zdzicha.tramwajara 08.10.06, 16:02 czyli co bedzie dalej? jestem swiezo po lekturze i mnie trapi :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mankencja Re: Sprężyna... 08.10.06, 16:34 podejrzewam, że: Ignac wszędzie zacznie węszyć spisek i dyshonor dla rodziny, w wyniku czego wszystkich domowników zakuje w łańcuchy, a z Ignacego G. Stryby uczyni strażnika Marek będzie pochrapywał przez całą książkę, Ida obudzi się raz Łusia mięsem ludzkim nie pogardzi Pyza, Fryc i Mila wyprowadzą się i słuch po nich zaginie Laura porzuci Wolfiego i zwiąże się z Bodziem, który z miłości do niej nauczy się na pamięć "Pana Tadeusza" razem z przypisami od autora Odpowiedz Link
baba67 Re: Sprężyna... 08.10.06, 17:07 no a Gaba porzuci Grzesia i zwiaze sie ponownie ze swoja jedyna miloscia-Pyziakiem. Grzes sie zalamie i taki sposob wpadnie w sidla Almy Pyziak. Piotrus z Pawelkiem stworza kabaret do ktorego skecze bedzie pisala po cichu Mila Borejko. Nie mam jeszcze pomyslu na nazwe tego kabaretu. Odpowiedz Link
mankencja Re: Sprężyna... 08.10.06, 17:32 nie stworzą, bo Pawełek popadnie w depresję, podobnie jak Jan i Alina Schoppe. będą się regularnie spotykać w poczekalni u psychiatry, w wyniku czego Jan i Alina uznają, że Pawełek to idealny kandydat na męża dla Żaby. Odpowiedz Link
zdzicha.tramwajara Re: Sprężyna... 08.10.06, 21:53 mankencja napisała: > nie stworzą, bo Pawełek popadnie w depresję, podobnie jak Jan i Alina Schoppe. > będą się regularnie spotykać w poczekalni u psychiatry, w wyniku czego Jan i > Alina uznają, że Pawełek to idealny kandydat na męża dla Żaby. nie, dla wolfiego. jak tak juz musierowiczowa jedzie po bandzie i pokazuje calemu forum agorum, ze jest cool, to czamu nie slub dwoch chlopaczkow, a co ;-)) Odpowiedz Link