Dodaj do ulubionych

zadaj jakieś pytanie

15.11.06, 13:00
to ci odpowiem fundacie i stowarzyszenia to temat ogromny więc nie wiem co chcesz wiedzieć wspierać zawsze warto choćby 1% co prawda u nas tylko na "SZANSE" można dać bo to organizacia porzyku póblicznego są terz inne sposoby ale za wiele pisania znam wszystko od podstaw od założenia po pozyskiwanie funduszy Polskich i z Uni
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 13:05
      Z nieba mi spadles:)Mam nadzieje,ze sie nie potlukles:) Chodzi mi o
      funkcjoniwanie ( tzn na jakich zasadach, co trzeba zrobic itp itd) fundacji,
      stowarzyszen. Jak mozna w Bielsku zorganizowac pomoc dla ubogich, gdzie trzeba
      sie udac,zeby to bylolegalne i zeby dzialalo w 1005 co trzeba zrobic i kogo
      pogonic,zeby wszystko dzialalo na zasadzie,ze pomaga innym a sobie nic z tego
      nie bierze? i czy np. jestmozliwosc z funduszy miasta otworzyc jakis klub
      seniora? bo to mnie jak narazie najbardziej interesuje.
      • bodek1234 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:00
        Rozdaje żywność teraz w Bielsku 4 organizacie PCK,SZANSA,RAJ,OPIEKA SPOŁECZNAja myślę że jak na tak małe miasto to wystarczy ALE ogółem pomysł mi się podoba niestety wiele żeczy jest nie do powiedzenia na forum niestety na Priwa wiem że jest coś takiego nie umiem wejść i nie wiem jak za młody formółowicz jestem
        • partizan79 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:06
          Klikasz na swój nick i robisz wizytówkę. Jak zrobisz wizytówkę (musisz
          koniecznie wrzucić swoje zdjęcie, napisać coś o sobie), to wtedy będziesz miał
          konto, tzw. priv.
        • khaki3 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:20
          priv czyli e-mail. klikasz na gorze strony poczta,pozniej klikasz w napisz i
          wpisujesz adres nick osoby doktorej piszesz@gazeta.pl wysylasz i masz prv:D
    • bodek1234 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 13:24
      po pierwsze pomoc dla ubogich musisz mieć grópę która będzie spełniała pewne wymogi jak np: w opiece społecznej
      • khaki3 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 13:26
        Czyli moge juz sobie odpuscic:( kto w Bielsku spelni takie wymogi:( A nie mozna
        jakos tak inaczej tego zrobic?Czy sa jakies "obejscia" ?
    • bodek1234 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 13:28
      sory muszę wyjść pilnie na pół godziny jak wrucę to się odezwę
      • khaki3 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 13:29
        ok:) ubieraj sie cieplo bo dzis zimnica:(
    • ja_zolza Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:04
      bodek >> zaloze sie, ze slownika ortograficznego nie znasz od podstaw.
      • bodek1234 ja-zołza 15.11.06, 14:11
        niestety głópia maszyna w łordzie poprawia sama błędy a potem trudno się odzwyczaić nie zwiacam uwagi na błędy bo nie mam na to czasu w sumie liczy się treść a nie błędy pozdrawiam i przepraszam za BYKI!!!!!
    • bodek1234 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:07
      teraz by otrzymać z miasta jakiekolwiek fundusze trzeba napisać program tak jak wszędzie choćby do PFRON I prawie nie ma różnicy w trudności jego napisania bo i załączniki są podobne lepiej mi się wydaje byłoby założyć KLÓB SENIORA przy istniejącej już organizacji bo pewno nie wiesz że w PFRONie trzeba mieć pięcioletnią kadęcię istnienia inaczej nie jesteś dla nich wiarygodna niestety tak to jest!!!!!!
    • bodek1234 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:19
      koło tak powinno ci się udać to istniejące przy Emerytów i Ręcistów w miejskiej bibliotece się mieści ale oni tam mało robią z tego co wiem nie słyszałem żeby napisali jakiś program do miasta i pojechali na przykładna wicieczkę czy do teatru albo kina
      • khaki3 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:22
        ok jak znajde dzisiaj wiecej czasu to sie zastanowie nad tymi papierzyskami i
        nad klubem seniora. moze cos sie wymysli i zacznie cos sie dziac.
        • bodek1234 Re: zadaj jakieś pytanie 15.11.06, 14:25
          jasne rzyczę powodzenia jak będę pomocny pisz zawsze chętnie pomoę a nawet i osobiście jak będzie taka konieczność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka