pawlozsiul Bielszczanin 25.09.08, 21:31 Zniknął jakoś tak, kiedy obstawiłem, że Bułgaria wygra w siatę z Polską. Ale chyba nie przeze mnie, zwłaszcza że wygrała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Czy oni jeszcze są Forumowiczami? 25.09.08, 21:33 Masz na myśli I.Madzię, Alutkę, Baam, Bielszczanina, Doktorapajchivo, Ckmi, Balla7, Cydza, Badivana itd. itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a ckmi to mój wyrzut sumienia 25.09.08, 21:38 jeśli czyta to forum - jeszcze raz najmocniej przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: CKMI wróć! 25.09.08, 21:43 partizan79 napisał: > (perejobane u Szpili budem miety) oj budem,budem -partizan ne ru...etsia na forum Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: CKMI wróć! 25.09.08, 21:49 Coś się chyba wycięło. Miałem odpisywać, ale nie pamiętam na co.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: CKMI wróć! 25.09.08, 21:51 partizan79 napisał: > Coś się chyba wycięło. Miałem odpisywać, ale nie pamiętam na co.. szpili nie ma a jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: CKMI wróć! 25.09.08, 21:51 No wiesz, ja jestem, więc może ja to Szpila..:D Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: CKMI wróć! 25.09.08, 21:54 partizan79 napisał: > No wiesz, ja jestem, więc może ja to Szpila..:D jak to TY byłeś na tym filmie z tym czrniawym,to ty nie jesteś szpia (: Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a dlaczego? 25.09.08, 21:56 Bo Szpila to ten najmocniej opalony w filmie? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: a dlaczego? 25.09.08, 21:59 znaczy ten czarniawy????jakieś parę dni temu był biały,gdze on tak wyblakł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: CKMI wróć! 30.09.08, 14:18 Miło mi że ktos mnie jeszcze pamięta. Forum czytam. Jak zwykle część wypowiedzi jest do rzeczy a cześć zionie nianawiścią i chęcią odstresowania. Nie moge zrozumiec skąd wziąłsie i dlaczego niejaki lechowski 51 wraz zze swym pomocnikiem tak przykleił się do naszego forum. Wiadomo, każdemu można pisać. Mi osobiście wydaje się że pisze służbowo. Kiedyś podobni aktywiści jezdzili po ludziach i ich uswiadamiali. Obecnie korzystają z nowoczesnych form komunikacji. Nie wiem czy pamietacie ? był kiedys na forum Marcin czy jakos tak. On potrafil pojechac. Hadko było czytać. Brakuje mi na forum KK i jego odwiecznej walki z SM. Dogadali się czy jak ? Marko zdaje sie tez nie odzywa. Zaoleł. To przez niego zbrzydła mi tu obeność. Pawlo na ciebie sie nie gniewam i nie jestem do końca pewien czy nieuważasz mnie za tego kogoś za kogo uważasz. Obiecuje, bedę sie czasami odzywał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Baam 25.09.08, 21:33 Co ja sie przez nią nawygłupiałem, pytając czy napis na synagodze w Orli znaczy to, co Baam twierdzi, że znaczy? Wszyscy się pobłażliwie uśmiechali, ale nikt nie potrafił podać swojej wersji tłumaczenia. Więc chyba Baam miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul czytamy po hebrajsku - od końca. 25.09.08, 21:47 I wtedy leci alfabetycznie - Alutka, Baam Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul z tą inskrypcją chyba rzeczywiście masz rację 25.09.08, 21:46 Jak już ktoś zna jidisz, to proszony o tłumaczenie nabiera wody w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: z tą inskrypcją chyba rzeczywiście masz rację 25.09.08, 21:48 to tłumaczenie znam od osoby, która ponoć słyszała to od bardzo nieortodoksyjnego Żyda, który był zdziwiony, ale ponieważ te wiadomości nie są sprawdzone, a na zasadzie jedna pani drugiej pani, nie chcę ich propagować :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ja propaguję! 25.09.08, 21:51 A jak ktoś wyraża sceptycyzm, uprzejmie zapytywuj: no ok, ale powiedz, co tu jest zapisane. i tutaj zapada cisza. Tym sposobem możemy stworzyć jakąś nową legendę orlańskiej synagogi. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: ja propaguję! 25.09.08, 21:52 rób co chcesz, ale mnie do tego nie mieszaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Alutka 25.09.08, 21:35 Czerwone bolidy mocno wypadkowe są, ale mam nadzieję, że Alutka ma większe umięjetnosci niż Massa. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Alutka 25.09.08, 21:41 niedawno byłam z Alutką na piwie. Była zdrowa :) ale wczoraj byłysmy znów umówione i nie przyszła .... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul może za dużo destylujecie? 25.09.08, 21:45 Kondycyjnie nie wytrzymała? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: może za dużo destylujecie? 25.09.08, 21:46 wczoraj to było spotkanie że ta k powiem "służbowe" bez zapojki :P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: może za dużo destylujecie? 25.09.08, 21:48 Ciekawe, gdzie to destyluje Alutka dzisiaj, hmm, ciekawe.. Pawlo, nie wiesz przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: myslisz, że w gospodzie w Orli? 25.09.08, 21:50 Myślę, że nie jestem pewien.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Bo w sumie tak... 25.09.08, 21:53 Ten bar (pod topolami???) obok niej zamknięty. Więc jeżeli nie chce cofać się do miasta to najbliższy lokal ma w Orli. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: widać na "służbowe bez zapojki" Alutka nie ch 25.09.08, 21:50 oj, o tym nie pomyślałam :( następnym razem w zaproszeniu nakłamię o przewidzianych trunkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: widać na "służbowe bez zapojki" Alutka nie ch 25.09.08, 21:53 baam1 napisała: > oj, o tym nie pomyślałam :( następnym razem w zaproszeniu nakłamię o > przewidzianych trunkach :))) Ty o trunkach nie kłam, Ty je staw. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: widać na "służbowe bez zapojki" Alutka nie ch 25.09.08, 21:55 na słuzbowych nie uchodzi, chyba, że po nich na odstresowanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Czy oni jeszcze są Forumowiczami? 30.09.08, 07:41 był taki jeszcze nip : mnie_tu_jusz_nie_ma Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Czy oni jeszcze są Forumowiczami? 30.09.08, 07:44 był też typ: 1-bielska-zaraza bielski-misio_gryzli Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Melduję się!! 30.09.08, 14:30 Czytam forum dość często, a nie piszę bo ... bo nie! Ale idzie zima - czasu będzie więcej, wieczory dłuuugie więc będę pisała o pierdołach (jak zwykle!!) :)) Ps. 1) Kochana Baam: Naprawdę nie mogłam być - nie było mnie w Bielsku 2) Pawlozsiul: Bardzo mnie cieszy, że za mną ...tęsknisz ;) 3) Partizan: Ja ostatnio piję ...niedestylowane... 4) Wszyscy Forumowicze - Pozdrawiam ciepło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Melduję się!! 30.09.08, 14:52 Pozdrawiam również ja- alutkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś