proffet 20.12.05, 21:39 Ulubiony program telewizyjny (bez informacyjnych). Ja lubię filmy dokumentalne i Top Gear. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: UluUlubiony program telewizyjny 21.12.05, 01:23 Informacje, publicystyka... nie ma takiego na ktory czekam z wypiekami. Bo najciekawsze sa produkcje w stylu Discovery a u nas gala z muzyka biesiadna, komedia romantyczna, glupawy teleturniej, program katolicki, zasmazka... Odpowiedz Link Zgłoś
skara Ulubiony program telewizyjny 21.12.05, 01:37 Lubię programy o podróżach, Discovery, dokumentalne (tematyka różna). Z konkretnych tytułów: "Jeden z dziesięciu" i pewnie inne, ale już nie pamiętam :) Praktycznie nie ma dnia bez wiadomości, w Polsce lubię "Teleexpress". A jak jestem zrelaksowana to lubię Bondy - oglądanie kolejnych pomysłów producentów wprawia mnie w doskonały humor. A nie lubię Kiepskich. Ot, takie zboczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brutus007 Re: UluUlubiony program telewizyjny 23.12.05, 14:28 Sport: mecze koszykówki, siatkówki, piłka nożna Odpowiedz Link Zgłoś