Dodaj do ulubionych

agencja opiekunek

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.09.05, 17:36
Zamierzam otworzyc agencje opiekunek do dzieci ale ostatnio slyszalam ze
powinnam uzyskac jakis certyfikat z Min. Pracy , jego koszt to ok 2,5 zl. i
troche sie zalamalam. Czy rzeczywiscie potrzebuje jakis certyfikatow czy moge
zarejestrowac dzialalnosc bez niczego . Aha podobno trzeba cos zalatwic z
GIODO odnosnie przechowywania i ochrony danych osobowych. Czy cos wiecie na
ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: agencja opiekunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:11
      Musisz spełnić oba warunki jeżeli chcesz działać zgodnie z prawem.
      Też chce otworzyć biuro pośrednictwa pracy dla niań, gospoś domowych itp. Od
      kilku dni szukam informacji w necie, dzwonie po istniejących już agencjach i
      wyciągam od nich sposóby działania.
      Mam propozycje, może wymienimy się informacjami i jakoś będziemy się nawzajem
      wspierać. Jeżeli masz ochote to napisz: megikafe@o2.pl
      Dokładne odpowiedzi na twoje pytanie znajdziesz na onecie. Poszukaj firma TVN i
      zobacz program.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Iza Re: agencja opiekunek IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 13.09.05, 18:52
        Czesc!
        Tez niosę sie z zamiarem prowadzenia agencji posrednictwa pracy i chetnie
        wymienie sie informacjami. MOja firma specjalizowac sie bedzie w rekrutacji i
        selekcji pracownikow wysylanych do pracy na zachod jak i rowniez do pracy
        tymczasowej wq Polsce.
        • Gość: poczatkujaca Re: agencja opiekunek IP: *.atman.pl / *.atman.pl 13.09.05, 22:10
          Ja niestety coraz bardziej jestem sklonna zarzucic ten pomysl poniewaz od
          zeszlego roku osoba prowadzaca tego typu dzialalnosc musi dostac z Ministerstwa
          Pracy odpowiedni certyfikat i byc wpisanym do jakiegos rejestru , za
          te ''przyjemnosc'' nalezy zapalcic ministerstwu ok 3 tys. wiec mnie nie stac w
          tej chwili na to , niestety...
          Ale jesli Ty jestes z Warszawy to moze sprobowalybysmy razem cos rozkrecic, ja
          bym sie skupila na krajowym posrednictwie a Ty na zagranicznym , co Ty na to,
          podaje maila iwonar@mail.flashnet.pl lub gg 8147679
          • Gość: magda Re: agencja opiekunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:44
            Iza, podaj namiary na siebie, lub napisz do mnie, prosze.
            Jestem optymistką, damy rade.
            Pozdrawiam
            • Gość: iza Re: agencja opiekunek IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 17.09.05, 12:41
              jeeza@tlen.pl
              Czekam na maila
              Pozdraiwam,
              Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka