IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.04, 11:09
mam możliwosć wejscia w ten biznes w tesco w gdyni(TZN WYNAJAC U NICH
MIEJSCE), mój wkład to 20 tys około
na początek ze wszystkim, jak sadzicie opłaca się, warto?dziękuje za odpowiedzi..
Obserwuj wątek
    • Gość: neogdy Re: FORNETTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:44
      Uwazam ze warto, gdyz w tesco jest duzo przepustkowosc klientów to moze byc
      dobry interes. Widzialem w Praktikerze taka dzialalnosc to szlo .TYlko jedno
      musz a to byc swieze wyroby.Klienci lubia ciastka.
    • Gość: bartez Re: FORNETTI IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.01.05, 01:10
      no ja uwazam ze co najmniej dwa razy za duzo policzylas na wejscie.
      ale generalnie powinno sie zwrocic
      tylko ze dwa razy pozniej :)
    • Gość: Waldzior Re: FORNETTI IP: *.ztpnet.pl 01.02.05, 01:13
      Mój kumpel prowadził FORNETTI przez kilka lat. Napisz do mnie na
      waldex@netbiz.com.pl to Ci podam email do niego, "pogadacie" sobie. Nie był
      zbytnio zachwycony zyskami, ale też i nie narzekał - moze punkt miał kiepski
      (jednak w "TESCO" to i zapach idzie i ludzie przechodzą przez cały czas).
      Wkurzał się na to że firma się praktycznie nie reklamuje nigdzie. No i moze nie
      za bardzo się "przykładał" bo od jakiegoś czasu prowadzimy wspólnie bardzij
      dochodowy i przyszłosciowy biznes i na tym bardziej się skupiał. Ale , tak jak
      przedmówca - 20 tys to stanowczo zbyt duzo:) Z tego co pamiętam to kumpel wziął
      piece w leasing czy wypozyczył od nich i praktycznie bardzo mało go kosztował
      start.
    • Gość: sylwek Re: FORNETTI IP: *.autocom.pl 19.02.05, 12:32
      Jestem zainteresowany otwarciem fornetti w Krakowie. Wydaje mi się że można to
      zrobić za ok.10 000, proszę o rady, wskazówki i opinie.
      • Gość: a Re: FORNETTI IP: 80.50.49.* 20.02.05, 23:21
        neogdy :
        >Uwazam ze warto, gdyz w tesco jest duzo przepustkowosc klientów to moze byc
        >dobry interes. Widzialem w Praktikerze taka dzialalnosc to szlo .
        co do przpepustowosci racja, reszta to zludzenie. prosze wziac pod uwage szeroki wybor slodyczy czy tez buleczek w samym sklepie jak tez w pasazu i to juz mowi samo za siebie. oczywiscie praktiker jest miejscem ciekawszym a najlepiej na deptaku w centrum miasta.
        do potencjalnych wlascicieli, zwrocie uwage, ze franczyzobiorcy wprowadzaja do punktow inne wyroby od innych firm

• Gość: sylwia Re: FORNETTI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 19:38
        10tys?rocznie ,miesiecznie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka