piesek_wch 07.04.12, 20:44 Na naszej stronie znajdziesz najlepsze produkty finansowe ! Bez Wychodzenia z domu porównaj kilka ofert i wybierz najlepszą dla Siebie ! www.e-finansik.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.816 Re: Finanse firmowe 27.09.12, 13:09 fajne, ale ja już się przyzwyczaiłam do programu Lefthand. I też go bardzo polecam!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
av24 Re: Finanse firmowe 22.11.12, 11:49 Niewątpliwie finanse firmy to istotna kwestia. By poprawić ich kondycję warto zastanowić się nad takimi powszechnie funkcjonującymi procedurami, jak np. outsourcing. Mając na myśli wirtualne biuro dla Twojego przedsiębiorstwa, które oferuje m.in. usługi księgowe, obsługę klienta i korespondencji, działalność w kilku językach, a przede wszystkim - udziela adresu, pod którym możesz zarejestrować swoją firmę. Skorzystaj z wirtualnego biura: www.avista24.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_andrzej Re: Finanse firmowe + 300 zł 21.01.13, 21:45 Brałem konto na stronie przez szybki wniosek spełniamy kilka prostych wymagań że uzywamy konto i dostajemy 300 zł banki.finansefakty.pl/mbank/mbizneskonto.html jak dla mnie to też jakiś grosz Odpowiedz Link Zgłoś