hansgrubber 29.07.06, 13:33 www.naxos-realestate.gr/naxos-webcam.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Plaża 30.07.06, 16:48 Czy jestem godzien podyskutować z Tobą na zarzucony przez Ciebie temat, czy będziesz czekał na tych mądrzejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Plaża 30.07.06, 19:10 Czy uważasz, drogi Hansie, iż w niedzielę będzie więcej ludzi na owej plaży? Nie wiesz, jak sprawić, żeby te kamerki u mnie działały? Bo jest tylko screenshot.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Plaża 30.07.06, 19:12 Ot, durny ja. Tak sie starał i nie wyjszło. Toż dziś niedziela! Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Plaża 30.07.06, 19:16 Gdybyż tak: nasz Bielski (przyszły)zalew takową plażę posiadał Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Padło słowo zalew? 30.07.06, 19:22 To ja już wiem, kto następny wkroczy do akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Az takich wymagań nie mam:) 01.08.06, 14:36 Ale małe co nieco z naturalną woda i piaskiem na (wciąż jeszcze swieżym) powietrzu to byłoby Coś!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Plaża 30.07.06, 19:22 I może taką kamere to mozna by nadobne Bielszczanki poogladac. :) Na tej plazy jest zawsze duzo ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Honolulu 30.07.06, 19:26 www.co.honolulu.hi.us/cameras/waikiki_beach/waikiki.htm :) wow Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Honolulu 30.07.06, 19:31 Zalinkuj Repczyce. Serwisa bym pooglądał jak zasuwa kajakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Nieobecny do poniedziałku ... ? 31.07.06, 00:10 partizan79 napisał: > Zalinkuj Repczyce. Serwisa bym pooglądał jak zasuwa kajakiem. Słówko się rzekło, kobyłka u płota ... Nieobecny, złożyłeś obietnicę publicznie na forum i dodatkowo mi osobiście. Słowa nie dotrzymałeś. Tłumaczeń nie przyjmuję. Reprezentantka Bielska w rzucie obcęgami jest wspaniała. Rozumiem, że chciałeś się podzielic jej widokiem ze wszystkimi forumowiczami, ale mogłeś poczekac do jutra. A te zdjęcia z kajaka na Repczycach, to wrzuć na serwa jutro z rana. Niech partizan ma radochę na urlopie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj... 31.07.06, 00:24 szpila555 napisał: > partizan79 napisał: > Nieobecny, złożyłeś obietnicę publicznie na forum i dodatkowo mi osobiście. > Słowa nie dotrzymałeś. Tłumaczeń nie przyjmuję. === Wpisałem się przed wyjściem do pracy w poniedziałek. U mnie w firmie PRACUJE SIĘ!!!, a że mam duuuuużo pracy na początek tygodnia, więc..., jak mawiał mój dziadek, "to co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj". Mogłem jeszcze zbyt dosadnie przyszpilone do serca słowa skomentować krótko: "Kłamałem", ale to już było w jakimś filmie (chyba w Terminatorze). * * * Die Arbeit macht frei!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj... 31.07.06, 06:06 Dawaj, Serwis, zdjęcia z KajakKa!; Odpowiedz Link Zgłoś