Dodaj do ulubionych

Marcin Tarot

05.03.18, 15:02
Chciałem Wam kogoś polecić a mianowicie siebię :) Zapraszam na mój profil facebookowy @marcintarot :) Oferuję tanię wróżby z kart Tarota oraz rytuały. Piszcie śmiało! Wszystkiego najlepszego Wam życzę :)
Obserwuj wątek
    • milrita Re: Marcin Tarot 08.03.18, 15:13
      Wrózki dziela sie na oszustki i te króre rzeczywiscie bezblednie przepowiadaja terazniejszosc i bliska przyslosc. Wile razy tego doswiadczylam sprawdzlnosc w 100%, wystrzegajcie sie tych!!!!!. Zastanówcie sie skad maja ta wiedze, nie od Boga, oznacza to ze zly duch byc moze wam dobrze podpowie wile razy, zdobyje wasza ufnosc, by nastepnie zniszczyc wam Zycie. Wiem cos o tym, nigdy nie bylam osoba pobona, ludzie nie zdaja spobie sprawy jak to moze zaszkodzic,zniszczyc cala rodzine , modlcie sie do Boga, lub stawiennictwo Swietch , Swietej Rity.
    • margitmoser159 Re: Marcin Tarot 05.03.20, 13:50
      Niestety, ale większość negatywnych komentarzy uważam że są prawdziwe. Miałam przyjemność skorzystać z usług tego Pana. Mimo gwarancji że w ciągu od 4-8 tygodni wszystko będzie dobrze muszę stwierdzić że pomimo 12 tygodni czekania nic się nie zmieniło poza straconymi pieniędzmi.A nie były małe. Kontakt super do póki nie zapłaciłam pieniędzy. Potem najpierw zdawkowe odpowiedzi i w końcu wcale. Na pytanie co jeśli rytuał nie zadziała otrzymałam odpowiedż że trzeba będzie sprawdzić dlaczego. Może ze względu na działanie osób trzecich. Na pytanie jakie to mogą być osoby i o co chodzi już odpowiedzi nie otrzymałam.
      Tak więc ku przestrodze myślę że nie warto wierzyć w rytuały. Wydałam bardzo duże pieniądze w nadziei że ktoś mi pomoże w mojej sprawie. Jednak niestety dziś muszę stwierdzić że rytuały to bajka i pobożne życzenie ludzi zdesperowanych takich jak ja.
      • maliznaczek Re: Marcin Tarot 14.04.21, 17:45
        Zgadzam się, również straciłam u tego pana 1700zł za rytuał krwi. Pan początkowo sprawnie odpisywał na moje e-maile po wpłacie zupełnie inaczej zaczął mnie traktować. Odpowiadał zdawkowo i lakonicznie później kontakt z nim się urwał.
        • prawdziwa.ezoteryka Re: Marcin Tarot 19.07.21, 13:23
          Szanowni klienci, oraz trochę mniej szanowne osoby z konkurencji które stosują niezgodną z Polskim prawem politykę reklamową.

Informujemy, iż w związku z procederem który zachodzi w branży ezoterycznej w naszym kraju, wpisy zawarte na poniższym forum W WIĘKSZPCI PRZYPADKÓW SĄ NIEPRAWDZIWE !!!
          Istnieją firmy które celowo wprowadzają klientów w błąd publikując na forach różnego rodzaju oszczerstwa na firmy ezoteryczne które działają zgodnie z zasadami danej branży.
          Zapewniamy wszystkich klientów którzy skorzystali z usług, iż dokładamy wszelkich starań i całej zdobytej wiedzy aby spełniać PAŃSTWA oczekiwania.
          Jeśli jednak zdarzy się, iż coś jest nie tak lub czują się Państwo niezadowoleni, prosimy o ponowny kontakt z daną firmą.
          Na pewno pomożemy i udzielimy niezbędnej pomocy aby rozwiać wszelkie wątpliwości z Państwa strony.

Proceder którego są niestety Państwo świadkiem pokażemy na jednym z przykładów:
          Podszywają się pod innych, kłamią, oczerniają, a co najgorsze naciągają na pieniądze bez Państwa wiedzy i niestety nie sposób się przed tym bronić w inny sposób jak pokazać ten proceder jawnie.

Pod linkiem youtu.be/5MHSqyABx2I znajdą Państwo fragment oraz szczegółowe informacje jak zachowuje się firma tego pokroju i jak próbujemy się bronić.

Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć ? Popatrzcie na opinie innych firm większość zmaga się z takim samym problemem. A opinie są złudnie podobne i pisane przez te same osoby.

Więc droga nieuczciwa konkurencjo jeśli nie przestaniecie OSZUKIWAĆ LUDZI finansowo i prawnie. Ten tekst będzie publikowany pod każdym negatywnym wpisem, aż pojawi się w Google jako przestroga dla NIEUCZCIWYCH LUDZI LUB FIRM.

Bardzo wielu ludzi, a tym razem prawdziwych, wam złorzeczy jeśli macie z tym problem zgłoście się do nas lub każdej innej PRAWDZIWEJ FIRMY LUB OSOBY co się na tym zna, na pewno wam pomogą np. PRAWDZIWYM RYTUAŁEM.

Drodzy Państwo poczytajcie te wpisy i sami poskładajcie to w całość.

SERDECZNIE POZDRAWIAMY. PRAWDZI EZOTERYCY.

WPIS ZAWIERA INFORMACJE NIE OSKARŻENIA !!!
    • magdalena-haba Re: Marcin Tarot 03.06.21, 17:09
      Oszust jakich mało. Pieniądze wyrzucone w błoto. Zamówiłam Rytuał z krwi na powrót miłości. Potem było wzmocnienie, od którego minął ponad miesiąc. Efektów zero. Przed rytuałem miałam kontakt, choć sporadyczny z narzeczonym, po rytuałach kontakt nie dość że się urwał, to dowiedziałam się, że mój były jest w szczęśliwym związku. Ostatnia korespondencja niechętna i agresywna w tonie. Zaczęłam szukać i dowiedziałam się, że Hubert Filacki, Eryk Mozgoł, Marcin Tarot i Mysticum to ta sama osoba
      • prawdziwa.ezoteryka Re: Marcin Tarot 19.07.21, 13:24
        Szanowni klienci, oraz trochę mniej szanowne osoby z konkurencji które stosują niezgodną z Polskim prawem politykę reklamową.

Informujemy, iż w związku z procederem który zachodzi w branży ezoterycznej w naszym kraju, wpisy zawarte na poniższym forum W WIĘKSZPCI PRZYPADKÓW SĄ NIEPRAWDZIWE !!!
        Istnieją firmy które celowo wprowadzają klientów w błąd publikując na forach różnego rodzaju oszczerstwa na firmy ezoteryczne które działają zgodnie z zasadami danej branży.
        Zapewniamy wszystkich klientów którzy skorzystali z usług, iż dokładamy wszelkich starań i całej zdobytej wiedzy aby spełniać PAŃSTWA oczekiwania.
        Jeśli jednak zdarzy się, iż coś jest nie tak lub czują się Państwo niezadowoleni, prosimy o ponowny kontakt z daną firmą.
        Na pewno pomożemy i udzielimy niezbędnej pomocy aby rozwiać wszelkie wątpliwości z Państwa strony.

Proceder którego są niestety Państwo świadkiem pokażemy na jednym z przykładów:
        Podszywają się pod innych, kłamią, oczerniają, a co najgorsze naciągają na pieniądze bez Państwa wiedzy i niestety nie sposób się przed tym bronić w inny sposób jak pokazać ten proceder jawnie.

Pod linkiem youtu.be/5MHSqyABx2I znajdą Państwo fragment oraz szczegółowe informacje jak zachowuje się firma tego pokroju i jak próbujemy się bronić.

Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć ? Popatrzcie na opinie innych firm większość zmaga się z takim samym problemem. A opinie są złudnie podobne i pisane przez te same osoby.

Więc droga nieuczciwa konkurencjo jeśli nie przestaniecie OSZUKIWAĆ LUDZI finansowo i prawnie. Ten tekst będzie publikowany pod każdym negatywnym wpisem, aż pojawi się w Google jako przestroga dla NIEUCZCIWYCH LUDZI LUB FIRM.

Bardzo wielu ludzi, a tym razem prawdziwych, wam złorzeczy jeśli macie z tym problem zgłoście się do nas lub każdej innej PRAWDZIWEJ FIRMY LUB OSOBY co się na tym zna, na pewno wam pomogą np. PRAWDZIWYM RYTUAŁEM.

Drodzy Państwo poczytajcie te wpisy i sami poskładajcie to w całość.

SERDECZNIE POZDRAWIAMY. PRAWDZI EZOTERYCY.

WPIS ZAWIERA INFORMACJE NIE OSKARŻENIA !!!
    • onomatopeya12345 Re: Marcin Tarot 03.06.21, 23:53
      nastepny sciemniach dla naiwnych. ciezko o inna prace w pandemii?
    • onomatopeya12345 Re: Marcin Tarot 03.06.21, 23:54
      przestancie spamowac to forum reklamami i mamic klamstwami naiwnych i pogubionych ludzi. powinniscie sie wstydzic, zeby wyciagac kase za klamstwa, to powinno byc karalne!!

Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
    • mirrakil1234 Re: Marcin Tarot 19.07.21, 14:03
      Korzystałam już z wielu wróżek od lat duzo mi to pomaga a poszukiwanie tej jedynej poprzestalam na kobietamag@interia.pl dla mnie niezawodna z bardzo dużą intuicją. Myślę,że warto spróbować;)
    • kina.platek Re: Marcin Tarot 07.08.21, 07:50
      Asanguis NIEBEZPIECZNY OSZUST
      Ostrzegam przed działalnością niebezpiecznego oszusta, który bezkarnie naciąga zdesperowanych i nieświadomych ludzi na oferowane przez siebie usługi (rytuały magiczne, uroki i klątwy), których nota bene nie wykonuje. Co jakiś czas zakłada nowe konta internetowe.
      1- Asanguis strona wrozby-czary-uroki-klatwy.pl
      2- rytualymagiczne.com.pl
      To wszystko są to konta lub były tego oszusta (prawdopodobnie ma więcej, ale nie zweryfikowanych nie chce tutaj umieszczać). Na niektórych z nich jest niby fotografia tego oszusta, lecz jest to wersja animowana na programie graficznym. To nie jest żadne zdjęcie tego oszusta. Oferuje kilku tygodniowy zazwyczaj rytuał, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest, twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Z czasem kontakt z nim jest coraz bardziej utrudniony, a odpowiedzi są aroganckie i agresywne w tonie. Na różnych kontach posługuje się podobnymi formułkami i opisami rytuałów (również pierwsze odpowiedzi z formularzy kontaktowych powyższych stron są niemal identyczne). Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne w treści) – na jednym adresie IP można oczywiście stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi).
      Postanowiłam nie odpuścić temu oszustowi i uczynić wszystko, aby przerwać jego przestępczą działalność. Kontaktowałam się z innymi oszukanymi przez niego osobami (jedna dziewczyna nieszczęśliwie zakochana, po kontakcie z Asanguisem, który gwarantował jej powrót ukochanego, kiedy do tego nie doszło, próbowała popełnić samobójstwo). Powiadomiłam Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta, Urząd Skarbowy (za oferowane usługi nie odprowadza należnego podatku) i złożyłam zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na policję, ponadto napisałam do kilku dziennikarskich „kontaktów interwencyjnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka