Dodaj do ulubionych

Ludmila Przysadzista nowa Caryca Rosji

17.11.07, 18:07
Postepowe kobiety Rosji wystapily z inicjatywa aby Ludmila Putin
zostala nowym Prezydentem Rosji.Jak wiadomo kgbista Putin nie moze
kandydowac a wiec najlepiej restaurowac w Rosji Monarchie.Ciekawe ze
tak zwalczana przez lewactwo dynastia monarchiczna ,najlepiej
funkcjonuje w krajach totalitarnych rezimow komunistycznych jak Kuba
czy Korea.
..a moze jak w 1612 zdobedziemy Kreml i osadzima tam nasza
Ksiezniczke Jole Beze Kwasniewska?
Obserwuj wątek
    • andruszczyn1 Re: Ludmila Przysadzista nowa Caryca Rosji 17.11.07, 18:29
      Co Ty tu z Moskwa wyskakujesz? My tu ropy ni gazu nie mamy (prawie).
      • nikjesienny Nie sadzaj nosa w nie swoje sprawy . 17.11.07, 19:11
        A coż ciebie innowyznaniowa Rosja może interesować ? Oni sobie
        poradzą bez pomocy takich jak ty . Napisz coś o Watykanie , tobie
        blizszym . Czekam , bo od jutra twoich postów nie będę widzieć .
        Najzwyczajnie was się pozbędę w ustawieniach , ciebie (z małej
        litery) i mexica.
        • lechowski51 Re: Nie sadzaj nosa w nie swoje sprawy . 17.11.07, 19:37
          Wyobraz sobie ze interesuje sie tez "innowyznaniowymi" Stanami
          Zjednoczonymi,Chinami czy Japonia.Watykan tez mnie interesuje a
          tobie polecam zwidzenie Katedry Sw.Piotra i Muzeow Watykanskich,jest
          tam tez twoja spuscizna chrzescijanskiej Europy.
          Samokneblowanie ust...czyzby w Orli powrocil strach przed carska
          jaczejka?
        • partizan79 Re: Nie sadzaj nosa w nie swoje sprawy . 17.11.07, 20:31
          Niku, nie rób tego. Ma to swoje wielkie minusy. Naprawdę ciężko się
          połapać, kto z kim rozmawia, gdy ma się kogoś w ignorach. Kiedyś
          przekonała się o tym Khaki3, którą z tego miejsca chciałbym
          pozdrowić i prosić, by zaczęła pisywać, bo fajna była, a kłótnie jak
          to kłótnie.. Są wszędzie.
          • pawlozsiul tak się sobie zastanawiałem 17.11.07, 20:48
            Khaki3 to chyba jakaś jest Twoja ziomalka?
            • pawlozsiul nika do powrotu też wykorzystała za pozwoleństwem? 17.11.07, 20:50
              • nikjesienny Re: nika do powrotu też wykorzystała za pozwoleńs 17.11.07, 20:55
                Nie jestem godzien z takim autorytetem dyskutować . Niech sam ze
                sobą ( mexico ) rozmawia .
                • lechowski51 Re: nika do powrotu też wykorzystała za pozwoleńs 17.11.07, 22:43
                  nik bez Ciebie to forum straci koloryt a poza tym dzieki Tobie
                  poszerzam swe umiejetnosci lingwinistyczne
                  • mexico86 Re: nika do powrotu też wykorzystała za pozwoleńs 19.11.07, 15:32
                    A ja tesknic nie bede.
                    • pawlozsiul Przyjeżdżaj do gospody w Orli. 19.11.07, 15:55
                      Zawsze to cztery gwiazdki więcej, niż Twój ulubiony lokal. Ogłady
                      trochę nabierzesz.
                      • mexico86 Re: Przyjeżdżaj do gospody w Orli. 19.11.07, 16:05
                        Uchlalem sie w orli nie raz,mile wspominam.
                        • mexico86 Re: Przyjeżdżaj do gospody w Orli. 19.11.07, 16:06
                          A co do piekla skoro nie chadzasz to co możesz powiedziec?
                          • pawlozsiul Mexico, Ty jesteś jednak gość... 19.11.07, 16:17
                            "Uchlałeś się... " I to w Orli.

Gdzieś to już pisałem na forum, ale dla Ciebie się powtórzę. Zanim
                            zainwestowałem w wykaszarkę z tarczą korzystałem przy obkaszaniu
                            stawu z pomocy sąsiada (sąsiad z Brańska rodem). Staw jest w
                            Bielsku, nie w Orli - żebyś nie miał złudzeń. Kiedyś tak sobie
                            rzuciłem babci, że dałem szlachcicowi pół litra za wykoszenie stawu,
                            na co Babcia pyta z niedowierzeniem (tłumaczę na polski): "Szlachcic
                            pije? To żaden z niego szlachcic!"

Trochę jeszcze popiszem, to Ty się może jakimś trujurodnym okażesz?
                            • mexico86 Re: Mexico, Ty jesteś jednak gość... 19.11.07, 16:30
                              Oj ta twoja babcia.
                            • herbukur Re: Mexico, Ty jesteś jednak gość... 19.11.07, 16:51
                              Prawda , jako Szlachta Zaściankowa, stwierdzam, że prawda.
                              • lechowski51 Re: Mexico, Ty jesteś jednak gość... 19.11.07, 17:18
                              • lechowski51 rozmowa z nikiem .... 19.11.07, 17:34
                                O czym mozemy rozmawiac?Przejrzyj Twoje wpisy i zobaczysz jaka
                                pustka myslowa z nich wieje.Wypluwasz tylko z siebie jad,nie
                                podejmujesz rozmowy,a sama nienawiscia mozesz zaimponowac
                                wspolplemiencom,ja natomiast niczego ciekawego sie od ciebie nie
                                ucze.Zostales zapewne wychowany w klimacie oblezenia i zagrozenia.
                                Nie nauczono cie polemizowac bez obrazania ludzi.Zyj wiec w swoim
                                zascianku w przekonaniu,ze wszyscy co nie mowia twoja gwara to obcy
                                i wrogowie.Dla ciebie wojna to zywiol bez ktorego nie mozesz
                                istniec.Stad tez bedziesz dzielil ludzi na przyjaciol i
                                nieprzyjaciol,swiat czarno-bialy to twoj a nie moj swiat.
                                • pawlozsiul ale zjeb... szybka seria z uzi 19.11.07, 18:00
                                  O, przepraszam, ty nie uznajesz Żydów. To tak... ostrazł z uzi
                                  przeżyliśmy, odpalaj moździerz. Stoję 1`13 stopnia od Nika.
                                  • lechowski51 Re: ale zjeb... szybka seria z uzi 19.11.07, 18:35
                                    Pawlo albo mniej pij z jesiennym albo uwazniej czytaj...widze ze
                                    dostosowujesz sie niestety poziomem replik do jesiennego...rece
                                    opadaja
                                    • nikjesienny Pawlo, 19.11.07, 18:44
                                      ja go nie widzę , ale wygląda na to ,że prowokuje . Przejdż
                                      do "Ustawienia" i oszczędż zdrowie . Idiota zawsze uważa , że to
                                      świat wokół niego jest chory .
                                      • mexico86 Re: Pawlo, 19.11.07, 18:45
                                        Jak zwykle mowisz o sobie.
                                        • lechowski51 Re: Pawlo, 19.11.07, 19:34
                                          Idiota....a nie lepiej po waszemu swolocz?Wtedy i jesienny Cie
                                          zrozumie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka