Dodaj do ulubionych

Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krakowa

• pawian1906 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 31.08.10, 11:08
      WITAM,mam czy mógłby mi pan podać namiary na z tą wróżke z Krakowa ??
      Z Góry dziękuję i pozdrawiam
    • aderydy jesli to nie tajemnica.. 26.09.10, 11:35
      Jesli to nie tajemnica to czy moge sie dowiedziec
      -czy ta wrozka jeszcze przyjmuje
      -i ewentualnie ,jaki manumer telefonu,bo ten podany jest chyba nieaktualny, albo nieprawdziwy
      dzięki
    • ap390 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 14.10.10, 23:27
      bardzo prosze o namiary na tą wróżkę :)
    • anja212 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 08.11.10, 00:38
      Bardzo proszę o przesłanie numeru tel. na adres :ania.u7@onet.eu.
      z góry dziekuję.
    • ewkl Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 08.11.10, 19:34
      Witam 26 daria ! zainteresowałaś mnie wrożką u ktorej byłaś w łagiewnikach w prawdzie t o było dawno ale może jest aktualne więc proszę Cie o telefon do niej. ewkl
    • elmi5-2 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 09.11.10, 22:32
      Dario mogłabym prosić o namiar do tej wróżki u której byłaś jeśli to
      nie tajemnica chciałabym zapytać o cenę takiej wizyty no i ile
      poświeciła Ci czasu?
      Z góry wielkie dzięki:)

Mój mail to elmi5-2@gazeta.pl
      • szalona_sosna Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 18.01.11, 16:21
        Witam,
        Proszę o podanie nr. telefonu (sosna7700@wp.pl), gdzie przyjmuje ta wróżka i ile kosztuje wizyta u niej? Czy wróży tarotem? Jak długo trwa spotkanie?
        Pozdrawiam.
    • it-piotr44 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 17.11.10, 10:24
      Ja polecam Mirele - wróżka super www.jasnowidzmirela.pl
    • gdama717 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 07.12.10, 17:22
      Bardzo proszę o namiar na tę wróżkę na adres gdama717@gmail.com
    • madek171 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 17.12.10, 09:43
      mogę prosić o adres numer telefonu?
      • aderydy telefon do pani Marty.... 27.12.10, 18:46
        Telefon do tej pani 665 640 309
    • wrozbyonline24.pl Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 25.12.10, 00:31
      Proponuję bardzo dobrą wróżkę Midiam midiam@wrozbyonline24.pl
    • blue84on Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 31.12.10, 11:41
      czy ja tez mógł bym prosić o namiary :) adres ewentualnie telefon zeby sie umowic :) pozdrawiam mój e mail piokop10@wp.pl
    • sob.ela Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 06.01.11, 20:39
      bardzo prosze o kontakt do tej wrózki, pozdrawiam
      sobela@interia.pl
    • sylva10 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 15.01.11, 15:51
      prosze o wyslanie mi numeru telefonu. Czy to co widzi sprawdzilo Ci sie? Z góry dziekuje!!!
      • ola02006 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 24.01.11, 14:02
        Jaki jest koszt wizyty u wrózki Marty?
    • marza-nna Re: czy dalej wrozy? 10.03.11, 17:32
      Czy ta wrózka Marta dalej wrozy?Bo mam kłopot z kontaktem z nią.Ktos moze odpowiedziec?
    • bigielek3 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 14.03.11, 19:37
      Witam! Bardzo proszę o podanie namiarów do tej wróżki. Z gory dziękuję!Pozdrawiam! Mój adres: bigielek@op.pl
    • zgaga29 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 05.10.11, 23:21
      Witam,bardzo chciałabym namiary do tej wróżki bardzo proszę o maila z numerem telefonu i miejscem gdzie przyjmuje oraz kwotą jaką pobiera za wróżbę.Z góry Dziękuję:)agnieszkaw1982@interia.pl
    • klarisakli szukasz męża z wrózby 12.10.11, 19:38
      Wróżka przepowiedziała Ci, że Twój mąż odbije Cię innemu chłopakowi. Od tego czasu umawiasz się z samymi niedorzeczni kami, by Twojemu wybawcy było łatwiej Cie zdobyć. Jeśli tak, to zgłoś się do nas. Popularny program TV poszukuje dziewczyn. Kobiet, którym wróżka przepowiedziała jak ma wyglądać i co ma zrobić ich przyszły mąż. Zainteresowanych proszę o kontakt na w.waligora@tvn.pl – wystarczy podać Nr Tel i imię. Uwaga- limit miejsc ograniczony
      • sambanella byłam 21.11.11, 18:58
        Byłam prawie 2 lata temu,sprawdziło się bardzo dużo
    • kasiakowalska1988 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 22.11.11, 15:23
      Ja też mogę polecić wróżkę godną zaufania. Odpowiada nawet na maile:
      numerologia@szeptem.pl

Kiedyś bardzo mi pomogła
    • kasiakowalska1988 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 23.11.11, 00:23
      Ja mogę polecić wróżkę Magdę, która za dosłownie 1 zł odpowie na wszystkie pytania. Nie to co inne pseudo-wróżki...

allegro.pl/wrozka-magdalena-wrozba-partnerska-tarot-3h-i1951584111.html
    • bombo-linka Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 15.01.12, 20:44
      26daria napisała:
      A jaki ma numer telefonu,bo podawany tutaj nie zgadza sie
      > Witam.Byłam u wróżki.Sama trochę wiem o Tarocie,więc wiedziałam,że to co
      > mówi,ma sens.Pani zajmuje się Tarotem prawie 20 lat.Ceny ma niewygórowane.Ja
      > jestem zadowolona.Jeśli ktoś jest zainteresowany,to podam numer telefonu.Pani
      > przyjmuje w dzielnicy Łagiewniki.RZadko się ogłasza.Mogę podać jej numer
      > telefonu.Polecam
    • klementyna1977 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 24.02.12, 09:07
      witam,chciałabym sie dowiedziec ile kosztowała wizyta?i nr telefonu.jak ide do wwózki to zadaje jakies pytania?z czego wróży?
      • laura-hanna Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 28.02.12, 21:01
        Mam gg do tej wrozki 11036902.Ta pani nie zadaje pytan,to ja ją pytalam o to,co mnie martwiło.Cos już sie zaczęło sprawdzac,więc jest ok.A telefon 665 640 309
    • iwona88888 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 13.03.12, 16:08
      hmmm coś w tym musi być ja ze swej strony mogę polecić www.wrozkavitalissa.za.pl/# ale polecam karty anielskie ta wróżka właśnie takimi wróży, mam porównanie bo bylam u tarocistki i u tej pani, bez porównania karty anielskie pomogły 100 razy bardziej a tarot - niebardzo.
      • laura-hanna Re: do iwony 15.03.12, 13:18
        Szanowna Pani.Karty tarota służą do wróżenia,czyli przepowiadania przyszłosci,a nie do pomocy.
        Karty anielskie to zabawka,bo jak mozna nakazywac aniołom,zeby pomagały tym ,czy owym.Wydaje mi się,ze tylko Bóg ma taka władzę,a nie "wrózki",którym się wydaje,że moga "rządzic" aniolami,wysyłając je do ludzi z konkretnymi poleceniami,hi hi.
        Jak słysze te teksty na ezo typu -"podsyłam ci aniolka", albo "juz leci do ciebie aniołek,by podładowac twa słabnącą energie" to nie wiem,czy się śmiac,czy płakac.
        Troche pokory,anielskie wrózki,troche pokory!
        • surrinii Re: do iwony 25.06.12, 08:31
          laura,masz rację tarot ma inny cel niz pomoc,to wyklucza każda wrózba
    • krystynatoja Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 23.03.12, 20:31
      26daria napisała:

> Witam.Byłam u wróżki.Sama trochę wiem o Tarocie,więc wiedziałam,że to co
      > mówi,ma sens.Pani zajmuje się Tarotem prawie 20 lat.Ceny ma niewygórowane.Ja
      > jestem zadowolona.Jeśli ktoś jest zainteresowany,to podam numer telefonu.Pani
      > przyjmuje w dzielnicy Łagiewniki.RZadko się ogłasza.Mogę podać jej numer
      > telefonu.Polecam
      bylam dawno,dawno u tej wrozki,sporo sie sprawdziło,ale mialam kłopot,by znowu do niej pójśc,zmieniłą numer telefonu,trudno do niej trafic,podaje nowy numer,gdyby ktos ze starych "klientów" chcial do niej trafic - 665 640 309
    • ezodino telefon 29.03.12, 19:35
      ta pani nie przyjmuje juz w łagiewnikach.Byłem u niej parę tygodni temu.Czekam na sprawdzenie sie wróżby.Moge tylko powiedziec,ze powiedziała,ze zdam na prawko za drugim razem.I tak się stało!Moze zbieg okolicznosci,nie wiem...Z resztą czekam.
      A,jej nowy numer 665 640 309
      Napisze jak wrozba sie spełni.Albo nie spełni
    • anitas8 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 22.06.12, 23:16
      a ja mam Zinaidę,podobno sprawdzalnosc 100% wiec zaryzykowalam na jutro,rozmowa mila ,ciepla i obiecujaca ,jestem dobrej mysli,
      • klementyna1977 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 23.06.12, 12:26
        to napisz ,czy prawde mówi i ile za wizyte
        • anitas8 Re: Znam bardzo dobrą i sympatyczną wróżkę z Krak 23.06.12, 16:16
          20zł ja zapłaciłam,ale odpowiedz obszerna,nie czuje sie oszukana,przeciwnie bardzo mile zaskoczenie i wileki POZYTYW!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka