hajnoffianka 03.08.05, 13:23 dlaczego na hajnowskiej stronie zostalo zalozone nowe forum, a z tego zrezygnowano?? Moze to glupie pytanie ale zastanawia mnie to:/ czy z tym forum bylo cos nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuna00 przyczyna przyczyne jest prosta 04.08.05, 10:01 hajnoffianka napisała: > dlaczego na hajnowskiej stronie zostalo zalozone nowe forum, a z tego > zrezygnowano?? Moze to glupie pytanie ale zastanawia mnie to:/ czy z tym forum > bylo cos nie tak?? z prostej przyczyny; zwróc uwagę, że na tym forum jest moderator, gospodarz a to na którym sobie tak piszemy jest bezpańskie, niczyje, ot jest........ Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: forum 17.08.05, 23:22 hajnoffianka napisała: > dlaczego na hajnowskiej stronie zostalo zalozone nowe forum, a z tego > zrezygnowano?? Moze to glupie pytanie ale zastanawia mnie to:/ czy z tym forum > bylo cos nie tak?? lipne tamto forum, nic się na nim nie dzieje tu także nostalgia i smutek , no ale zawsze coś.................. Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: forum 18.08.05, 11:25 e tam nsostalgia ze smutkiem goszcza tylko chwilami..jest dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: forum 24.08.05, 19:04 Myślę, że p. J. Zachaj straciła cierpliwość i nie chciała reklamować atakujących ją wypowiedzi. Były tu takie paskudne wystąpienia w stylu Natalii G. Odpowiedz Link Zgłoś