Gość: ALUTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:18 Bardzo proszę wszystkich o adresy dobrych hurtowni z odzieżą używaną. Chciałabym otworzyć lumpeks, ale nie wiem skąd brać towar. Pomóżcie proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni54 Re: SKĄD TOWAR DO LUMPEKSU? 30.08.05, 09:52 jesteśmy już dwie,też szukam dobrych hurtowni.wiem,że najlepsza odzież jest ze Szwajcarii,Angli,Holandii. LUDZISKA POMÓŻCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: SKAD TOWAR DO LUMPEKSU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:06 a wjakim regionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALUTKA Re: SKAD TOWAR DO LUMPEKSU? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.05, 12:52 Jestem z kujawsko-pomorskiego, ale jak po super towar to mogę jechać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SKAD TOWAR DO LUMPEKSU? IP: *.tvk.torun.pl 01.09.05, 19:53 Ja też z kuj.-pom. i też chcę założyć lumpeks. Może jakaś spółka albo sieć? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30 Re: SKĄD TOWAR DO LUMPEKSU? 02.09.05, 17:12 a może w zachodnipomorskim coś się znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mima Re: SKĄD TOWAR DO LUMPEKSU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:03 Ja również jestem z kuj-pom. i też myślę o tym biznesie. napiszcie skąd jesteście, może sobie pomożemy!!! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś