Gość: ARTUR IP: *.skane.se 07.12.02, 03:15 Mieszkam stale w Szwecji.Chetnie bym do was zawital. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Markos Re: POZNAM LUDZI IP: *.spray.net.pl 21.02.03, 06:53 A skąd ten pomysł zawitania do Hajnówki? Pozdrawiam, Markos Odpowiedz Link Zgłoś
tanina Re: POZNAM LUDZI 18.05.03, 15:20 A ja byłam w SZwecji. Też bym wróciła;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: POZNAM LUDZI IP: *.skane.se 30.07.03, 04:17 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Mieszkam stale w Szwecji.Chetnie bym do was zawital. > > ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: POZNAM LUDZI IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 30.07.03, 19:29 Co taki skryty jestes. Jezeli chcesz poznac ludzi, to napisz ludziom jakich chcesz poznac, skad, dlaczego itd. W Szwecji tez ludzi niebrakuje, choc plodza sie tam nienajlepiej. Byc moze klimat troche za zimny, choc w tym przypadku powinno to raczej sluzyc sprawie, bo spod pierzynki w chlodna pore nie bardzo sie chce wylazic. No chyba ze ktos spi sam, wtedy nawet pod pierzynka moze byc zimno w grzanym domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elka669 Re: POZNAM LUDZI 25.08.03, 19:17 tam jest zimno to i ludzie pewnie zimni... a jak zimni to ponoć dobrzy w łóżku :P P.S.-Ja nic nie sugeruje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: POZNAM LUDZI IP: *.dialup.sprint-canada.net 27.08.03, 00:50 A no, te Szwedki dobre w nim sa, i wcale nie zimne. O Szwedach nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Poznam atrakcyjnego faceta z Hajnowki. IP: *.skane.se 27.08.03, 05:11 Podaj e mail. Odpowiedz Link Zgłoś