kasik46 29.01.19, 18:29 Planuję otworzyć własną firmę. Chcę się trochę do tego przygotować. Czy warto poczytać tego typu poradniki- biznesfeed.pl/category/porady/ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.czarneckaa Re: Własna firma 26.03.22, 12:09 Przy zakładaniu własnej firmy warto się zastanowić nad księgowością. Mi przy podjęciu wielu decyzji pomogli specjaliści z FajnyKsięgowy. Otrzymałam pomoc w złożeniu wszelkich dokumentów oraz możliwość reprezentowania mnie przez nich w urzędach. Dla mnie to najlepszy wybór jeżeli chodzi o wybór księgowego we Wrocławiu i dobry sposób na zaoszczędzenie czasu przy zakładaniu lub przekształcaniu firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.k.wisniewski Re: Własna firma 29.03.22, 18:50 Warto zwrócić uwagę również na rozwiązania z jakich będzie się korzystać. Ważnym aspektem jest oprogramowanie dla firmy, ponieważ odpowiednia narzędzia mogą bardzo ułatwić zarządzanie i realizowanie zakładanych działań. Osobiście mogę polecić firmę Coderia, która zajęła się u mnie wdrożeniem systemu. Zapewniono mi również jego serwisowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tatiananastazja88 Re: Własna firma 24.01.25, 14:02 W moi odczuciu jak najbardziej warto czytac tego typu poradniki czy też tutaj na serwisie ;) Albo też dołączyć do różnych grub branżowych w social mediach. Ja to póki co zastanawiam się nad wdrożeniem tego typu rzeczy jak kalendarz do prowadzenia spotkań, mam na myśli coś takiego jak tutaj caldis.pl/kalendarz-dla-terapeuty-psychologa-system-rezerwacji Ktoś ma może coś podobnego ? Odpowiedz Link Zgłoś