Dodaj do ulubionych

Coroczny konkurs

14.12.12, 13:40
Gdzie na te świąteczne światełka można głosować? Dysponuje może ktoś linkiem?
Obserwuj wątek
    • korolog Re: Coroczny konkurs 14.12.12, 15:17
      Chyba tutaj.Jeżeli chcemy żeby Bielsk znowu prawie wygrał to trzebaby zrobić jakąś fajną fotkę.

swiecsie.pl/zasady/
      • sebcioo Re: Coroczny konkurs 16.12.12, 09:36
        Jestem za tym aby wygral ale ... wytlumaczcie mi dlaczego mialby wygrac? Dlatego ze w innych miejscach poustawiali standardowe ozdoby? tzn fontanna przy basenie a nie ratuszu? Aniolki kolo statoila a nie na wylocie? Choinka przy ratuszu a nie obok statoila?
        Jedyne nowe to chyba ozdoby sciany Urzedu Miasta od strony ul. Kopernika.
        Jak dla mnie to o wiele za malo.
        • burak-cukrowy Re: Coroczny konkurs 23.12.12, 09:03
          Na budynku Urzeu Miasta jak dla mnie słodkie cudo :)
          • korolog Re: Coroczny konkurs 28.12.12, 19:52
            Prawie wygrywamy
            bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,13117295,Bielsk_Podlaski_swieci_lepiej_niz_Bialystok__Konkurs.html
            • szpila555 Re: Głosujmy, są szanse na wygraną Bielska 29.12.12, 16:26
              Może zacytuję tekst z linka:
              bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,13117295,Bielsk_Podlaski_swieci_lepiej_niz_Bialystok__Konkurs.html
              Bielsk Podlaski pokonał Białystok i reprezentuje województwo podlaskie w finale plebiscytu na najpiękniejsze iluminacje świąteczne w Polsce. Miasto zostało zwycięzcą pierwszego etapu plebiscytu "Świeć Się z ENERGĄ" i pokonało konkurentów, otrzymując w naszym regionie aż 47 procent głosów internautów.
              [...]
              W etapie ogólnopolskim znalazło się 16 miejscowości, które uzyskały najwięcej głosów internautów w swoim województwie. Bielsk Podlaski uplasował się tu na razie na 9. miejscu.

W trwającym do 6 stycznia finale każdy oddany głos powiększa pulę dotychczas uzyskanych przez miasto punktów. Niektóre z miejscowości uzyskały ich już ponad 10 tysięcy. Na prowadzeniu są Bielsko-Biała, Rzeszów, Szczecin, Gdynia czy Toruń.

Jednak przez dziesięć finałowych dni konkursu wszystko jeszcze może się zmienić. Zabawa, obok tytułów dla najlepszych, ma także szczytny cel. Zwycięzca otrzyma ufundowany przez Grupę ENERGA energooszczędny sprzęt AGD, który przeznaczy na wybrany cel społeczny.

Ogłoszono też konkurs fotograficzny związany ze świątecznym oświetleniem. Na autorów najciekawszych zdjęć - udekorowanych domów, choinek czy miast, umieszczonych na www.SwiecSie.pl., czekają atrakcyjne nagrody.
              swiecsie.pl/zasady/#.UN8HQqzHzz8
    • nikzmienilem Re: Coroczny konkurs 31.12.12, 14:56
      "Bielsk Podlaski, który z 47 proc. głosów i zajął pierwsze miejsce. "
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121230/BIALYSTOK/121239979
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka