uriel1 15.04.04, 22:04 Coraz mniej czasu masz dla nas. Czujemy się /ja i 2 osoby, o których wiem, że czytają, choć się łobuzy nie odzywają/ - opuszczeni przez ciebie. :o( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Moderator - 16.04.04, 10:10 Moi Drodzy, przestańcie winę zwalać na osoby trzecie, nakaz chwili to dać coś z siebie nie bacząć na moderatora. On ma nie przeszkadzać,nie wycinać,nie prowadzić za rączkę , tak ja to widzę, bo można wylać dziecko z kąpielą. A na F.N.T. dobrze, że są naukowe rzeczy i z innej dziedziny. A za sprawy miejscowe Wy się możecie zabrać, bo je najlepiej znacie i jeszcze jedno: wspomagajcie się wzajemnie, bez tego ani rusz, dąsy w kąt. Patriotyzm lokalny od Was powinien wiać i dobrze duć na Forum Nowego Targu. Wybaczcie, że o tym piszę, czasami i ja tu zaglądam, choć wiem, że mnie nie wspomagacie. Wstyd mi za naskie dziedziny, ze na nik nikogo ni ma. A telo mocie tam mądryk ludzi z róznyk dziedzin i trza sie koło tego zakręcić, a moze ik naucyć , coby tyn robote społecnom pomogali pchać. Bo to tyz wizytówka nasa i nasego miasta, Nowego Targu. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Jak nikt - potrafisz zniechęcić. Gratulacje. 16.04.04, 12:26 Rozumiesz pojęcie żartu? Pytam, choć znam odpowiedź, że raczej - nie. Tekst był w ŻARTOBLIWYM tonie napisany, a w zamian dajesz tyradę i odwoływanie się do uczuć patriotycznych? :o) Zaczepiam moderatora, bo mam powód. Chce z nim podyskutować, ale jakoś się nie możemy spotkać... Schowaj więc armatę i ciesz sie wiosną. :o) Pozdrawiam. ciupazka napisała: > Moi Drodzy, przestańcie winę zwalać na osoby trzecie, nakaz chwili to dać > coś z siebie nie bacząć na moderatora. On ma nie przeszkadzać,nie > wycinać,nie prowadzić za rączkę , tak ja to widzę, bo można wylać dziecko z > > kąpielą. A na F.N.T. dobrze, że są naukowe rzeczy i z innej dziedziny. > A za sprawy miejscowe Wy się możecie zabrać, bo je najlepiej znacie i > jeszcze jedno: wspomagajcie się wzajemnie, bez tego ani rusz, dąsy w kąt. > Patriotyzm lokalny od Was powinien wiać i dobrze duć na Forum Nowego > Targu. Wybaczcie, że o tym piszę, czasami i ja tu zaglądam, choć wiem, że > mnie nie wspomagacie. Wstyd mi za naskie dziedziny, ze na nik nikogo ni > > ma. A telo mocie tam mądryk ludzi z róznyk dziedzin i trza sie koło tego > zakręcić, a moze ik naucyć , coby tyn robote społecnom pomogali pchać. Bo to > > tyz wizytówka nasa i nasego miasta, Nowego Targu. > Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Moderator - 17.04.04, 09:19 Ależ mam dla Was czas! Piszcie dużo, a zobaczycie, że mam dla Was duuużo czasu :))) A z tym "żartobliwym tonem", to sprawa nie jest taka prosta. Sam nieraz wysyłałem żartobliwe (czy nawet satyryczne) w intencji posty, które traktowane były przez rozmówców z całkowitą powagą. Pozdrawiam PS. Niniejszy post usiłowałem wysłać wczoraj, lecz niestety coś szwankowało w portalu i ukazywał mi się komunikat o trudnościach połączenia z bazą danych. Tego rodzaju problemy także mogą utrudniać komunikację. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moderator - 17.04.04, 12:38 Hehe... Od razu pore postów przybyło, casami trza udawać Greka i być przewrotnym, bo inacyj nie rusys adwersarza. I coś sie dowiedzioł? "Ze mo dlo Wos cas", hehe... Faktycznie, wcora i mnie pore postów nie wysłało. Telo.Pozdr. Tak dumom , cyś naprowde te krokusy widzioł? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 No to nam pomachajjjjjj...... 18.04.04, 14:39 mrb4 napisał: > PS. Niniejszy post usiłowałem wysłać wczoraj, lecz niestety coś szwankowało w > portalu i ukazywał mi się komunikat o trudnościach połączenia z bazą danych. > Tego rodzaju problemy także mogą utrudniać komunikację. ====== ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Do Uriela i Jego podhalańskich przyjaciół 18.04.04, 14:43 Zapraszam tutj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=11824750&a=12025608 Z pozdrowieniami od cepra Witka Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Do Uriela i Jego podhalańskich przyjaciół 18.04.04, 14:59 Witaj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Do Uriela i Jego podhalańskich przyjaciół 18.04.04, 15:21 Witaj, witaj. Nie sądziłem, że się tak szybko odezwę. Jeszcze dwa linki: tatry-old.prv.pl/ www.idn.org.pl/medykon/tatry/spis2.htm Pozdrawiam. witek Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Do Uriela i Jego podhalańskich przyjaciół 18.04.04, 15:45 Witaj! Piękne zestawienia. Będą sobie do nich zaglądał. Szczególnie te stare fotografie są wspaniałe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Super! 18.04.04, 16:52 Wizyta Witka /nie przesadzam/ to dobry symptom dla tego forum. Bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Do Uriela i Jego podhalańskich przyjaciół 18.04.04, 21:52 Cieszę się, że Ci się to podoba/ cała strona dr. Kosiatego jest b. ciekawa/ Dzięki Tobie tu trafiłem/ dziękuję/ i tutaj mogę powiedzieć, że chętnie bym z Tobą i innymi ciekawymi luźmi porozmawiał w "Nauce", gdyby nie to, że trzeba by akceptować sposób aroganckiej i... rozmowy, z nawiedzonym ateistą. Pozdrawiam serdecznie. Witek Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Moderator - 21.04.04, 15:05 Co u Was? Halny, czy jakaś lawina? Czemu z sobą nie rozmawiacie? Chciałbym Was poczytać i może pogadać i poznać z Wami, bo moja żona bardzo chce pojechać w swoje ukochane góry. Nie jest góralką, ale wychowała się w Krynicy, studiowała w Krakowie i kocha góry i Zakopane też. Ja już zdążyłem polubić Uriela i Jego Panią. Mam nadzieję, że Uriel czuje się dobrze?!!! Nie odzywa się również w Forach ogólnopolskich. Pozdrawia, zaniepokojony cepr/ceper? Witek / z Żoliborza w Warszawie/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Moderator - 22.04.04, 14:01 witekjs napisał: > Co u Was? Halny, czy jakaś lawina? > Czemu z sobą nie rozmawiacie? Nie jest tak źle. Obowiązek logowania wymiótł wprawdzie starych bywalców, ale ostatnio jest coraz lepiej. I nowi uczestnicy się pojawiają. To dobry znak na przyszłość. Zapraszamy i na forum i do samego Miasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moderator - 16.12.04, 10:15 Mam pytanie, czy mógłyś wyciągnąć na wiyrch wątki świąteczne? Przecie nie bedziemy zaś nowyk zakładać, zresztą nie moja dziedzina... Nie to nie. Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Moderator - 17.12.04, 16:11 Coś mi się widzi, że tu stary z nowym moderatorem rozmawiają jak góral ze skąpym ceprem... ;) Witek Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Moderator - 18.12.04, 23:19 Ciupazka rozumies co tego co tu pisom?Bo cosi sie mi widzi ze jo glupsy jak mi sie zdawalo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moderator - 19.12.04, 21:30 Dunajec 1 napisoł: Ciupazka rozumies co z tego co tu pisom? Bo cosi sie mi widzi ze jo glupsy jak mi sie zdawalo.Pozdr. Hehe... A moze Ci sie juz dobrze widzi, hehe... Widzem, ze buszujys , ka sie ino do! Wspiyroj, wspiyroj, bo tu ciynko, a nie wymogoj ode mnie cobyk tońcyła po szesnoście, juz nie te "ocy". Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Moderator - 19.12.04, 09:04 Ludzie cy Wy juz ni mocie nasyw podhalanskif "nick" a moze tak "Turbacz" abo "Babio Gora" abo Bialka abo jesce inacyj ale musicie tak po amerykansku? Bycie sobom.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Moderator - 19.12.04, 12:32 Mój nick ma związek z tym, jak się nazywam (podobnie jak tebe albo maas). A jeśli chodzi o Turbacz, to faktycznie zastanawiałem się nad takim nickiem, ale pomyślałem, że moglibyście wówczas posądzić mnie o megalomanię, albo coś w tym rodzaju. Dlatego zostałem przy dotychczasowym. Wymyśliłem go trzy lata temu, bo chciałem być oryginalny, ale baaaardzo się pomyliłem. :)))) Okazało się, że w sieci mrb-ów jest jak mrówków, i nie wszyscy tożsami są ze mną (w co najmniej jednym przypadku stwierdziłem, iż jest to skrót od Mr Big). Całkiem poważnie zastanawiam się więc nad zmianą nicka, ale jak wówczas rozpoznają mnie starzy znajomi? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Moderator - 19.12.04, 18:41 Moze rzeczywisce masz racje ale wydaje mi sie ze ten kto bedzie chcial rozpoznac i pamietac nie zapomni.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moderator - 19.12.04, 21:33 Telo momy piykne nase słowa w gwarze, ze powinni my sie róźnić od insyk Forumowiców i tak po nasemu, choćby ino w nicku. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Moderator - 20.12.04, 02:32 A widzis?nie ino jo ale inksi tyz mnie popierajom.Przecytoj co Ciupazka godo, a moze bys tak zostol Jarmak? he? co Ty o tym myslis? Przecie jarmak nowotarski to goralskie swiynto niy? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś