ginestra Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 01.10.06, 23:46 Moze wiecie co to dokladnie za ksiazka to "Silva rerum"? Czy to bedzie rodzaj encyklopedii, gdzie wyszukamy informacje o naszych bohaterach, czy raczej jakies bardziej finezyjne dzielko? Odpowiedz Link
szprota Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 01.10.06, 23:49 taki Jeżycjadowy Silmarillion :) Odpowiedz Link
ginestra Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 01.10.06, 23:51 Czyli cos o wiele barwniejszego niz encyklopedia i pewnie bogato ilustrowane? Odpowiedz Link
ginestra Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 01.10.06, 23:52 Plus mnostwo fragmentow z powiesci? Odpowiedz Link
szprota Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 01.10.06, 23:58 oooch, to by było moje pobożne życzenie. ale czy tak będzie, nie wiem; muszę najpierw usiąść na trójnogu i proszę mnie trochę okadzić, to może wywieszczę ;) ale wszystko wskazuje na to, że będzie to przewodnik po Jeżycjadzie. dla pasjonatów li i jedynie. Odpowiedz Link
ready4freddy Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 02.10.06, 00:00 no no... ciekawe, czy wspomagany intensywna lektura jednego takiego forum ;) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: "Silva rerum" - co to bedzie? 01.10.06, 23:58 a kiedy? bo jesli "niezabawem", to po-sz-czekam i zamowie razem z (ponoc ciezkostrawna ;) Polewka, niech strace :) Odpowiedz Link
szprota PS CP 02.10.06, 00:10 nie jest taka znowu ciężkostrawna. ja tam jej będę bronić. duża poprawa po mdłej, letniej Żabie. Odpowiedz Link