olga03 09.09.04, 17:14 Czy znacie jakiś strony internetowe, na których znajdę instrukcje jak zrobić biznesplan??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouse Re: Pomocv !! Jak zrob. bizesplan IP: *.echostar.pl 09.09.04, 18:57 Zobacz tam www.sukcesplan.onet.pl (o ile dobrze pamiętam) jak dobrze pamiętam jest tam podręcznik formacie pdf. Sprawdź. Oprócz tego pogooglaj sobie trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warium Re: Pomocv !! Jak zrob. bizesplan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:48 Witam. Zrobienie prawdziwego biznes planu w oparciu o instrukcję zawartą gdzieś nie jest raczej możliwe. W planie jest określony porządek, bilans, analizy, wykresy, przewidywane skutki i wszystko musi być zrobione wg wiedzy ekonomicznej. Trzeba mieć odpowiedni program, który ułatwi obliczenia i trzeba wiedzieć jak zapisać wszystkie wydatki. Niektóre wzory do obliczania wskaźników przyprawiają o zawrót głowy. Jeżeli zrobisz plan źle i tak nie załatwisz sprawy, Będziesz go ciągle poprawiać i stracisz dużo czasu i zdrowia. Też tak kiedyś robiłem i po pół roku pracy okazało się, że cała robota na nic. Jeżeli chcesz zrobić to dobrze, polecam osobę, która mi rozwiązała problem w ciągu trzech tygodni i dopiero mgłem ruszyć z miejsca. Tanio Podaję z czystym sumieniem kontakt kolbea@tlen.pl Dodam tylko, że to co piszę to nie jest autoreklama. Fakt autentyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IB Re: Pomocv !! Jak zrob. bizesplan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:36 bankier.pl/firma/vc/multiarticle.html?article_id=933313 www.cneb.pl/c/3 www.biznesplan.com.pl/ www.gratka.pl/pr/info.phtml?id=1031 ---- Szukasz informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do IB. Dobry jesteś. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.09.04, 18:27 Może masz jeszcze jakieś ciekawe strony dotyczące research? Kliknij. Odpowiedz Link Zgłoś