pomysły co do tematów nowych wątków?
      • partizan79 Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.12, 22:39
        Ja mam, ale pewnie wytniesz :P
      • zdrafko Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.12, 20:20
        szpila555 napisał:

> Również podobnie uważam.
        > Może ktoś ma jakieś pomysły co do tematów nowych wątków?
        >

Może o zalewie w Bielsku Podlaskim byśmy pogadali, będzie w końcu czy nie będzie?
    • nikzimowy Re: Ostra nuda na tym forum ? 29.01.12, 16:31
      Nie ma nawet tego histeryka z IPNu ... , że o ormowca pupilku nie wspomnę ...Internat biedakom zamarzł .
      • bedivan Re: Ostra nuda na tym forum ? 29.01.12, 19:36
        www.youtube.com/watch?v=Bafi_sXd6w0&feature=related
    • leo-art Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.12, 19:17
      Panowie, ja bym powymyślał komu trzeba, uszy byłyby czerwone, ale wy się zaraz obrażacie ahahahahahh... a pomysłów to u mnie więcej niż ryb w tym zalewie, który mógłby powstać.... :)
      TAkie wszystko delikatne.. ludzie są strasznie konserwatywni. Trochę grubej skóry i jedziemy.
      Widać zamówiona nuda, skoro jest. Nie ma to tamto.. Nuda nie przychodzi ot tak... znaleźć winnego/innych :) hehehehe dopaść sponiewierać :) przypiąć ;)... Może przypiąć jakiś poradnik - jak się nie obrażać i jak oraz ile razy wybaczać :)....
      Jedno mnie męczy.. co to jest problem!?>???????
      • obserwer11 Re: Ostra nuda na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.12, 02:46
        Niektórzy smacznie chrapią a ja do kominka dorzucam brzozowe i dębowe szczapy, ciszę się, ze je kupiłem w tartaku w Brańsku jako odpad za symboliczne 200zł, ale co to sie ma do tony węgla, prawda NIku ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka