bielszczanin 18.11.06, 23:14 Tego tematu też nie zauważyłem. Na razie grają koncertowo. (no może przyjęcie nie jest idealne) Myślę, że mamy medal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Siatkówka MŚ 18.11.06, 23:16 Poczekajmy az zagraja z kims z gornej polki. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Siatkówka MŚ 19.11.06, 12:57 właśnie, polska grupa na tle innych jest najsłabsza... (przynajmniej teoretycznie, nikogo z Europy) będzie wstyd jak ekipa Lozano nie wyjdzie z pierwszego miejsca... a potem dopiero zobaczymy co naprawde warte są te chłopaki... Odpowiedz Link Zgłoś
mlokos8 Re: Siatkówka MŚ 20.11.06, 22:46 Czyżby polski sport drużynowy drgnął z miejsca?:) siatkarze wygrywają, piłkarze nie inaczej, koszykarze po raz pierwszy od x lat zagrają w mistrzostwach europy. Co się dzieje sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Siatkówka MŚ 22.11.06, 14:05 Oby. Teraz sie okaze co sa warte wygrane w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Czegos tu nie rozumiem 22.11.06, 17:57 Serbowie sa w tabli przed nami - choc maja gorszy stosunek setow a lepszy tzw "malych punktow". ? Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Czegos tu nie rozumiem 22.11.06, 18:05 bo według przepisów ważniejsze są "małe punkty" Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Czegos tu nie rozumiem 22.11.06, 23:22 hmm ... a rozumiesz np dłuższą (10 - minutową) przerwę po II secie w meczach z udziałem gospodarzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
miazmat1 Re: Czegos tu nie rozumiem 23.11.06, 12:41 z tego co mozna wyczytac w prasie ,szereg jest takich drobiazgow,ale trzeba grac. mam nadzieje , ze nie bedzie zgodnie ze starym prawidlem:grali wspaniale jak nigdy i przegrali jak zawsze!zobaczymy w meczach z rosja i serbia Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Czegos tu nie rozumiem 25.11.06, 16:25 a Nasi dalej "swoje" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Liczy się STOSUNEK małych punktów 25.11.06, 16:59 Serbia: 320/261 = 1,23 Polska: 300/257 = 1,17 Takie powalone mają zasady ustalania kolejności. Nie liczy się bilans małych punktów, wynik bezpośredniego meczu ani bilans setów, a tylko to, co podałem wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Liczy się STOSUNEK małych punktów 25.11.06, 17:01 Wiem o tym ... A najciekawszym jest fakt, iż ta zasada obowiązuje dopiero od tych mistrzostw ... Nie ma się co załamywać ... Zbijemy Rosję i nie będą potrzebne małe punkty :D Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Re: Liczy się STOSUNEK małych punktów 25.11.06, 17:18 W Lidze Światowej jest to samo. I staje się jasne, po co Lozano potrzebny laptop - ciągle musi coś obliczać w exelu. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Liczy się STOSUNEK małych punktów 25.11.06, 18:39 będzie dobrze (miejsce 5-6) a może nawte lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Będzie medal ... 25.11.06, 19:29 A ja zaryzykuję i mam nadzieję, że Polacy zdobędą medal :) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Będzie medal ... 25.11.06, 19:34 ależeś zaryzykowałeś nadzieję :) kto będzie mistrzem? Polska Polska Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Będzie medal ... 25.11.06, 20:03 hmm to by było dopiero bielszczaninie ... ps. a o ile dobrze pamiętam, to jeszcze żeś mi winien browara (do tego sam miałem sobie wybrać jakie) za jakiś zakładzik - "chiba" wtedy to Ty byłeś mega optymistą i wierzyłeś że Polacy pokonają Rosjan (heh, ale wtedy nasi sąsiedzi mieli na rozegraniu starego wygę - Chamuckiego, a nie 21- tetniego młokosa, oprócz niego był też kat polskiej reprezentacji Baranov i Kozlov)... także teraz może się udać rewanż Polakom :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 grunt, że... 25.11.06, 20:15 Z tej grupy wejdą do finału dwie słowiańskie drużyny. I Bułgaria z drugiej grupy. Tak trzymać w innych dyscyplinach! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: do *półfinałów* oczywiście 25.11.06, 20:20 spoczko nie się nie stało ... nic się nie stało ... Polacy jesteśmy z Wami :D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 25.11.06, 20:43 w koncu naszym siatkarzom sie nalerzy coooooo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 26.11.06, 06:21 no i mamy kolejny raz 3:0 dla Polski!!! BRAWOOOO!!!! pokazali klasę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 26.11.06, 11:43 klasę to pokarzą szanowny diable_21 gdy wygrają z Rosją :P Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 26.11.06, 23:19 doktorpajchivo napisał: > klasę to pokarzą szanowny diable_21 gdy wygrają z Rosją :P zgadzam sie z Toba w 100%!!! no moze nie do konca 100 :P bo jednak juz pokazali troche klasy chociaz grali z druzynami o klasie co najwyzej sredniej... no juz z niecierpliwoscia czekam wtorkowego ranka kiedy to przerwe swoj diabelski sen i ujze naszych dzielnych siatkarzy... oby moje nadzieje na zwyciezstwo nie poszly w siną dal... obstawiam 3:2 dla Polandu :P (optymista ze mnie cooooo??? :P) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 27.11.06, 01:04 3:0 oczywiście dla Polski będzie Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 27.11.06, 01:05 nie mam nic na przeciwko :D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: ja tez zaryzykuje i obstawiam medalik :))) 27.11.06, 09:14 no to jutro sie przekonamy kto jest blizej wyniku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Siatkówka MŚ 29.11.06, 11:08 Czas na Bułgarów!!! Czy Tokio będzie szczęśliwe? Mam nadzieję, że tak. PIęknie grają. Z Rosjanami powinno być 3:0 (stać ich na to było), ale i tak jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Siatkówka MŚ 01.12.06, 09:58 Jaki wynik z Bułgarami typujecie? wg mnie będzie 3:1 (oczywiście dla Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Siatkówka MŚ 01.12.06, 10:05 No, ale w finale z Serbami to już sobie nie poradzą:P Odpowiedz Link Zgłoś
keliusz Finał Bułgaria- Serbia..... 01.12.06, 11:36 Finał Bułgaria- Serbia.....Polacy już się podpalają i może im ten mecz nie wyjść, a mecz z Serbią to był wypadek przy pracy Serbów, natomiast Bułgarzy to drużyna nieobliczlna i różne cuda mogą sprawić. Ale to jest sport więc wszystko jest możliwe, nawet finał Bułgaria -Brazylia... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Finał Bułgaria- Serbia..... 01.12.06, 12:03 Myślę, że Polacy siedli gdzieś mentalnie. Pełna koncentracja do ostatniego meczu w grupie i widoczne rozprężenie, które po rozgrywkach grupowych się gdzieś tam wkradło. Lepiej rozegrał to trener Bułgarów, wystawiając na mecz z Brazylią drugi skład - żadna sodówa Bułgarom nie ma prawa teraz uderzyć. Wiedzą, że są do ogrania i nie mogą lekceważyć rywali. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: A we mnie przekora wstąpiła!! 01.12.06, 13:30 final bez Polski to nie final wiec Polska musi byc i bedzie w finale :)) wierze w naszych siatkarzy!!! co to za kibice ktorzy w swoj zespol nie wierza :P znowu jutro sie nie wyspie :P Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: A we mnie przekora wstąpiła!! 01.12.06, 13:40 finał Polska - Brazylia ... nie widzę tego inaczej moi drodzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Finał Bułgaria- Serbia..... 01.12.06, 13:40 "siedli mentalnie" ???? Gdyby tak było, to nie znaleźliby sie w półfinale. Mało drużyn na świecie wytrzymałoby taki mecz jak oni z Rosją. Akurat o psychikę nie ma co się obawiać. Są mocni, mocni jak nigdy. Bedzie finał a może i złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Bułgaria - Serbia - finał ale pocieszenia :P 01.12.06, 13:48 dobrze godosz :D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Bułgaria - Serbia - finał ale pocieszenia :P 02.12.06, 16:03 tak jak pisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Wie ktoś o której dzisiaj jest mecz? 03.12.06, 09:12 Finałoczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Lozano 03.12.06, 21:21 sport.onet.pl/0,1256559,1443951,wiadomosc.html Myślę, że jemu dużo zawdzięczamy. Teraz Liga Światowa. W grupie mamy Bułgarów. Będzie ciekawie, ale na pewno dostarczą nam (siatkarze) dużo emocji w następnych latach. Wiwat Polska (w tym siatkówka)! Odpowiedz Link Zgłoś