ks222 13.04.05, 17:09 Czy ktoś wie ile w sumie będzie miejsc postojowych dla samochodów przy Szwai ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kekele Re: Miejsca postojowe 13.04.05, 17:40 no z tego co wiem to przysluguje na kazde mieszkanie jedno zew miejsce parkingowe.ja mam w podziemnym parkingu ale zamierzam tez korzystac z zewnetrznego wiec mam nadzieje ze tak bedzie.apropo maja wzrosnac rowniez ceny na pierwszy etap:(albo 50 albo 100 zl na metr.troche mnie to zmartwilo. Odpowiedz Link
alimari Re: Miejsca postojowe 13.04.05, 18:00 kekele napisała: > maja wzrosnac rowniez ceny > na pierwszy etap:(albo 50 albo 100 zl na metr.troche mnie to zmartwilo. Kto i kiedy tak mówił? Odpowiedz Link
kekele Re: Miejsca postojowe 13.04.05, 22:41 no niestety pani w spoldzielni wczoraj bezposrednio mi to powiedziala i zwiazane jest to z kanalizacja-wiec tbedzie to taka sama podwyzka jak na pozniejsze etapy tylko niewiadomo czy tez 100 czy 50zl. Odpowiedz Link
tadzium Re: Miejsca postojowe 13.04.05, 23:09 Na 90% zrobią tak jak na obozowej. jedno mieszkanie - jedno miejsce parkingowe. przy czym jako miejsca parkingowe zostały zaliczone garaże. jeżeli tak to będziecie mieli ciasno, niestety. (obym się mylił) Pozdrawiam Odpowiedz Link