Dodaj do ulubionych

TYLKO DLA HANDLOWCÓW

31.10.05, 16:50
Witajcie. Budujemy serwis dla ludzi zajmujących się sprzedażą. Oczekujemy że
będą się angażować w dyskusje i zapłną postral praktyczną wiedzą i podzielą
doświadczeniem. Co o tym myślicie? www.przedstawiciel-handlowy.pl
Obserwuj wątek
    • pajaczkowski Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW 31.10.05, 16:52
      Witajcie. Budujemy serwis dla ludzi zajmujących się sprzedażą. Oczekujemy że
      będą się angażować w dyskusje i zapełnią potral praktyczną wiedzą oraz
      podzielą się doświadczeniem. Co o tym myślicie? www.przedstawiciel-handlowy.pl

/przepraszam za literówki poscie/
      • Gość: vokulski Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:39
        A czego oczekujesz ??
        • Gość: Grzegorz Borys Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:09
          Wydaje mi sie że napisałem czego oczekuj. Bardziej zależy mi na tym żeby się
          dowiedzieć czego inni oczekiwaliby od takiego serwisu :)
    • Gość: sello Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.sanetja.pl 01.11.05, 22:04
      Uważam, stworzenie takiego portalu za dobry pomysł.
      Ja osobiście najchętniej szukałbym tam ofert pracy (lol!), informacji o
      szkoleniach, publikacji związanych ze sprzedażą (negocjacje, techniki itp).
      Myślę, że warto też będzie rozdzielić tematy sprzedaży dóbr inwestycyjnych od
      konsumpcyjnych bo przecież sprzedaje się je inaczej.
      Wydaje mi się jednak, że zbyt wczesne promowanie serwisu może mu zaszkodzić,
      lepiej chyba najpierw zapełnić go treścią i nadać mu bardziej wiarygodny wygląd.

Pozdrawiam
      • Gość: Grzegorz Borys Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:20
        Bardzo dziekuję za opinię. Jednakże moim celem jest by to ludzie handlu
        zapełniali go treścią. Oddaję ten serwis do moderacji przez handlowców. Buduję
        go od podstaw. Zapełnianie go sztuczną treścią uważam, ze może okazać się
        bardziej szkodliwe niż brak w treści w tym momencie. Pozdrawiam serdecznie i
        zapraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka