hansgrubber 26.09.06, 10:42 Bylem wczoraj - mocno polecam ten film, ale tylko tym ktorzy nie chca sie "rozerwac" a szukaja cos w rodzaju "katharsis". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitzlad Re: Plac Zbawiciela 26.09.06, 11:11 Byłem niedawno na Placu Zbawiciela, ładnie wyremontowali ten Plac ;-) Filmu jeszcze nie oglądałem niestety. Pozdrawiam *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Plac Zbawiciela 27.09.06, 13:43 Już oglądałeś? Ja dopiero się wybieram! Słyszałam, że lepszy od "długu"☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Plac Zbawiciela 27.09.06, 22:37 Nie byłem na filmie, byłem na Placu Zbawiciela. Przechodze tamtędy idąc do kina Luna. W poniedziałki bilety po 5zł... *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Plac Zbawiciela 27.09.06, 13:46 Już oglądałeś? Ja dopiero się wybieram! słyszalam, że lepszy od "Długu"☺ Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: no litości! 27.09.06, 14:14 Co zrobić? jakbym z Ameryki pisała? już nie wiem...błędy na serwerze? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: no litości! 27.09.06, 17:32 Tak szybko poszedlem. Ale to bardzo smutna historia. Z checia z kims pogadam kto to widzial. Odpowiedz Link Zgłoś