mexico86 03.10.08, 13:37 pl.youtube.com/watch?v=BlhFK2Gc1Nw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Memento mori...... 03.10.08, 13:42 www.blask.sosnowiec.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=43 Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Memento mori...... 03.10.08, 19:34 mexico86 napisał: > I na tym poprzestanmy. =============================================================== No . Poprzestańmy . Dla jaj i tak nisko upadłem w tej dyskusji . Dobranoc mexicańcu . W tym regionie już swit prawie , a nad ranem spać się chce najbardziej . Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Jak nam 03.10.08, 16:51 mexico zacznie pisać po łacinie , to już nic nie pojmiem . On też . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Jak nam 03.10.08, 16:56 wolałbys po swojemu co??? wzglednie po anglijsku - podobno swietnie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Przetłumacz mexicu , na razie , co napisałeś , 03.10.08, 18:05 owe " memento mori " . W następnym poście wytłumacz , co chciałeś powiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Przetłumacz mexicu , na razie , co napisałeś 03.10.08, 18:13 I tak nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Przetłumacz mexicu , na razie , co napisałeś 03.10.08, 18:33 Meksikancu , proszę . Ja łaciny , powiedzmy , nie znam . Kostycewicz mnie łaciny uczył , ale to dawno było . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Przetłumacz mexicu , na razie , co napisałeś 03.10.08, 18:39 Toś ty konczył jakieś szkoły???? Zadziwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Przetłumacz mexicu , na razie , co napisałeś 03.10.08, 18:51 mexico86 napisał: > Toś ty konczył jakieś szkoły???? Zadziwiasz. ======================================================== A pamiętasz jak dostałeś wp... od starszaka , na jaką to okoliczność wyrzucili mnie z podstawówki i musiałem się ukrywać , żeby jej nigdy nie skończyć ? Ty zaś , biedactwo , po tym wp... , nigdy nie wróciłeś do sprawności umysłowej i też nie skończyłeś żadnej podstawówki , nad czym ubolewam . Rzecz jasna , mogłem wp... komuś innemu , a to zwykły zbieg okoliczności , że zachowujesz się podobnie . Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Środkowoamerykańcu , proszę , 03.10.08, 18:41 Niewiele przecież . 1.Przetłumacz tylko zdanie "memento mori" i 2.powiedz , o co w tym watku chodzi . Jaki cel miałeś zakładając wątek o "memento mori" . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Środkowoamerykańcu , proszę , 03.10.08, 18:44 Juz Ci napisałem- ty tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Konsultujesz się 03.10.08, 18:59 z lechowskim51 , co napisać , czy sam coś palniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Konsultujesz się 03.10.08, 19:00 spokojnie panie starszy bo sie żółc panu przeleje. Juz Ci odpowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Konsultujesz się 03.10.08, 19:20 Potwierdza to tylko przypuszczenia medyków : - jedynym organem , który potrafi się regenerować jest watroba . Jak widać , mózg nie . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Konsultujesz się 03.10.08, 19:37 Szpila bardzo prosił aby pana nie denerwowac ,że niby sie zycie nie udało ,że choroby jakies- stąd takie a nie inne pana zachowanie, co tez czynie- nie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Konsultujesz się 03.10.08, 19:42 > Szpila bardzo prosił aby pana nie denerwowac ,że niby sie zycie nie > udało ,że choroby jakies- stąd takie a nie inne pana zachowanie, co > tez czynie- nie denerwuje. ==================================================================== Na okoliczność czego wyrażam szacunek dla intencji , ale proszę welmi mnie denerwować , co mi wcale w codzienności nie przeszkadza . Nie cierpię ciepieć monotonii . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Konsultujesz się 03.10.08, 19:48 Niemniej jednak martwie sie o panskie zdrowie,a nie chcialbym byc powodem kolejnych pana zalamań. Na brak wrazen chyba pan nie narzekasz? w Bielsku i Brańsku wciaż pełno katoli. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Konsultujesz się 03.10.08, 20:38 mexiku nie pisz z nim gosc ma FOBIE ! a z tej złości może się nam jeszcze rozchorowć~! Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Na wesoło - memento mori :) 03.10.08, 23:21 www.youtube.com/watch?v=CEWJZr0_H6M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś