Dodaj do ulubionych

Rytuał - Warszawa

24.06.21, 08:53
Witam.
Poszukuje osoby która wykona rytuał spętania lub egipski.
Tak, znam opinie na temat takowej magii.
Szukam kogoś sprawdzonego Warszawa i okolice.
Internetowym oszustom przelej kasę przez dot pay dziękuje
Obserwuj wątek
    • antygona77a Re: Rytuał - Warszawa 24.06.21, 10:25
      Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością.
      Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań.
      Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!!
      • klarcia1234 Re: Rytuał - Warszawa 24.06.21, 12:06
        chyba napisałam internetowym oszustom dziękuje :D
        • onomatopeya12345 Re: Rytuał - Warszawa 26.06.21, 17:30
          jestescie chorzy ludzie, przestancie reklamowac wrozby i te sciemy dla naiwnych. ja wiem ze jest covid i nie macie kasy ale poszukajcie uczciwej pracy a nie naciagacie pogubionych ludzi. wstyd
    • onomatopeya12345 Re: Rytuał - Warszawa 26.06.21, 17:30
      przestancie spamowac to forum reklamami i mamic klamstwami naiwnych i pogubionych ludzi. powinniscie sie wstydzic, zeby wyciagac kase za klamstwa, to powinno byc karalne!!

Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
      • klarcia1234 Re: Rytuał - Warszawa 27.06.21, 12:43
        czy można poprosić o namiary na tego Pana?
    • angelauy2 Re: Rytuał - Warszawa 02.07.21, 16:29
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę, korzystałam już z wielu natomiast póki co u niej jest najwyższą sprawdzalność , gorąco polecam, znajdziecie ją pod adresem kobietamag@interia.pl
    • gabrysia1hjn1 Re: Rytuał - Warszawa 09.07.21, 19:13
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • kornelialipppj Re: Rytuał - Warszawa 03.11.21, 19:16
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • mariettazik Re: Rytuał - Warszawa 23.12.21, 21:10
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • jakosta234a Re: Rytuał - Warszawa 13.01.22, 21:17
      Mogę polecić Wam wróżkę Sarę,od kilku lat korzystam z jej usług. jest to osoba bardzo rzeczowa,merytoryczna i elastyczna. ostatnio skorzystałam też u niej z rytuału miłosnego i mimo ,że mówiła,że niekoniecznie od razu będzie efekt to ku mojemu zdziwieniu, relacje z partnerem zaczęły się już bardzo szybko po ok 2-3 tygodniach poprawiać a po 1,5 miesiąca wróciliśmy do siebie.Gdyby nie, ona , nie wiem co bym zrobiła. Wspaniała, kompetentna osoba, zostawiam Wam do niej email- kobietamag@interia.pl
    • romanta12w Re: Rytuał - Warszawa 27.01.22, 16:52
      Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: Rytuał - Warszawa 10.02.22, 17:29
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martusiaoliwka12 Re: Rytuał - Warszawa 23.02.22, 17:05
      Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w róznych syytuacjach dogadać
    • kalinkamalina1 Re: Rytuał - Warszawa 13.03.22, 15:18
      Od lat korzystam z wróżki Sary i uważam ,że z tarota jest najlepsza!idealna precyzja zarówno merytorycznie jak i czasowo, poza tym bardzo dobra komunikacja,miły i szybki kontakt, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • korna88 Re: Rytuał - Warszawa 01.04.22, 14:13
      Mogę polecić sprawdzoną, godną zaufania osobę i o nieskazitelnej opinii, na którą sama natrafiłam. Profesjonalna, szybka i skuteczna. Błyskawiczne podejście do tematu. Współpraca na najwyższym poziomie. Nie znam się na magii ale wystarczy, że ta osoba jest doświadczona w tym
      co robi, a robi to skutecznie i szybko. Sytuacja była ciężka, mimo to sprawa została rozwiązana na moją korzyść. Zapraszam na priv korrna88@wp.pl
    • krolitkaja12 Re: Rytuał - Warszawa 12.06.22, 15:45
      Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • grzywacz2 Re: Rytuał - Warszawa 27.07.22, 15:24
      Natrafiłam na profesjonalną tarocistkę online Sarę, wróżyła mi już kilka razy i sprawdzalność bardzo wysoka, ponadto w przeciwieństwie do innych wróżek o nic nie pyta tylko mówi sama z siebie co bardzo dodaje jej wiarygodności, inne zanim odpowiedziały,same zadawały dodatkowe pytania, tutaj bez niczego sama z siebie wiele o mnie powiedziała i wróżby bardzo wysoka sprawdzalność i wiarygodność , polecam ciepło -email do niej -kobietamag@interia.pl
    • fikamika53 Re: Rytuał - Warszawa 31.07.22, 00:12
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • rakotkalinaj Re: Rytuał - Warszawa 11.09.22, 17:59
      Kilka razy pomogła mi już wróżka Sara, sprawdzalność 100% udało mi się ustalić bardzo szybki termin jeszcze tego samego dnia., odpowiedź szybka i merytoryczna, kontakt bardzo miły, potrafi każdego zrozumieć, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl w przeciwieństwie do innych nie owija w bawełnę, wszystko się sprawdza i bardzo miły kontakt polecam raz jeszcze ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka