brunb 21.12.07, 21:30 Zauważyłem że przy Trauguta jest maszt gdzie znajduje się flaga. To jakas jest ważna instytucja, czy nie ? Ambasada >? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunb Re: Flaga przy batorego 21.12.07, 21:32 brunb napisał: > Zauważyłem że przy Trauguta jest maszt gdzie znajduje się flaga. > To jakas jest ważna instytucja, czy nie ? Ambasada >? > > Dzialka po Cepelii Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Flaga przy batorego 21.12.07, 23:05 może ambasada Norweskiego ? łososia ? Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Flaga przy batorego 22.12.07, 09:28 Oni chociaz wiedzą jaką mają flage... i nie wstydzą się jej wywiesić... w wielu krajach to standard, że jest miejsce na flage przed domem i często flaga non stop. Kandon na płocie was nie zdziwi, a flaga- rety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Flaga przy batorego 22.12.07, 13:01 > Oni chociaz wiedzą jaką mają flage... A może być taka sytuacja, że ktoś ma i nie wie? > i nie wstydzą się jej wywiesić... Rozumiem, że Ty się wstydzisz.. > w wielu krajach to standard, że jest miejsce na flage przed domem W większości brak takiego standardu. > i często flaga non stop. Nie kumkam. > Kandon na płocie was nie zdziwi, a flaga- rety!!! Nigdy w życiu nie widziałem "kandona" na płocie. Powiedz, gdzie mieszkasz. Rad bym zobaczyć owe dziwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Flaga przy batorego 23.12.07, 22:24 nie udawaj, okularki za słabe???????? mieszkamy na jednej ulicy. i myśle,że akurat Ty się byś wstydził swoją flage wywiesić..... kumkaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul he he he, ja zakumkałem 23.12.07, 22:31 Masz do Partizana ze trzy kilometry, ale kombinuj dalej. kolejny geniusz od ustalania tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Kropiwnicki w Brukseli... 23.12.07, 18:44 Prezydent Łodzi stwierdził, że dokonano profanacji polskiej flagi. Własnoręcznie flagę odwrócił i osobiście zgłosił fakt zbezszczeszczenia Flagi Narodowej w Sekretariacie UE. Wracając zauważył, że są dwie polskie flagi - jedna właściwa, a druga przez niego odwrócona - pierwotnie monacijska. Pytanie brzmi: czy minister Zero wszczął postpowanie w sprawie znieważenia Symboli Narodowych Księstwa Monaco? A jeżeli nie - czy nie powinien odpowaidać za naruszenie umów, których Rzeczpospolita polska jest stroną? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Kropiwnicki w Brukseli... 23.12.07, 19:47 Warto by też zgłośic twoją posciel haftowana w sierpy i młoty. Odpowiedz Link Zgłoś