pawlozsiul 17.10.08, 07:46 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5821007,USA_wkrotce_zniosa_wizy_dla_obywateli_siedmiu_krajow.html Z tekstu wprawdzie wynika, że Korea jest w UE, ale nie bądźmy czepialscy. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: I jak wam teraz jankesofile? 17.10.08, 11:13 Nie jestem pawlo ani jankesfilem ani antyjankesem,wiec moja wypowiedz byc moze nie na temat ale.........Juz dawno powinnismy wprowadzic retorsje podobne jakiem stosuja wobec nas wladze USA to po pierwsze.Po drugie nie bardzo rozumiem czym zagrazaja Polacy amerykanskiej gospodarce? O ile znam "podlaski" Greenpoint to oprocz kilkudziesieciu zyjacych tam na ulicy zuli,pozostali ciezko pracuja,nie kradna i raczej nie planuja atakow terorystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Ale żeś się lechowski wychylił ! 17.10.08, 16:46 > O ile znam "podlaski" Greenpoint to > oprocz kilkudziesieciu zyjacych tam na ulicy zuli,pozostali > ciezko pracuja,nie > kradna i raczej nie planuja atakow terorystycznych. =========================================================== To znaczy , że znasz żuli , czy i pozostałych ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ale żeś się lechowski wychylił ! 17.10.08, 17:03 Nikus!Ty jak zwykle na temat Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Ależ lechowski jesteś cynikiem . 17.10.08, 17:45 Z treści : "O ile znam "podlaski" Greenpoint to oprocz kilkudziesieciu zyjacych tam na ulicy zuli,pozostali ciezko pracuja," jednoznacznie wynika , że znasz tych ciężko pracujących , jak również żuli . Do których bylo blizej , w znaczeniu kim tam byłeś ? Tym cięzko pracującym , czy żulem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ależ lechowski jesteś cynikiem . 17.10.08, 18:07 Nikus!Jeszce raz.Tematem tego postu jest Ameryka/hameryka/ i koniecznosc wizy jak daj Boze wreszcie sie tam wybierzesz.O mnie pisz pamietnik albo se poluzuj.......... Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Ależ lechowski jesteś cynikiem . 17.10.08, 20:29 ja mam w nosie to czy zniosą czy nie mam wizę 10 letnią i jak zechcę to sobie pojadę do USA albo do Włoch na dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ty Proffet zawsze byłeś niereformowalnym liberałem 18.10.08, 22:24 Te twoje bonmoty będące wyrazem odchylenia liberalno- indywidualistycznego można rozszerzyć: - nie ma mowy o kryzysie żywnościowym, ponieważ "JA" jadłem dzisiaj trzy razy; - nie ma kryzysu energetycznego, ponieważ "MÓJ" komp działa, a i zatankowałem dzisiaj; - nie ma kryzysu finansowego, ponieważ mam w portfelu 30 baksów... o qrwa... nie mam, ktoś mi podpie*dolił! Ludzie, kryzys finansowy się zaczął!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Ty Proffet zawsze byłeś niereformowalnym libe 18.10.08, 22:37 pawlozsiul napisał: > Te twoje bonmoty będące wyrazem odchylenia liberalno- > indywidualistycznego można rozszerzyć: > > - nie ma mowy o kryzysie żywnościowym, ponieważ "JA" jadłem dzisiaj > trzy razy; > - nie ma kryzysu energetycznego, ponieważ "MÓJ" komp działa, a i > zatankowałem dzisiaj; > - nie ma kryzysu finansowego, ponieważ mam w portfelu 30 baksów... o > qrwa... nie mam, ktoś mi podpie*dolił! Ludzie, kryzys finansowy się > zaczął!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drogi Pawle istnienie wiz do USA nie jest porównywalne do kryzysu finansowego, wizę można dostać odmownych decyzji jest już poniżej 20 % niedługo wizy zniosą, a odchylenie liberalne no cóż lepsze niż lewackie Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ale o co idzie? 23.10.08, 15:10 Obraziłeś się za "liberała"??????????? Ja się za "lewaka" nie obrażam, ponieważ jestem lewakiem. Chciałem tylko swoim wpisem zwrócić uwagę na odwrócenie się liberałów od idei dobra wspólnego. Jak zwykle niezbyt wyszło - sorki. Podaj oczekiwaną wysokość zadośćuczynienia i jakoś to u Artura rozwiążemy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Pierdyknij w stół , a nozyczki brzdęk ! 18.10.08, 16:28 Re: I jak wam teraz jankesofile? Autor: lechowski51 17.10.08, 11:13 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Nie jestem pawlo ani jankesfilem ani antyjankesem,wiec moja wypowiedz byc moze nie na temat ale........ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: I jak wam teraz jankesofile? 18.10.08, 22:33 lechowski51 napisał: > Juz dawno powinnismy wprowadzic retorsje podobne jakie > m > stosuja wobec nas wladze USA I tu się w pełni zgadzam. Wiza to wiza! Za to szanuję Rosję i Białoruś. Nastać się trzeba, napłacić, ale przynajmniej jest symetria. Nie to, co prozachodni reżim ukraiński - wjeżdżasz na Ukrainę po pańsku jak do domu - niemal jak w Schengen, a obywatele Ukrainy wymarzają pod polskimi konsulatami. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: I jak wam teraz jankesofile? 18.10.08, 11:03 "Mak Kain" nam da ... wizy , jak wygra , a wygrać musi . Obamę , nawet jak wygra , to zaraz ustrzelą . Taka tam demokracja . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: I jak wam teraz jankesofile? 18.10.08, 11:46 Nik!Nie jedz do hameryki bo tam strzelaja.Blizej masz Kube gdzie Fidel pozwolil po 50 latach wybudowac cerkiew,wiec bedziesz sie mial gdzie pomodlic za przesladowanych amerykanskich Murzynow Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny A podpowiedz mi lechowski , czy 18.10.08, 12:27 w Ku Klux Klanie składki się płaci ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A podpowiedz mi lechowski , czy 18.10.08, 12:32 Nikus chcesz gonic Murzynow z Ogrodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: A podpowiedz mi lechowski , czy 18.10.08, 14:27 Dyplomatycznie chciałem spytać , co robiłeś w Ameryce . Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I jak wam teraz jankesofile? 18.10.08, 15:01 Liczba -filow maleje. Moze byc coraz wiecej -fobow. Po Iraku wcale bym sie nie dziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ja dołączę do filów 18.10.08, 22:27 Jak "czarnuch" wygra, nie będę miał wyboru - zacznę wspierać USA. Jedyna moja nadzieja w podprogowym rasizmie Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ja dołączę do filów 18.10.08, 22:35 Myslisz ze mozna sie spodziewac czegos dobrego po spoleczenstwie ktore wybralo Busha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Re: I jak wam teraz jankesofile? 25.10.08, 12:56 Znieśli wizy Korei by ratować naród koreański. Tam jest głód i milion osób mogło umrzeć z głodu a tak będą dostatnio żyli w USA. Ameryka wybawicielem Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: I jak wam teraz jankesofile? 25.10.08, 14:48 Drogi Pawlo nie obrażam się za liberała a to czy wizy zniosą mam w nosie, jako w miarę praworządny obywatel który pracuje, nie oszukuje w konsulacie i wraca z USA w czasie przewidzianym wizą zawsze ją dostanę. PS a na piwo zawsze mogę się wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Okupanci w Polsce ! 26.10.08, 15:30 "Policjanci z Komendy Miejskiej Policji (KMP) w Sopocie wyjaśniają okoliczności pobicia taksówkarza przez grupę amerykańskich żołnierzy." wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Grupa-amerykanskich-zolnierzy-pobila-taksowkarza-w-Sopocie,wid,10505053,wiadomosc.html?ticaid=16da8 i jeden z komentarzy : "CHciałbym powiedzieć tylko jedną rzecz, jako miiszkający na stałę w USA Polak. Gdyby to polscy żołnierze zrobili coś takiego tutaj w USA, nie tylko nikt by ich nie odwózł na okręt ale zamknięto by ich bez mrugnięcia okiem i bez czekania na jakąkolwiek zgodę." Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Okupanci w Polsce ! 26.10.08, 16:09 A tu dostana darmowy karnet od korporacji a pobity bedzie ich musial przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Okupanci w Polsce ! 29.10.08, 14:54 Znalazlem ciekawa rozmowe sprzed paru lat.Pokazuje ona ze to nie kapitalizm zbankrutowal a lichwiarze sprzedajacy cos czego nie wyprodukowano nczas.com/wiadomosci/ameryka-polnocna/przewidywanie-kryzysu-telewizyjny-pojedynek-ekonomistow-wideo/ Odpowiedz Link Zgłoś