daela 28.04.19, 22:53 Witam, szukam sprawdzonego w 100% jasnowidza. Korzystałam z usług wrózek każda mówiła co innego... Czy macie kogoś poleconego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marika_w Re: Jasnowidz 17.02.20, 10:56 daela polecam Noemi, od 3 lat jestem z nią w stałym kontakcie. Doświadczona i bardzo empatyczna jasnowidząca. Ceny przystępne, sprawdzalność 95% www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-noemi Dzięki niej kilka razy nie popełniłam błędu miłosnego. Pomaga mi w życiu prywatnym i zawodowym. Jeżeli zależy Ci na kimś konkretnym i doświadczonym to Noemi mogę polecić. Odpowiedz Link
danuta99 Re: Jasnowidz 04.04.20, 11:50 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?111 Odpowiedz Link
safarikuki1 Re: Jasnowidz 08.11.21, 20:59 Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
klementynawer1 Re: Jasnowidz 15.11.21, 19:33 Mogę zaproponować Wam wróżkę Sarę, z której usług korzystam już kilka lat, z początku korzystałam też z kilku innych jednak ich odpowiedzi nie były tak trafne i wiarygodne jak u niej, ponadto nie ma większych problemów z umówieniem się,odpowiedzi rzeczowe i precyzyjne, email do niej : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link