nowakas0 03.02.13, 18:07 Jakie macie metody na promocję swoich biznesów w sieci? Garść pomysłów - Jak zaistnieć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portbiznesu Re: Promocja małej firmy 25.06.15, 15:47 Najskuteczniejszą formą reklamą w internecie, są ogłoszenia w serwisach lokalnych, ale również media społecznościowe i reklama internetowa AdWords. Promocja firmy w internecie nie musi kończyć się na samej reklamie internetowej, warto też zainwestować czas lub pieniądze w marketing szeptany dla zwiększenia efektów marketingowych. Pozdrawiamy Port Biznesu - Agencja marketingowa w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekt4 Re: Promocja małej firmy 15.07.15, 11:38 Według mnie należy korzystać z wielu kanałów promocji, począwszy od ulotek, po pozycjonowanie, mailing czy kampanie Adwords. Skuteczne będą też masowe wysyłki wiadomości sms/mms, taki system można przetestować bezpłatnie na serwersms.pl . Grunt to dobrze zaplanować wszystkie działania. Odpowiedz Link Zgłoś
michaeltrader Re: Promocja małej firmy 08.03.16, 09:12 Zacznij od lokalnych serwisów internetowych oraz umieszczenia wizytówek w katalogach biznesowych. Jak już będziesz miał portfolio i referencje zarejestruj się na portalach Biznes 2 Biznes dla przykładu: biznes-trader.pl oraz zrób tłumaczenie strony na inny język (wbrew pozorom obcokrajowcy też składają sporo zleceń). Social media (Twitte i FB) są ok w promocji ale raczej jako źródło promocji niż konkretne zyski. Jak już będziesz miał spore zyski zainteresuj się reklamą Pay Per Click. Odpowiedz Link Zgłoś
stronabiznesowa.pl Re: Promocja małej firmy 15.07.15, 13:47 1. strona www 2. pozycjonowanie lub Google AdWords To pierwsze kroki które się stawia chcąc myslec o jakimkolwiek ruchu w interesie z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowska29 Re: Promocja małej firmy 14.08.15, 00:34 Ja bym dodała jeszcze call center - to dobry sposób na dotarcier do klientów a tym samym dobrą promocje firmy , z doswiadczenia moge polecić sprawdzona przeze mnie firmę od call center CCIG ccig.pl/ Bardzo skuteczna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
echoman Re: Promocja małej firmy 18.08.15, 15:46 Przede wszystkim dobre pomysły. Potem wdrożenie ich w najwłaściwszy sposób. Nie kopiować tego, co ma konkurencja, ani co jest typowym sposobem mówienia o produktach czy usługach w tej branży. Tworzyć nowy język. Copywriter: patryk.rykala@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
2lumena Re: Promocja małej firmy 09.09.15, 14:36 znajomy, jak otwierał sklep internetowy, mówił coś o pozycjonowaniu w firmie Enterso, do tego wszechobecny Facebook, nie sądziłam, że reklamy na tym portalu mogą być tak skuteczne, co chwila mi się pojawiała jego strona Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Promocja małej firmy 09.09.15, 19:45 To zależy, ja mam firmę typu B 2B i facebook byłby zwyczajnie nieskuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
eradosny Re: Promocja małej firmy 12.09.15, 09:10 Najtaniej wychodzi druk kalendarzy. Tu jest tanio i dobrze www.bib.olsztyn.pl/kalendarze-olsztyn/ Odpowiedz Link Zgłoś
matek254 Re: Promocja małej firmy 02.12.15, 08:49 Serdecznie zapraszam na stronę megatools.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dudu666 Re: Promocja małej firmy 14.01.16, 10:14 Dobrze jest też brać udział w konkursach np. jest taki na blogi producentów "Złota Dwudziestka" bruxer.wordpress.com/najlepsze-blogi-producentow/ i po zakwalifikowaniu się jesteśmy już w elicie. Wysiłek nie wielki a efekt plasowania marki dosyć znaczący. Odpowiedz Link Zgłoś
szponder1 Re: Promocja małej firmy 19.02.16, 14:37 Skuteczny plan marketingowy to podstawa. Najlepiej jeśli robią to fachowcy np. plan-marketingowy.pl/ Siostra jest zadowolona i sobie bardzo chwali, bez nich zwinęła by biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
exstudenciak Re: Promocja małej firmy 21.02.16, 18:52 Poza stroną i pozycjonowaniem warto, żeby nasza firma pojawiła się we wszelkich katalogach firm (jak kultowa Panorama) i stronach łączących dostawców, chociażby jak tutaj aleo.com/pl/firmy co nie tylko poprawi nasze pozycjonowanie w googlu (a pojawianie się na takich stronach to jedna z jego podstaw), ale też, jak w podanym przykładzie, pozwoli trafić bezpośrednio do zainteresowanych naszymi usługami lub towarami kontrahentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Promocja małej firmy IP: *.dynamic.mm.pl 23.11.16, 22:00 Trudno powiedzieć jak się sprawdzają katalogi. Raczej chyba bardziej pod katem pozycjonowania. To już może lepiej popytać o takie rzeczy w agencjach typu: seo-www.pl które seo się zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
firmazzasadami Re: Promocja małej firmy 03.03.16, 10:19 Polecam program Firma z zasadami. To przestrzeń biznesu i życia w której fundamentem są ludzie kierujący się nadrzędnymi wartościami , tj. dobro, uczciwość, pogoda ducha i szacunek dla drugiego człowieka. Członkom programu nadawany jest certyfikat "Firma z zasadami". Posługiwanie się certyfikatem uwiarygadnia działalność przedsiębiorstwa w oczach potencjalnych klientów. Więcej informacji znajdą Państwo na stronie internetowej www.firmazzasadami.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariomario222 Re: Promocja małej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.16, 14:30 Pozycjonowanie na start, social media i działania niestandardowe, które nie będą kosztować pieniędzy. Ja korzystałem z kompleksowych usług www.like08.pl/ i drukarnia.like08.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
antysz1313 Re: Promocja małej firmy 10.11.16, 19:13 ale spam ... to ja też Zgred.pl Odpowiedz Link Zgłoś