super.222 08.10.17, 10:00 POLSKA - CZARNOGÓRA Transmisja w Polsacie od godziny 18-tej. Mecz musi być przynajmniej zremisowany żeby zespół polski awansował w eliminacjach do występów w Rosji w roku 2018. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: Jeden taki mecz 08.10.17, 20:26 4 : 2 dla Polski. Zespół pojedzie na Mundial do Moskwy. Dwie pierwsze bramki dla polskiego zespołu padły w pierwszej połowie pierwszej połowy meczu. Polscy zawodnicy uspokoili się i - wydawało się - że pilnują tylko wyniku. Czarnogórzanie nie mogli złapać rytmu i tylko bronili bramki. Sytuacja na boisku była stabilna, prawie senna. Wyłączyłam fonię, zrobiłam herbatkę i chrupiąc kruche ciasteczka śledziłam przebieg meczu. I nagle ... bramka tych z Czarnogóry ! Jest 2:1,a kilka minut później druga i zrobił się remis. Poprawiłam się w fotelu, włączyłam fonię, a na boisku cuda! Lewandowski strzelił jeszcze jednego gola i stadion przeżywa euforię bo jest 3:2 dla Polski. Ale żeby było tak absolutnie nieprawdopodobnie, zawodnik Czarnogóry strzelił do swojej bramki ! Co się działo na stadionie trudno opisać ... Ostatnie 10 minut meczu przejdą do historii. Dla tej końcówki warto było trwać przed telewizorem przez 80 minut. Odpowiedz Link
super.222 Re: Jeden taki mecz 10.10.17, 09:21 Mecz przejdzie do historii. Ogólnie zapanowała euforia. Pan prezydent Andrzej Duda w szatni zawodników miał okazję spotkać się z arcyksięciem futbolu, który pokazał głowie państwa goły brzuch. W wieku 29 lat prymus polskiej piłki nożnej zdołał obronić licencjat z dziedziny mu najbliższej. A wczoraj u Moniki Olejnik był prezes Boniek, który wyznał, ze *liczy na wyjście z grupy* podczas Mundialu i liczy także, że przynajmniej jeden mecz polska reprezentacja rozegra na stadionie Moskwy. Odpowiedz Link