Dodaj do ulubionych

Unaico, Enigro Sitetalk

25.03.11, 00:17
Chciałbym ostrzec naiwnych przed tą firmą. Jak dla mnie jest to piramida finansowa gdyby nie
to że ma produkt portal społecznościowy, dodam że raczkujący. Na prezentacjach opowiastki o
facebooku i pewny sukces w przyszłości :) Wartość opcji podobno rośnie jak na drożdżach tylko były juz 3 splity. W sumie rzecz bez sensu jeśli opcje kosztują dzić 0,10 EUR a nie powiedzmy 100 EUR i split ma poprawić płynność. Dodam że
prezentację prowadził Tomasz Naikó który prezesował firmie Carion SA, o której zagrywkach
przy udzielaniu kredytów sporo można poczytać w internecie. Zalecam więc daleko idąca
ostrożność bo "pakiety biznesowe" sprzedają nawet po 500 i 2000 EUR! Z tego
część jest przeznaczona na opcje notowane tylko na wewnętrzne giełdzie czyli opowieść o
cebulkach tulipanów sprzed wieków sama przychodzi na myśl. Garstce zostały fortuny a
większości tylko cebulki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 00:47
      ja zarobilam na tych opcjach 50% w przeciagu trzech miesiecy! :))))
      poza tym trzeba wiedziec kiedy je sprzedawac ;)
      jak ktos jest gamoniem, to kasy nigdy nie zarobi! :)
      • buffet06 Re: Unaico, Enigro Sitetalk 14.05.11, 02:23
        Oj tani chwyt, wyśmiać przeciwnika, typowe w tym "biznesie"
        Gamoń, ma wąskie horyzonty itp. :)
        Rozumiem że opcje spienięzyłaś i wypłaciłaś w gotówce w prawdziwych polskich złotych a nie nabyłaś za nie kolejne opcje, których wartość oczywiście rośnie ku niebiosom ;)
      • Gość: carracas57 Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 10:44
        A dostałeś te pieniądze do ręki??????,hahahaha!!!!
    • Gość: nosek Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 21:43
      Panie Kolego albo jest Pan konkurencją albo nie zna pan podstawowych zasad działania tego biznesu.
      Prawnie jest na najwyższym poziomie.
      A co to twoich oszczerstw mimo iż jestem tylko użytkownikiem serwisu to powiem Ci i osobom które czytają ten tekst że i znam firmy która rozwijała by się szybciej. Ma niezwykle przełomową ideę mimo iż sam nie inwestuje znajomy zarobił 60 tys. zł w rok dodatkowo. Oczywiście aktywnie pracując on line jak sobie ktos zyczy informacje prosze o kontakt na gg 7755777. Mimo iz sie unaico nie zajmuje znam sie bardzo dobrze na branzy.
      Pozdrawiam
      • Gość: twoj_szeryf Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.internetia.net.pl 16.01.12, 22:52
        "nie znasz zasad", "nie rozumiesz idei", "szkoda mi czasu na wyjaśnienia", "nie rozumiesz jak działa <<system>>"
        Ku... powinno się was wszystkich zamknąć za kratami takich "biznesmenów"!
      • Gość: xd Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.mm.pl 19.11.14, 09:08
        Ha ha ha ha ha ha wysmialem cie naiwniaczku
    • Gość: aaaa Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.pclk.net 12.04.11, 12:36
      Panie Buffet06 czy Pan wiesz co to jest piramida finansowa??? Jak nie to najpierw przeczytaj w internecie co to jest pojęcie piramidy a dopoiero potem wypowiadaj sie na forach ( zreszta nie tylko na tym forum widzialam Twój wpis) Znam kilku ludzi ( w tym 3 osoby mojej rodziny) ktore w to weszły i które zarabiają na tym biznesie. Za piramidę finansową lub podobne tego typu łańcuszki grożą kraty wiec gdyby Sitetalk/Unaiico faktycznie tym była juz dawno nie byloby tego portalu na świecie. Opinie prawne z 16 państw tez o czymś świadczą- firma ma koncesje na siec komórkową- byle komu tym bardziej oszustowi takiej koncesji nikt nie wyda. Zaczynają się reklamowac największe firmy CK, SWAROVSKI, APPLE, GUESS SONY PSP3; portal rozwija sie w świetnym tempie ( w styczniu 2011 było 1 300 000 uzytkowników teraz jest juz ponad 2 000 000) te liczby chyba coś znaczą. Każda nowosc trakotowana jest zazwyczaj sceptycznie ale nie ma na swiecie interesu ktory w 100% wypali- Ale oczywiscie najlepiej siedzieć na dupie i nic nie robić ze swoim zyciem i tylko krytykowac wszystko dookoła. Opamiętaj sie facet!
      • Gość: gościówa Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.sta.asta-net.com.pl 05.05.11, 23:00
        Haha, ale się ci z side talku gulują jak ktoś mówi, że to piramida. Prawda w oczy kole. Inwestujcie, inwestujcie, na tym to polega. Najpierw będziecie otrzymywać profity, a jak zainwestujecie dużą kasę to was powiozą i będzie płacz. Dziękuję za taki biznes ...
        • buffet06 Re: Unaico, Enigro Sitetalk 14.05.11, 02:16
          Ładnie to określiłeś gulują. :) Sądzę że jednym z zadań tych wysoko jest śledzenie takich forów i obrona firmy. Tak jak obrońcy niezłomni amwaya
          www.terezin.europa-auschwitz.pl/index.php/sekta/praktyka/cmentarze_amwaya
          Całe spotkania atmosferą przypominają sektę. Dzisiaj rano spotkałem kolegę pracownika poważnego banku i opowiedział mi ze klient zaprosił go na spotkanie portalu. Od razu wiedziałem ze Unaico :) Był zdumiony jak naciagają ludzi po pięćdziesiątce którzy rzeczywiście słyszeli od dzieci o portalach społecznościowych, ale nie zdają sobie sprawy że oprócz facebooka reszta ma nikłe szanse, po prostu nikt nie ma czasu na siedzenie na kilku forach a portal pierwszego wyboru to ten na którym mamy najwięcej znajomych. Jak kolega zapytał jak płaci się podatek od rzekomych zysków szybko zmieniono temat, za dostęp do informacji finansowych płaci się 20 EUR, to ja dziękuję byc takim udziałowcem.
          Odpowiem chętnie na pytania i ataki, bo jestem za prawdziwym biznesem a nie za takim gdzie szansę na sukces ma 5% o czym dobrze wy z "górnego finansowania" wiecie :)
          PS. Nadal nie wiem co ludzi ciagnie do takich firm ale zrobię wszystko aby im otworzyć oczy :)
      • buffet06 Re: Unaico, Enigro Sitetalk 14.05.11, 02:33
        To dlaczego w tej firmie wszystkie aspekty finansowe sa tak zagmatwane. Jakaś karta przedpłacona Towah zamiast przelewu na rachunek. Nie mówię że firma nie ma produktu ale pakiet nie jest wart ani 500 EUR a tym bardziej 2000 EUR!!! Zresztą wiesz o czym mówię ale musisz bronić swojego "biznesu" to oczywiste :) Z pakietu na opcje przeznaczana jest niewielka częśc tej kwoty, to totalne przeciwieństwo nabywania udziałów w spółkach akcyjnych, gdzie mamy pełną przejrzystosć. Pozostała część pakietu to zysk Unaicowej wierchuszki
        • Gość: gonia Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:57
          Trzy lata temu wtopiłam ponad 20 tys zł na podobnym "pewnym "interesie. Prawnie ok,rozwijał się na całym swiecie,a zarobili tylko ci co weszli jako pierwsi,zeby pokazac innym że to działa. Znam kilka osób które zarobiły po kilkadziesięt tys, wtedy i ja się zdecydowałam. I zostałam z ręka w nocniku, straciłam wszystko a kupiłam pewne udziały. Własciciel niemiec zaszył się niewiadomo gdzie bogatszy o kilkadziesięt mln euro,a co najdziwniejsze nabrał kilku mądrych polskich ekonomistów i polityków. Piszę to jako ostrzerzenie,nie dajcie się nabrać, pieniadzę zarobią tylko ci na gorze a jak zwykle biedny Polak dostanie g....o:(
          Tamta firma to Flexworld
          • indzoj Re: Bizne 20.03.12, 12:26
            Jestem umówiony na wieczór na spotkanie (prezentację) i nie wiem czy na nią pójść. Na pewno nie zainwestuję ani grosza w tego 'fejsbuka'. Moje pytanie brzmi. Czy można tam zarobić (nawet grosze) małym nakładem pracy i bez wkładu? Tj. np. przejść na to płatne konto na sitetalku z zysków zyskanych przez zdobywanie userów i później z tej samej pracy wypłacić swoje pieniądze (realnie w pln'ach, nie w walucie wirtualnej na sitetalku). Jeżeli nawet tak, to czy opłaca mi się to bardziej niż zrobienie lemoniady i stanie na ruchliwej ulicy swojego miasta (bo szczerze wątpię)?

Swoją drogą ostatnio już się nauczyli (w moim mieście bynajmniej), że jak ktoś mówi, że zarabia >5000zł/msc. to wypadałoby prezentację przeprowadzić na porządnym sprzęcie i przyjechać na nią porządnym autem. Na pierwszej na jakiej byłem (około 2005 roku) facet przyjechał chyba maluchem lub czymś podobnym, a później rzucając slajdy z "dużego" laptopa próbował przekonać ludzi jaki to on nie bogaty :)
    • Gość: scale40 Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.12, 07:14
      Minęło trochę czasu od ostatniego wpisu.A w UNAICO jest już blisko 13mln zarejestrowanych członków i portal nieuchronnie zmierza do wielkiego sukcesu.A czy zarabia się na nim?Oczywiście,że tak.Tylko trzeba zapraszać kolejnych znajomych.W sumie to chyba proste....
      • Gość: Gruba_berta Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 13:49
        taaa, a ilość znajomych jest nieskończona?
        • Gość: Anastazja Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 00:39
          A co z wielką akcją reklamową w mediach,która miała ruszyć 12 maja 2012?Na własne uszy na spotkaniu słyszałam,że będzie o Unaico bardzo głośno i wtedy wszyscy będą chcieli w to wejść,dlatego najlepiej będzie jak zainwestuję pieniądze przed 12 maja.Pewnie z bardzo ważnego powodu przeniesiono akcję reklamową na inny termin:)
    • Gość: pani 9 Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.home.aster.pl 08.08.12, 17:38
      Obserwuję, zauważam i twierdzę, że najwięcej w internecie ale i w realu jest ekspertów od wszystkiego. Taki wie lepiej, wszystko jest podejrzane, oszukańcze i w ogóle g...o.
      Jednocześnie taki niewiele osiągnął, nie może powiedzieć co jest świetne - oprócz niego - co działa i co daje możliwości dla zwykłego człowieka. Otóż niedouku: mlm jest sprawdzoną, wykładaną na Harvardzie metodą marketingową. Do tego szanowaną przez wszystkich tych, którzy zechcieli bez uprzedzeń ją poznać. Daję tylko sygnał, bo "taki" wie lepiej.
      A pojęcie "piramida" pomieszało się "takiemu". Niech chwilę pomyśli : co nie jest piramidą ?
      Bo np. Każda firma zorganizowana jest jak piramida: jest dyrekcja, drugi poziom to kierownicy, dalej są majstrowie lub inni kaprale, kolejny poziom to wykonawcy czyli robotnicy albo obsługa.... nie piszę więcej , bo to cała książka filozofii mlm.

A Sitetalk jest genialny. Tak: GENIALNY.
      • buffet06 Re: Unaico, Enigro Sitetalk 04.09.12, 13:41
        Tylko ta firma nie ma produktu wartego tych wpłat i niepotrzebnie zagmatwany system wypłat. Ludzie w Unaico znani z innych nierzetelnych firm, to skończy sie jak... Mam nadzieję że Amber Gold coś ludzi nauczył a prokuratorzy rozejrzą się dookoła :)
      • Gość: ;;;((( Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.14, 12:38
        sitetalk jest "genialny", dla tych co na górze zarabiają na ćwokach naiwnych i chciwych. Za chwilę zwiną żagle i tyle ich zobaczycie , to jak kolejna piramida
        • Gość: gość Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.play-internet.pl 17.01.15, 05:48
          SITE TALK / OPN - NIEUCZCIWE PRAKTYKI - KU PRZESTRODZE
          Przestrzegam przed tą firmą, przy której Amber Gold to przedszkole. Jeśli trafi do Was ktoś z tej firmy i będzie namawiał na wykupienie pakietu od razu wyproście go z domu lub podziękujcie za propozycję. Jeśli to Wasz znajomy ( znajoma ) to skreślcie tą osobę z listy znajomych. To ludzie którzy żerują na ludzkiej naiwności i zaufaniu wyłudzając pieniądze pod pretekstem zarobienia z nimi wielkiej kasy. Ja straciłem w swej naiwności.

MECHANIZM DZIAŁANIA - podaje swój przykład. Być może to schemat.
          Zadzwoniła do mnie znajoma z informacją, że weszła w świetny biznes, na którym nic nie robiąc zarabia pieniądze. Powiedziała, że jeśli chce wiedzieć więcej to mogę zadzwonić do innej znajomej ( wspólnej ), która ją w to wciągnęła.
          Co zatem robię?
          Zaintrygowany dzwonię do tej osoby.
          Dowiaduję się ogólnie na czym to polega.
          Jeśli chcę wiedzieć więcej mogę do niej przyjechać.
          Co zatem robię? Oczywiście jadę do niej z żoną, która jest ostrożna i sceptyczna.
          Pod czas spotkania dowiadujemy się, że jest to super firma, że działa na zasadzie portalu społecznościowego, że można wykupić pakiety
          - podstawowy za 149 EURO
          - brązowy za 500 EURO
          - złoty za 2000 EURO
          Oczywiście najlepiej wykupić złoty, bo to daje najlepsze możliwości zarabiania pieniędzy.
          Potem odpala komputer i na swoim wirtualnym biurze pokazuje jak rośnie wartość UWAGA... opcji na akcje.
          Wartość wirtualna faktycznie rośnie nierealnie szybko.
          Oczywiście dowiaduję się,że w każdej chwili mogę na wewnętrznej giełdzie sprzedawać opcje zarabiając kasę ale optymalny czas inwestycji to 2 lata....
          Przy okazji pojawia się jej znajomy ( oczywiście z tej samej firmy ) i opowiada ileż to już pieniędzy on zarobił i jaki jest szczęśliwy. Nie omieszka pokazać swojego wirtualnego biura i pochwalić się liczbami...
          Faktycznie robi wrażenie.
          Wracamy do domu podekscytowani sprawą i nieźle nakręceni.
          Następnego dnia znajoma dzwoni i pyta czy jesteśmy zdecydowani na wejście do firmy... Oczywiście, że jesteśmy zdecydowani. Trzeba być idiotą żeby przepuścić taką okazję...
          No i tutaj patent...
          Żeby zaoszczędzić nam poruszania się po nieznanym gruncie wystarczy,że prześlemy jej na konto kasę, a ona ją przeleje do firmy i dokona rejestracji naszego konta.
          Co robimy? Oczywiście wysyłamy jej kasę.
          Pojawia się moje biuro na stronie OPN i na nim widzę kasę, którą wpłaciłem... Wszystko gra.
          Jestem też zarejestrowany na stronie SITETALK, która jest portalem społecznościowym i ma ambicje rozwinąć się jak fb.
          Na razie w euforii nie dostrzegam. tego, że ja zapłaciłem jej żywą realną gotówkę, a dostałem wirtualne pieniądze na wirtualnym koncie wirtualnego biura.
          Firma organizuje szkolenia, na których są liderzy i opowiadają o wielkiej kasie, którą zarobili. Wszyscy mają Rolexy na nadgarstkach, bo firma liderom rozdaje takie zegarki.
          Mijają miesiące i kasa pięknie rośnie. Któregoś dnia jestem w potrzebie finansowej więc myślę sobie, że skoro mam już tak dużo to sprzedam trochę na wewnętrznej giełdzie i spieniężę OPCJE NA AKCJE. I tutaj pojawia się problem. Sprzedających jest 10 razy więcej niż kupujących. Dzwonię do niej i mówię,że nie mogę wystawić opcji na sprzedaż. To tylko przejściowe mówi. Sprzedawać można w tym momencie gdy jest dzień zmiany wartości "opcji na akcje". Ona powie mi kiedy i wtedy muszę czekać przy komputerze i sprzedać... Dowiaduję się kiedy to będzie. Co kilkadziesiąt sekund odświeżam stronę wirtualnego biura aby zobaczyć kiedy wzrośnie cena opcji. Wzrosła. Wystawiam do sprzedaży i jestem chyba na 150000 tysięcznym miejscu. Znowu się nie udało. Dzwonię do niej i mówię, że sytuacja się nie zmieniła.

I CZEGO SIĘ DOWIADUJĘ?
          Tego, że mały ruch w interesie,bo tacy jak ja za mało skutecznie działają i sprzedają za mało pakietów - złotych pakietów oczywiście.
          Mam sprzedawać złote pakiet, bo wówczas rośnie mój kapitał i za każdy sprzedany pakiet firma wypłaci mi 20% prowizji z tego co zapłaci za pakiet osoba, którą zarejestruję - nie boję się użyć określenia oszukam.
          Typowa piramida.
          Teraz już nawet na wewnętrzną platformę sprzedażową wejść nie mogę, bo firma zmieniła zasady. Aby wystawiać opcje do sprzedaży trzeba mieć STATUS AKTYWNY, a żeby mieć status aktywny trzeba zrobić odpowiedni obrót z firmą w każdym tygodniu co oznacza, że trzeba w miesiącu wydać u parę stów. Najlepiej jednak wykupić Auto Ship - czyli regularnie co miesiąc kasa będzie im szła na konto....

Na szczęście mam dowody wpłaty na konto osoby, która mnie oszukała więc wiem co z tym zrobić...

Udostępnijcie to aby przestrzec naiwnych. Jeśli jednak zostaliście już oszukani sugeruję kierowanie spraw do sądu. NAJWYŻSZA PORA POKAZAĆ ICH SCHEMAT DZIAŁANIA I PRZESTRZEC INNYCH
    • Gość: ja Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 21:02
      Sprzedam zlote (gold) pakiety ze strukturami oraz opcjami na akcje. Zainteresowanych prosze o maila: sewiza@wp.pl
      • Gość: Mike Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 23:02
        Też chętnie sprzedam za pół ceny.
      • assassin_serie Re: Unaico, Enigro Sitetalk 31.03.16, 12:28
        przebiję Państwa ofertę Moi drodzy! Z przyjemnością odsprzedam pakiet, który zakupiłam 5 lat temu 2tyś euro!
        Jeśli znajdzie się choć jedna osoba, która go odemnie odkupi za gotówkę to zatańczę nago na Gdyńskim Skwerze Kościuszki!
        Jesli znajdą się dwie osoby chętne to zatańczę nago i zaśpiewam przez Pałacem Kultury w Warszawie
    • Gość: Mike Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 22:59
      Zgadzam się w 100%. Sam mam pakiet za 2000EURO. W zasadzie gó... wart. Abstrahując od tego że byłem naiwny, to faktycznie zastanawiam się , komu nogi z dupy powyrywać . Za "dwójkę" to niektórzy żyją cały rok. Ostrzegam przed piramidą finansową.
      • Gość: ewa Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.14, 12:25
        właśnie znajomi mnie namawiają , pewnie to coś w rodzaju Amber goold, dzięki za szczere info
        • Gość: lol Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 11:25
          To piramida ,oszustwo,nie kupować akcji,nic nie warte ,kupisz ile chcesz a nie sprzedaż za zyskiem
    • strefaz125 Re: Unaico, Enigro Sitetalk 16.01.15, 12:49
      To banda wyrafinowanych sku...eli. Zostałem oszukany przez osobę, do której miałem bezgraniczne zaufanie. Straciłem niestety kilka tysięcy. Obecnie jestem na etapie skierowania sprawy na drogę sądową i złożenia doniesienia o popełnieniu przestępstwa. Jest to Amber Gold w skali globalne.
      • misycz Re: Unaico, Enigro Sitetalk 29.07.16, 10:19
        Z chęcią się dołączę, jeżeli masz jakiś plan i dobrego radcę prawnego.
      • Gość: bouges Re: Unaico, Enigro Sitetalk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.16, 22:33
        gdzie mozna zglosic sprawe?
    • Gość: ziomek Unaico/OPN/SiteTalk - piramida finansowa OneCoin IP: *.3s.pl 18.01.16, 13:24
      Ale jaja.. Najwieksza obecnie piramida finansowa w Europie a może i świecie OneCoin właśnie wchłonęła upadłą Unaico/OPN/SiteTalk !! behindmlm.com/companies/onecoin/onecoin-gobbling-up-euro-scams/

OneCoin to gigantyczny przekręt - ktokolwiek ma pojęcie o Krypto - Walutach szybko się połapie w tym oszustwie !!

Ostrzegam wszystkich - nie dajcie się zwieść pozorom..

tak jak w Unaico / OPN były fałszywe Akcje - zwane tam Opcjami na Akcje (Certyfikaty)
      tak tu w OneCoin jest fałszywa Krypto-Waluta pod postacią Tokenów

6 lat temu przekręt polegał na ściemie ze akcje urosną tak jak Akcje rosnącego Facebooka

tak teraz

przekręt polega na tym ze OneCoin urośnie tak jak BitCoin

przeciwko OneCoin są ostrzeżenia publiczne tak samo jak 6 - 7 lat temu przeciwko Unaico

Były Zarząd OPN albo to co z niego zostało : Frank Ricketts i Kenny Nordlund albo się pięknie z wszystkiego wycofają albo tak jak Aron, Christian and Stephan Steinkeller (the Steinkeller brothers) - właściciele upadłej piramidki Conligus pojawią się na czele list zarabiających w MLM (kolejna ściema)
      którą OneCoin przejął na początku 2015 roku..

polecam lekturę zanim ktoś z byłych członków OPN/SiteTalk się napali na tę super wiadomość

behindmlm.com/mlm-reviews/onecoin-review-100-5000-eur-ponzi-point-cryptocurrency/
      Google Chrome pięknie tłumaczy :)

aktualnie z piramidki OneCoin nie da się albo jest bardzo trudno ruszyć pieniądze (procedura KYC - znana z Unaico / OPN / SiteTalk)

to jest współczesne gaszenie światła - R.I.P. OPN / SiteTalk
      • assassin_serie Re: Unaico/OPN/SiteTalk - piramida finansowa OneC 31.03.16, 12:35
        rozum zgubiłam 5 lat temu.... przydało by się teraz 2tyś euro ale nie ma jak wyciągnąć....
        Nawet naszła mnie taka refleksja :) i sama się z tego śmieję, że Zzprzyjemnością odsprzedam pakiet, który zakupiłam 2tyś euro!
        Jeśli znajdzie się choć jedna osoba, która go ode mnie odkupi za gotówkę to zatańczę nago na Gdyńskim Skwerze Kościuszki!
        Jesli znajdą się dwie osoby chętne to zatańczę nago i zaśpiewam przez Pałacem Kultury w Warszawie
      • kappris77 Re: Unaico/OPN/SiteTalk - piramida finansowa OneC 23.03.18, 22:29
        JAK SIĘ Z TEGO WYCOFAĆ ???? JAK ODZYSKAĆ PIENIĄDZE ? CZY JEST JAKAŚ SZANSA, CZY KTOŚ COŚ WIE ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka