Dodaj do ulubionych

Pomocv !! Jak zrob. bizesplan

09.09.04, 17:14
Czy znacie jakiś strony internetowe, na których znajdę instrukcje jak zrobić biznesplan???
Obserwuj wątek
    • Gość: mouse Re: Pomocv !! Jak zrob. bizesplan IP: *.echostar.pl 09.09.04, 18:57
      Zobacz tam
      www.sukcesplan.onet.pl (o ile dobrze pamiętam)
      jak dobrze pamiętam jest tam podręcznik formacie pdf. Sprawdź.
      Oprócz tego pogooglaj sobie trochę.
      • Gość: warium Re: Pomocv !! Jak zrob. bizesplan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:48
        Witam.
        Zrobienie prawdziwego biznes planu w oparciu o instrukcję zawartą gdzieś nie
        jest raczej możliwe. W planie jest określony porządek, bilans, analizy, wykresy,
        przewidywane skutki i wszystko musi być zrobione wg wiedzy ekonomicznej.
        Trzeba mieć odpowiedni program, który ułatwi obliczenia i trzeba wiedzieć jak
        zapisać wszystkie wydatki. Niektóre wzory do obliczania wskaźników przyprawiają
        o zawrót głowy. Jeżeli zrobisz plan źle i tak nie załatwisz sprawy, Będziesz go
        ciągle poprawiać i stracisz dużo czasu i zdrowia. Też tak kiedyś robiłem
        i po pół roku pracy okazało się, że cała robota na nic.
        Jeżeli chcesz zrobić to dobrze, polecam osobę, która mi rozwiązała problem w
        ciągu trzech tygodni i dopiero mgłem ruszyć z miejsca. Tanio
        Podaję z czystym sumieniem kontakt kolbea@tlen.pl
        Dodam tylko, że to co piszę to nie jest autoreklama. Fakt autentyczny.
    • Gość: IB Re: Pomocv !! Jak zrob. bizesplan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:36
      bankier.pl/firma/vc/multiarticle.html?article_id=933313
      www.cneb.pl/c/3
      www.biznesplan.com.pl/
      www.gratka.pl/pr/info.phtml?id=1031
      ----
      Szukasz informacji ?

• Gość: Do IB. Dobry jesteś. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.09.04, 18:27
        Może masz jeszcze jakieś ciekawe strony dotyczące research?
        Kliknij.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka