stefan1123 26.09.12, 17:56 Witam, co powinienem umieścić na pieczątce? Podstawowe dane (nazwa firmy, NIP, adres) czy coś jeszcze? Myślicie że lepszą są takie tradycyjne czy z jakimiś grafikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek_krk Re: Pieczątka - problem 26.09.12, 18:04 Ja osobiście jestem zwolennikiem tradycyjnych, najważniejsze dane, czytelnie. Zamawiałem niedawno na amb.net.pl ,zobacz sobie jest tam sporo wzorów Odpowiedz Link Zgłoś
sklep_pieczatki Re: Pieczątka - problem 03.12.18, 10:00 Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe, a może po prostu pieczątki biurowe? Polecam skorzystać z oferty naszej firmy www.pieczatki-firmowe.pl/ Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory. W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe, pieczątki kwadratowe, pieczątki typu ex libris. Do każdego zlecenia przygotowywany projekt indywidualny i wysyłany mailowo do akceptacji. Wiesz co kupujesz! e-mail: sklep@pieczatki-firmowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś