Dodaj do ulubionych

Pytanie o biuro rachunkowe

01.12.15, 18:48
Dzień dobry,
Szukam zaufanego biura rachunkowego do prowadzenia księgowości w małej , jak na razie rozwijającej się firmie. Chodzi także o rozsądną cenę, zależy nam na obniżaniu kosztów. Proszę o rekomendacje. Interesują mnie głównie okolice Łodzi, lub biura online, bo z tego, co wiem jest spora konkurencja.
Obserwuj wątek
    • ksiegowoscplock Re: Pytanie o biuro rachunkowe 07.12.15, 11:59
      Konkurencja jest, można nawet mówić o wojnie cenowej. Jednak cena rzadko kiedy idzie w parze z jakością obsługi. Obniżanie kosztów można przeprowadzić w wielu sferach, jeśli interesuje Pana połączenie rzetelności z rozsądkiem - zapraszam do współpracy: brodzka.m@gmail.com
    • jakubbartosiak Re: Pytanie o biuro rachunkowe 21.03.16, 19:11
      polecam htp://deltaonline.pl cenę ustalisz a o jakość nie trzeba sie martwić
    • ania_2-0 Re: Pytanie o biuro rachunkowe 23.03.16, 22:37
      Serdecznie polecam licencjonowane biuro rachunkowe Tax Expert 24. Już parę lat zarządzają finansami mojej firmy. Z obsługi jestem bardzo zadowolona. Tax Expert 24 cechuje miła obsługa i zawsze doradzają mi odnośnie prawa księgowego taxexpert24.pl/ksiegowosc-warszawa/o-nas.html
    • johanesmax456 Re: Pytanie o biuro rachunkowe 26.03.16, 22:38
      Jeżeli chodzi Ci o połączenie dobrej ceny i jakości oferowanych usług to zobacz sobie ofertę księgowości online w Tax Care taxcare.pl/produkt/ksiegowosc. U nich masz w ramach abonamentu masz dostęp do programu księgowego czy też uzyskujesz opiekę indywidualnego księgowego. Oferują także optymalizację podatkową dla Twojej firmy/działalności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka