pawello20 01.10.05, 22:28 W wypadku zginął brat Otylii Jędrzejczak Kolejny młody chłopak nie żyje... Ale dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Otylia spowodowała wypadek 01.10.05, 22:45 Oko za oko , ząb za ząb ! smierć za śmierć ? no to kto będzie pływał ? i złote medale zdobywał ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 00:56 Bo jechala za szybko i wyprzedzala pod gorke. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 08:24 nie ma doświadczenia w pływaniu pod górę , ale szybko płynąć potrafi jak widać [],[],[] Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 10:56 Wiadomości podają że prędkość samochodu Otylii jest szacowana na ok.180 km/h.To chyba o wiele za szybko, nawet dla doświadczonych kierowców, a Otylia chyba takim kierowcą raczej nie była Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 11:40 Tak w ogole grozi jej odpowiedzialność karna. Zabiła człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 17:25 Wina nieumyślna. Co tu jeszcze karać - nie ma większej kary nad utratą bliskiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 18:33 Nie mam wobec niej wrogich uczuć. Wręcz przeciwnie. Ale z prawnego punktu wiedzenia moze miec klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 19:27 To pewne jak w banku. Ja raczej pytam o sens jakiejkolwiek kary zasądzonej przez wymiar sprawiedliwości. Ciężar winy będzie odczuwać do końca swoich dni i żaden sąd nie może wymierzyć takiej kary, która pozwoliła by uwolnić się od tego ciężaru. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Otylia spowodowała wypadek 02.10.05, 21:56 Szkoda chłopaka :(.... a prawo obejmuje wszystkich... za przestępstwo grozi kara Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Otylia spowodowała wypadek 03.10.05, 08:14 Bozia dala jej miesnie a rozumu poskapila. Na urodziny zabila idiotka brata. (jechac 180 to dla mnie przyklad wlasnie idiotyzmu). Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Otylia spowodowała wypadek 05.10.05, 11:56 Niestety teraz nikt nie patrzy na to ze jadac za szybko moze spowodowac wypadek i moze stac sie tragedia.Nie rozumiem dlaczego niektore osoby jej bronia.Czytajac komentarze na onecie czy wp az mnie krew zalewa.Wiekszosc twierdzi ze wiekszej kary nie ma i ze nie trzeba juz jej po sadach ciagac.Ale gdyby takiej osobie ktos zabil kogos z rodziny to by pewnie az piana sie zalewala zeby ja ukarac sadownie i dac najwyzszy wymiar kary.Niestety czasami nasza proznosc i glupota przeraza.Jesli juz mamy byc gdzies punktualnie to radze wyjechac wczesniej niz pozniej gnac jak debil i stwazac zagrozenie nie tytlko sobie ale i innym.I tak sie zastanawiam co komu daje ze jedzie z predkoscia 180 na godzine?Co on sobie wtedy mysli?Aha no tak rozumny czlowiek tak niejezdzi i nie mysli.W weekend jak wracalam z Bialegostoku wszedzie staly patrole 4 razy zatrzymywali mnie do kontroli.Cieszy mnie fakt wzmozonej czujnosci i nadmiernej kontroli.Wielu dostalo mandaty za przekroczenie predkosci i wielu zabrano prawo jazdy.Calkiem mila perspektywa na weekend.I az usmiech sie pojawia na ustach jak sie widzi te piekne radiowozy i te cudne mundury:) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Otylia spowodowała wypadek 05.10.05, 21:09 Gdyby to nie była tak znana osoba zostałaby natychmiast okrzyknięta morderczynią... a tu prosze... "..biedna Otylia, jak ona sie z tego otrząśnie..." Pewnie nijak bo nie zapomni nigdy, że przez własną głupotę straciła brata. Możliwa jest wersja, że nie widziała kolumny samochodów ciezarowych przed sobbą, gdy zaczeła wyprzedzac , nie było już odwrotu, a kierowcy tirów widzac człowieka jadącego dobrym sqmochodem po prostu go nie wpuścili i nie myśląc o konsekwencjach jechali zderzak w zderzak. Takie sytuacje sie zdarzaja, chociaz ze strony kierowców TIR-ów jest to łamanie prawa, poniewaz nie można jechać kolumnami bez odpowiedniego odstepu między samochodami. Mnie też policja absolutnie nie przeszkadza i nie fascynuje mnie predkość. Wychodze z załozenia że samochód jest do przemieszczania sie a nie podnoszenia poziomu adrenaliny. Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyczny Re: Otylia spowodowała wypadek 05.10.05, 22:28 I tu się z tobą zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś