Dodaj do ulubionych

oprogramowanie do gabinetu

21.10.22, 12:28
Witam wszystkich, poszukuję sprawdzonego oprogramowania do mojego gabinetu lekarskiego. Mam ostatnio bardzo dużo na głowie i zastanawiam się czy może istnieją jakieś kompleksowe programy do takich gabinetów które są w stanie usprawnić ich pracę - pomóc w rozliczeniach czy rejestracji pacjentów? Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie polecenia.
Obserwuj wątek
    • ewelina14010 Re: oprogramowanie do gabinetu 22.10.22, 16:39
      balbin0102 napisała:

> Witam wszystkich, poszukuję sprawdzonego oprogramowania do mojego gabinetu lekarskiego. Mam ostatnio bardzo dużo na głowie i zastanawiam się czy może istnieją jakieś kompleksowe programy do takich gabinetów które są w stanie usprawnić ich pracę - pomóc w rozliczeniach czy rejestracji pacjentów? Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie polecenia.

Ja korzystam z oferty Klinika24, świetne rozwiązanie do gabinetu.
    • daria_wisniewska0424 Re: oprogramowanie do gabinetu 23.10.22, 17:02
      Platforma Klinika24 posiada właśnie kompleksowe rozwiązania do gabinetu lekarskiego. Warto wypróbować.
    • mariusziom Re: oprogramowanie do gabinetu 24.10.22, 13:21
      U nas w przychodni sprawdza się oprogramowanie oferowane przez Klinika24, gorąco polecam.
    • dutkiewicz555 Re: oprogramowanie do gabinetu 25.10.22, 22:26
      Tak, również mogę śmiało polecić skorzystanie z oferty Klinika24, ja jestem z niego bardzo zadowolona
      • balbin0102 Re: oprogramowanie do gabinetu 27.10.22, 21:31
        Super, a czy możecie powiedzieć czy ta platforma u was działa bez zarzutu? nie ma problemów w trakcie użytkowania? Czy korzystanie z niej jest skomplikowane?
        • dutkiewicz555 Re: oprogramowanie do gabinetu 28.10.22, 22:54
          Platforma sprawdza się znakomicie, u nas nie ma z nią najmniejszych problemów.
        • mariusziom Re: oprogramowanie do gabinetu 30.10.22, 10:23
          Korzystanie z tej platformy jest bardzo proste, ja nie mam najmniejszych problemów z jej użytkowaniem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka