Dodaj do ulubionych

Program VARICO KPiR - błędy i nieprzyjemna obsługa

19.04.16, 21:41
Czy ktoś zna dobry program do KPiR?
Przez ostanie miesiące pracowałam na VARICO KPiR i strasznie się zawiodłam. Program ma sporo błędów np przy rozliczaniu sprzedaży mieszanej, często nie można wysłać deklaracji i co najważniejsze firma sprzedaje licencje na program z rzekomo działającymi funkcjami a po jakimś czasie bez żadnego ale je usuwa. Brak jakiegokolwiek wsparcia technicznego. Program nie radzi sobie na systemach operacyjnych Windows 7 i nowszych.
Obserwuj wątek
    • latekosiv Re: Program VARICO KPiR - błędy i nieprzyjemna ob 20.04.16, 10:13
      Nie wiem czy Ci będzie odpowiadać, ja korzystam z wersji KPIR online Taxeon, obsługa jest banalnie prosta. Wcześniej rozliczałam się na programie z Rzeczpospolitej ale tego nie da się porównać. Teraz rozliczenie miesiąca zajmuje mi najwyżej 15 min.
    • Gość: carmlek Re: Program VARICO KPiR - błędy i nieprzyjemna ob IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.16, 15:12
      dobrym programem rozliczającym kpir jest program Księga Pakietu Przedsiębiorcy - intuicyjny, przejrzysty, czytelny. Korzystam od kilku lat i praca z nim to prawdziwa przyjemność www.pakietprzedsiebiorcy.pl/ksiega
    • Gość: Irek Re: Program VARICO KPiR - błędy i nieprzyjemna ob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.17, 08:37
      Witaj

Ja pracuję na programach Varico ponad 10 lat i jestem zadowolona. Może powinnaś skorzystać z darmowej pomocy doradców technicznych?
    • Gość: halinka55 Re: Program VARICO KPiR - błędy i nieprzyjemna ob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.17, 08:56
      Co Pani bajdurzy! Sama mam program od Varico i jestem zadowolona z funkcji i obsługi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka