Dodaj do ulubionych

Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba!!!!

22.11.06, 18:33
Przed trzema minutami pod słup ogłoszeniowy na skrzyżowaniu Kowalskiej z
Mickiewicza podjechało BeeMWe, z którego wysiadł "pijany radny". Opier...ł
dwóch młodzianów i podszedł pod słup chwiejnym krokiem, ale z plakacikiem
swego BOZKA!!!
Wstyd!!!
Obserwuj wątek
    • hansgrubber Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 18:36
      I co mu powiedziales?
      • to_ja8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 18:38
        hansgrubber napisał:

> I co mu powiedziales?

===

Oj nieładnie gienek, nieładnie, czas już otrzeźwieć, Ty pijaku stary!!!
        • hansgrubber Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 18:40
          To slusznie.
          • to_ja8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 18:53
            Przynajmniej raz w jednej sprawie zgodzamy się.
            W tej chwili trwa msza w kościele pw. Piotra Apostoła w intencji górników z
            Halemby.
    • mlokos8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 19:01
      sajmon czyt. jeden z radnych sldowskich a konkretniej gienek s. ? bo jezeli tak
      to nie dezorientujmy publiki. Bożkiem tego pana jest niejaki razowiec:)
      • proffet Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 19:01
        a nie be
        • to_ja8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 20:00
          proffet napisał:

> a nie be

===

Nieprawidłowości w kampanii wyborczej
          Łączenie kampanii wyborczej z obowiązkami urzędniczymi i prezentowanie
          nieoznakowanych materiałów wyborczych - to - według Fundacji im. Stefana
          Batorego - częste nieprawidłowości w tegorocznej kampanii samorządowej.
          Fundacja zaprezentowała wstępny raport z monitoringu kampanii w sześciu
          miastach - Warszawie, Krakowie, Szczecinie, Szklarskiej Porębie oraz w
          Lubaczowie i Dębicy (oba na Podkarpaciu). Monitoring był prowadzony w 14
          miastach przez organizacje pozarządowe, a koordynowany przez Fundację.
      • to_ja8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 19:02
        Toż ci tłumaczę, że wieszał plakaty bozka!!!
        • mlokos8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 19:14
          hehe, zapomnialem ze nazwisko przciwnika razowca się nie odmienia :)
          • to_ja8 Re: Sajmon wiesza plakaty bozka, a w kraju załoba 22.11.06, 19:34
            mlokos8 napisał:

> hehe, zapomnialem ze nazwisko przciwnika razowca się nie odmienia :)

===

RZEPA - "Minister kultury apeluje o powagę'W obliczu katastrofy w kopalni
            Halemba w Rudzie Śląskiej i trwającej tam akcji ratowniczej... zwraca się do
            wszystkich... z apelem o zachowanie należytej powagi w prezentowanym przez nie
            programie artystycznym'".
            Czyli żadnych pijackich imprez z udziałem radnych miejskich, ze szczególnym
            uwzględnieniem miejsca pracy sajmona!!!

• kaukonsky Odmiana nazwisk 23.11.06, 18:23
            Nazwiska polskie i inne słowiańskie zakończone na -o odmieniają się tak samo, jak nazwiska zakończone na -a, np.:
            M. (kto, co?): Bożko, Chańko, Citko, Gryko, Kościuszko, Matejko, Mińko, Muśko, Szewczenko, Żmieńko;
            D. (kogo, czego?): Bożki, Chańki, Citki, Gryki, Kościuszki, Matejki, Mińki, Muśki, Szewczenki, Żmieńki;
            C. (komu, czemu?): Bożce, Chańce, Citce, Gryce, Kościuszce, Matejce, Mińce, Muśce, Szewczence, Żmieńce;
            B. (kogo, co?): Bożkę, Chańkę, Citkę, Grykę, Kościuszkę, Matejkę, Mińkę, Muśkę, Szewczenkę, Żmieńkę;
            N. (z kim, z czym?): Bożką, Chańką, Citką, Gryką, Kościuszką, Matejką, Mińką, Muśką, Szewczenką, Żmieńką;
            Ms. (o kim, o czym?): Bożce, Chańce, Citce, Gryce, Kościuszce, Matejce, Mińce, Muśce, Szewczence, Żmieńce.
            Wyjątkiem są tylko nazwiska, których odmiana powodowałaby ośmieszenie osoby, o której mówimy.
            • to_ja8 Re: Odmiana nazwisk 23.11.06, 19:30
              Prezes a jak odmień bozka
              • szarik-102 Mogę ja? 23.11.06, 19:35
                M. Serwis
                D. Jego_Już_Tu_Nie_Ma
                C. To_Jemu_Ósmemu
                B. Cfaniaka
                N. (z) Krzysztofem
                Msc. (o) Serwisie
                W. Boże Mój!

• mlokos8 Re: Odmiana nazwisk 23.11.06, 19:34
              No cóż. Jestem z tych którzy wyprowadzeni z błędu dziękuję, a nie plują w twarz
              mądrzejszemu :)
            • ckmi Re: Odmiana nazwisk 23.11.06, 19:36
              Jakoś przed chwilą o koledze własnie myślałem. Pod tym nickiem jesteś rjeszcze
              bardziej czytelny.
    • sebcioo W kraju załoba ... a ludzie chodza do kibla 23.11.06, 08:02
      Taki sam zwiazek jak pomiedzy plakatami a zaloba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka