ckmi 19.08.06, 16:42 A Szpila co ? działa coś ? Czy tylko czeka na wybory i wtedy będzie moderował. Co to k.. za wątki nacjonalistyczne jakiegos orfeusza. Chyba po to jest admin żeby takie wypowiedzi wywalać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ckmi Re: Tym forum opiekuje się szpila555 19.08.06, 16:47 Hmm ta opieka to jakaś bzdura. Szpila albo nie chce albo tylko reklamuje swoja osobę. Jeśli jest opiekun forum, to ja sobie wyobrażam, ze wrzucam swoja wypowiedż, ona trafia do opiekuna, a za jakis czas - po weryfikacji - ukazuje sie na forum. A tu mozna walić jak w bęben. Opiekun wywali coś ale po fakcie albo i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 19.08.06, 16:50 No nie na takiej zasadzie forum dziala.Zreszta polecam do poczytania forum.gazeta.pl/forum/2077484,62499.html tam masz wszystko opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 19.08.06, 17:26 Nie będę ukrywał, że nie cierpię komuny, post-komuny, żydo-komuny i wszystkiego co czerwone i śmierdzi od środka. Jak wrócą do władzy to może mnie internują za przekonania? Tylko żeby dali wcześniej cynk, to wezmę bezpłatny urlop, albo poproszę o azyl polityczny na Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Tym forum opiekuje się szpila555 19.08.06, 19:57 Cieszę się, że ktoś jeszcze myśli tak samo jak ja. Wcześniej myślałam, że jest to tylko jakiś "wirus", ale ortheus najwyraźniej jest obecny na tym forum i ma niezły ubaw, bo jego "ziarenka" padają na urodzajną glebę: "kropla drąży skałę", a "tut budiet wsie kukuruza" Wystarczy odwrócić głowę na Bliski Wschód Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 08:40 ckmi napisał: > Jeśli jest opiekun forum, to ja sobie wyobrażam, ze wrzucam swoja wypowiedż, > ona trafia do opiekuna, a za jakis czas - po weryfikacji - ukazuje sie na > forum. === Wtedy prawdopodobnie żaden z twoich tekstów nie ujrzałby światła dziennego. A gdybym ja był adminem to dostałbyś bana na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 19.08.06, 17:12 ckmi napisał: > A Szpila co ? działa coś ? Czy tylko czeka na wybory i wtedy będzie > moderował. Co to k.. za wątki nacjonalistyczne jakiegos orfeusza. Chyba po to > jest admin żeby takie wypowiedzi wywalać. === Bałwanie!!! Przepraszam - Bałwanku!!! Uzasadnij, że jest jakiś konkretny powód, aby nie dać się psu wyszczekać! A zgłosiłeś jakieś oficjalne veto? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:17 Ciebie o coś pytał. Ale jak to zwykle bywa z pytaniami merytorycznymi - Ty i Szpila nabieracie wody w usta. Ja, na ten przykłafd, już czwarty miesiąc czekam na odpowiedź, w czym berezowiec naruszył budżet i nie powinien otrzymać absolutorium. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:22 pawlozsiul napisał: > ... czym berezowiec naruszył budżet i nie powinien otrzymać > absolutorium. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:26 > To pytanie powinienes skierować do tych, którzy przed sesją mieli głosować > przeciw absolutorium, ale zagłosowali za. A ja naiwnie skierowałem pytanie do tych, którzy wydarzenie to wykreowali na równoważne z końcem świata. Sorki, mój błąd. A w wolnej chwili przeczytaj sobie ustawę o samorządzie terytorialnym. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:29 pawlozsiul napisał: > ... A w wolnej chwili przeczytaj sobie > ustawę o samorządzie terytorialnym === Nawet nie namawiaj Mam jeszcze z trzysto odcinków poważnych filmów z gatunku X-Files do obejżenia Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:30 > Nawet nie namawiaj > Mam jeszcze z trzysto odcinków poważnych filmów z gatunku X-Files do obejżenia No, to potraktuj ustawę jako trzysta pierwszy odcinek z tego cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:32 pawlozsiul napisał: > > Nawet nie namawiaj > > Mam jeszcze z trzysto odcinków poważnych filmów z gatunku X-Files do obej > żenia > > No, to potraktuj ustawę jako trzysta pierwszy odcinek z tego cyklu. === A od kiedy ty zająłeś paragrafami? Może wystartujesz w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jeśli dobrze pamiętam... 19.08.06, 17:34 to_ja8 napisał: > A od kiedy ty zająłeś paragrafami? > Może wystartujesz w wyborach? === ... i obalisz obecnego burmistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Nie wiesz, o co prosisz. 19.08.06, 17:36 > Może wystartujesz w wyborach? Byłem kilkakrotnie obserwatorem na obszarze postradzieckim. Tam zobaczyłem, jak wygrać wybory w urnie - więc lepiej mnie nie prowokuj. Na poważnie spadam, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Polsza to nie Dziki Wschód... 19.08.06, 19:29 Niewiele jeszcze wiesz o życiu koleś... U nas jeden z poświętnej ma lepszy sposób na "legalne" głosy za flaszkę. Taki żółtodziób jak ty powinien pójść do nie go "po dwa promile". Jego fotka z kp wisi u mnie nad łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Polsza to nie Dziki Wschód... 20.08.06, 00:47 Spokojnie, są sposoby, na które nie pomoże ani procentowy prowiant, ani stosowane masowo przez jedną z partii na terenie naszej gminy tzw. "dowożenie". A Ty "koleś" naiwnie wierzysz w to, że referendum akcesyjne w Polsce odbyło się bez frekwencyjnego cudu nad urną? 20% głosujących poszło niby w oddać głos w ostatnich dwóch godzinach, choć mieli na to wyjątkowo dwa dni. Żenada - zwłaszcza, że od jego wyniku nic nie zależało (tzn. i tak sejm przyklepałby członkowstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Nie bluźnij chamie! 19.08.06, 17:15 Szpila jest naszym ojcem duchowym. Przeprowadzi nas przez rondo [powie: "rozejdźcie się" i samochidy staną] ku prawdziwkom prawdziwym i u kresu podróży poczęstuje cristalem mentholowym. A Ty to chyba chcesz bana na siebie sprowadzić i mnie przy okazji porazić. Jak masz problemy jakieś - śmiało mailem do Szpili, spowiednika naszego. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Nie bluźnij chamie! 19.08.06, 17:19 pawlozsiul napisał do ckmi: > Nie bluźnij chamie! === Ale wy się dobrze znacie!!! I po imieniu... Tak oficjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a zauważyłeś może? 19.08.06, 17:24 Że do Ciebie się już nie zwracam po imieniu? Złagodniałem na tyle, że Twoje imię w wołaczu już mi nie przejdzie przez klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to tego... 19.08.06, 17:28 Wiesz, rozumiesz Edek - muszę spadać. Ale nie krępuj się moją nieobecnością, wal śmiało. Za kilka dodzin Ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 No to spadaj!! 19.08.06, 17:30 pawlozsiul napisał: > Wiesz, rozumiesz Edek - muszę spadać. Ale nie krępuj się moją nieobecnością, > wal śmiało. Za kilka dodzin Ci odpowiem. ==== No to spadaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Tym forum opiekuje się szpila555 19.08.06, 23:59 ckmi napisał "Co to k.. za wątki nacjonalistyczne jakiegos orfeusza. Chyba po to jest admin żeby takie wypowiedzi wywalać. " Dokładnie tak a przy okazji wywalać teksty w językach obcych !!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Szpila, wykinesz? 20.08.06, 00:54 arsen-lupin napisał: > Dokładnie tak a przy okazji wywalać teksty w językach obcych !!!!!!!11 A czom? Masz jakiś pomysł na kolejne kroki? Po wyrzuceniu "języków obcych" z forum należałoby chyba też zakazać ich nauczania w szkołach i posługiwania się nimi na ulicach, o urzędach nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 12:56 Tam za tumanami, wiecznymi, p'janymi, Tam za tumanami ljubjat' nas i żdut'... Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 06:44 Domyślałem się że tym wątkiem zostanie urazony redaktorczyna KK. W końcu zblizają sie wybory i takie szumowiny będą pleść głupoty w imię bzdurnych idei. Takim wymiotom potrzebne jest miejsce gdzie swoje urojenia mogą dowolnie zamieszczaś i nikt ich nie usunie. Pocieszam się że to forum nie jest zbyt popularne i wymiociny takiego gnoja są czytane przez garstke ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 08:34 ckmi, zastanawiam się co ciebie najbardziej rozwcieczyło i popchnęło do rzucania inwektywami? 1. "Komuna" 2. "Post-komuna" 3. "Żydo-komuna" 4. "Wszystko co Czerwone" Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 10:20 Forum rzeczywiście jakoś dziwnie wygląda. Społeczny administrator z dwójką społecznych wiceadminów. Jednemu z wicków się nawet wymknęło, kto nie jest teraz tu mile widziany. Jeszcze Radę Nadzorczą powinni powołać. Szpila kiedyś ze mną koty podarł; uwagę zwrócił, że wypowiedź zbyt ostra; zasugerował, żeby kogoś przeprosić.... A na urzędzie zupełnie nie ten człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 10:28 Całe szczęście, że ty nie dostałeś żadnego głosu poparcia swojej kandydatury na opiekuna forum. A tych wicków, to wymyśliłeś z zazdrości? Wyluzuj chłopie! Chorobliwa ambicja przynosi wiele szkód. Lepiej sfinalizuj rozpoczęte przedsięwzięcia życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 11:17 A gdzie jest sam admin. Stanowisko chyba do czegoś zobowiązuje. A co do KK to szkoda czasu na polemikę. Zachowanie na wzór panienki lekkich obyczajów. Ktoś zapłaci to będe pisał pod jego dyktando. Obecnie nikt go nie chce to pisze ale tylko na forum. Przypominam, ostatnio zarobione pieniadze to afera wokół SP5. Z łezka w oku wspominać wtedy intrnetowe wydanie Serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 11:49 ckmi napisał: > A gdzie jest sam admin. Stanowisko chyba do czegoś zobowiązuje. Odbierz pocztę, wysłałem Ci rano e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 11:51 ckmi napisał: > ...Obecnie nikt go nie > chce to pisze ale tylko na forum. Przypominam, ostatnio zarobione pieniadze to > afera wokół SP5. === Bzdury pleciesz baranie. Od czasu SP5 mogę sie pochwalić publikacjami w czasopismach ogólnoplskich. Zapewniam cię również, że dołożę wszelkich starań podczas zbliżającej się kampanii - i to zupełnie bezinteresownie - żebyś ty i twoi kolesie nie mieli dostępu do koryta w samorządzie. A wracając do portalu SP, to bolą cię pewnie ujawnione pewne fakty ośmieszające środowisko próbujące w "niekwonwencjonalny" sposób odzyskać budynek po dawnym Komitecie PZPR? Przewidziałem, że to nastąpi rok przed "zamachem na SP5". Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 12:09 Gdzieś to już czytałem - "ujawnimi z kim piją, z kim .... itp. kandydaci na radnych ..." hmm, to chyba taki przytępy redaktorek w pewnym szmatławcu pisał Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 12:14 ckmi napisał: > Gdzieś to już czytałem - "ujawnimi z kim piją, z kim .... itp. kandydaci na > radnych ..." === Może pójdź do spowiedzi, to lepiej się poczujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Tym forum opiekuje się szpila555 20.08.06, 12:41 to_ja8 napisał: > Całe szczęście, że ty nie dostałeś żadnego głosu poparcia swojej kandydatury na > > opiekuna forum. To było jakieś głosowanie?? Chyba tajne jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul dorabiasz pisaniem horoskopów? 20.08.06, 13:43 to_ja8 napisał: > Lepiej sfinalizuj rozpoczęte przedsięwzięcia życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: dorabiasz pisaniem horoskopów? 20.08.06, 13:51 Ten horoskop, to pewnie za to, że nie udało się komuś bliskiemu wrócić do byłego Komitetu PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś