proffet 15.10.07, 19:22 Dziś w Bielsku był prezes PZPN Michał Listkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja8 Re: wizyta 15.10.07, 19:25 proffet napisał: > Dziś w Bielsku był prezes PZPN Michał Listkiewicz --- Pozdrowiłeś go ode mnie? Pewnie był w ZE i szukał winnych przerwy dostawy prądu podczas ostatniego meczu reprezentacji * * * elemeledudki... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 u nas munlajt świeci... 15.10.07, 19:32 to_ja8 napisał: Munlajt in eL Paso... Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: u nas munlajt świeci... 15.10.07, 19:39 nie szukał fazy ale można go było spytać co sadzi o problemach polskiej piłki noznej Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: u nas munlajt świeci... 15.10.07, 19:43 proffet napisał: > nie szukał fazy ale można go było spytać co sadzi o problemach > polskiej piłki noznej --- A co? piłka ma problemy? Przecież jest okrągła i czasami wpada do bramki * * * elemeledudki... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Ten pan ma wyrobioną opinię... 15.10.07, 21:34 Z tym panem to lepiej ostrożnie. Nie potępiam w czambuł konformistów, ale Listek to jest w tej dziedzinie ooolbrzymie przegięcie... PS. Pamiętacie, jak parę lat temu sejmik wojewódzki pytał, czy Bielsk chce olimpiadę organizować, gdy starosta i burmistrz zaczęli się starać o pieniądze na budowę oddzielnych hal i stadionów? Ot, taka niemądra dygresja... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Pamiętamy!!! 15.10.07, 22:01 kaukonsky napisał: > ... Pamiętacie, jak parę lat temu sejmik wojewódzki pytał, czy Bielsk chce olim > piadę organizować, gdy starosta i burmistrz zaczęli się starać o pieniądze na b > udowę oddzielnych hal i stadionów? Ot, taka niemądra dygresja... --- Oj, pamiętamy Polityka!!! (z akcentem na 3-ą sylabę) * * * elemeledudki... Odpowiedz Link Zgłoś