Dodaj do ulubionych

problem z firmą euronet

IP: *.182.36.9.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 10:04
Mam problem z firmą EURONET
Prowadze działalność i dzierzawie od tej firmy terminal
terminal dostałem po innej osobie która prawdopodobnie nie rozliczyła
sie z wpłat
codzienne raporty drukuja poprawne kwoty a na komputerze euronetu drukują
się karty których wogóle nie drukowałem
Przyznali się do błedu mieli zwrócić pieniadze od nastepnego
rozliczenie a na nast znowu są niepoprawne kwoty
Nikt nic nie wie skąd to się bierze .
Za zerwanie umowy jest kara 1500zł
Czy są jakies inne osoby które mają lub miały ten sam problem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: problem z firmą euronet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 20:18
      ten sam nie, jednak doswiadczyłam rowniez oszustwa z ich strony. Umowa jest jednym wielkim absurdem i niestety nie daa sie dojsc ładu. mam duzy problem z konkretna data w ktorej moge wypowiedziec umowe. jesli nie wbije sie w odpowiedni termin zostanie naliczona mi kara
      • Gość: wersus Re: problem z firmą euronet IP: *.toya.net.pl 03.05.15, 18:15
        witam.

Mam problem z firmą Euronet. Dzieżawię terminal od tej firmy. Przedstawiciel zapewniał ze nie ma jakichkolwiek opłat za nie wykonanie okreslonego obrotu. WRĘCZ ZAPEWNIAŁ ZE NIE MA TAKICH OPŁAT. Po dwóch bezpłatnych miesiącach, zaczeli naliczać jakies chore kwoty. Zgodnie z prawem, konsument ma prawo do rozwiązania umowy w temine 14 dni od jej podpisania a umowę dostałem (po wielokrotnych interwencjach) po 3 miesiącach, więc nie mialem mozliowsci dokładnie jej przejrzec. Napisałem ponad miesiąc temu reklamacje do tej chorej firmy i ciszaaa!! Czy któs wie co można zrobić w takiej sytuacji ?
        • tonik777 Re: problem z firmą euronet 06.05.15, 14:20
          To jest ten Euronet od bankomatów?
          Swoją drogą co skłania ludzi do podpisywania niekorzystnych lub nieprzejrzystych umów? I jak można dostać umowę, którą się podpisało po 3 miesiącach? To co było podpisywane?
    • Gość: sklep Re: problem z firmą euronet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.15, 15:09
      Uwaga na "firme " euronet, nieuczciwe umowy, na umowach brak daty wypowiedzenia, w trakcie trwania umowy dorzucaja jakies dodatkowe oplaty z kosmosu,automatycznie przedłużają umowy na kolejny okres, zazwyczaj 18 miesięcy!!!! PRZESTRZEGAM PRZED PODPISYWANIEM UMÓW Z TĄ ORAGNIZACJĄ!!!!
      • Gość: OSZUKANY Re: problem z firmą euronet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.15, 22:14
        ICH PRZEDSTAWICIEL PIOTR KNYCHALSKI TO JEDEN WIELKI OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!! KŁAMIE W ŻYWE OCZY CHORE OPŁATY MAŁO POWIEDZIANE MAM PŁACIĆ ZA TERMINAL KTÓREGO NAWET NIE MAM!!!!!!!!!!! BARDZO UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ I NIGDY NIE PODPISUJCIE Z NIMI ŻADNEJ UMOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: LYSY865 Re: problem z firmą euronet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.15, 08:22
      Tak jak poprzednik potwierdzam - nieuczciwe umowy. Nigdy więcej jakiejkolwiek współpracy z tą firmą!!! Wymyślają sobie jakieś dodatkowe opłaty w trakcie trwania umowy. NIE PODPISUJCIE Z NIMI ŻADNYCH UMÓW!!!!
      • Gość: lech Re: problem z firmą euronet IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.11.15, 14:43
        Banda oszustów i naciągaczy nie potrafią uczciwie zarabiać a jak chcesz się wycofać to karzą cię karami umownymi PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH
        • Gość: Ada Re: problem z firmą euronet IP: *.euro-net.pl 04.11.15, 07:13
          zauważyłam, że jakoś dziwnie u nich ginie wpłacony abonament. Jesteś dłuzny, to zaraz 'robią' ci windykację. Ktoś powinien ta firmę dokładnie sprawdzić.
    • Gość: przeciw euronet Re: problem z firmą euronet IP: *.centertel.pl 02.06.16, 14:19
      Euronet Cię oszukał ? Mnie też, chcę znaleźć osoby, które są niezadowolone z usług Euronet - napisz do mnie e-mail: skargaeuronet@gazeta.pl
    • Gość: lisek Re: problem z firmą euronet IP: *.dynamic.mm.pl 25.11.16, 17:58
      Witam serdecznie
      Od 11 lat prowadzę firmę, drugą otworzyłem kilka miesięcy temu w ostatnim czasie podpisałem umowę z firmą euronet na płatności kartą(i tylko na płatność kartą).We wrześniu otrzymałem fakturę za opłatę aktywacyjną i....za kartę doładowującą....nie posiadamy takiej usługi więc nikt z moich pracowników takiej karty wydrukować nie mógł...napisałem więc do tej instytucji kilka emalii dzwoniłem również kilkukrotnie po tygodniu udało mi się porozmawiać z kimś miałem wtedy nadzieję kompetentnym, osoba ta powiedziała mi żebym się wstrzymał z płatnością do momentu wyjaśnienia sprawy.Po miesiącu otrzymałem wezwanie do zapłaty.Po groźbach ze strony pracowników euronet zapłaciłem za wszystko za te doładowania również mając nadal nadzieję na wyjaśnienie sprawy.W kolejnym miesiącu otrzymałem karę umowną na kwotę 1500 zł od nich i od firmy komorniczej.Okazało się ze wpłata została zaksięgowana na tej pierwszej firmie ponieważ na drugą był inny numer konta mimo że w tytule napisałem numer klienta właściwy . Pomyśleć można pomyłka którą da się w prosty sposób odkręcić ale nie...kara została wydzwaniają do mnie piszą pisma żeby niezwłocznie tą karę zapłacić.Co robić? przecież wszystko zrobiłem uczciwie zapłaciłem nawet za nieswoje doładowania a oni nie przestają co to za ludzie???
      • Gość: romek Re: problem z firmą euronet IP: 31.179.209.* 20.02.17, 22:43
        Witam czy ktoś poradził sobie z firma euronet , z karą umowną ?
        • Gość: romek Re: problem z firmą euronet IP: 31.179.209.* 20.02.17, 22:45
          Nie mogę również dostać zerwania umowy z ta firma :( pomocy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka