pajaczkowski 31.10.05, 16:50 Witajcie. Budujemy serwis dla ludzi zajmujących się sprzedażą. Oczekujemy że będą się angażować w dyskusje i zapłną postral praktyczną wiedzą i podzielą doświadczeniem. Co o tym myślicie? www.przedstawiciel-handlowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajaczkowski Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW 31.10.05, 16:52 Witajcie. Budujemy serwis dla ludzi zajmujących się sprzedażą. Oczekujemy że będą się angażować w dyskusje i zapełnią potral praktyczną wiedzą oraz podzielą się doświadczeniem. Co o tym myślicie? www.przedstawiciel-handlowy.pl /przepraszam za literówki poscie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vokulski Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:39 A czego oczekujesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Borys Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:09 Wydaje mi sie że napisałem czego oczekuj. Bardziej zależy mi na tym żeby się dowiedzieć czego inni oczekiwaliby od takiego serwisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sello Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.sanetja.pl 01.11.05, 22:04 Uważam, stworzenie takiego portalu za dobry pomysł. Ja osobiście najchętniej szukałbym tam ofert pracy (lol!), informacji o szkoleniach, publikacji związanych ze sprzedażą (negocjacje, techniki itp). Myślę, że warto też będzie rozdzielić tematy sprzedaży dóbr inwestycyjnych od konsumpcyjnych bo przecież sprzedaje się je inaczej. Wydaje mi się jednak, że zbyt wczesne promowanie serwisu może mu zaszkodzić, lepiej chyba najpierw zapełnić go treścią i nadać mu bardziej wiarygodny wygląd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Borys Re: TYLKO DLA HANDLOWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:20 Bardzo dziekuję za opinię. Jednakże moim celem jest by to ludzie handlu zapełniali go treścią. Oddaję ten serwis do moderacji przez handlowców. Buduję go od podstaw. Zapełnianie go sztuczną treścią uważam, ze może okazać się bardziej szkodliwe niż brak w treści w tym momencie. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś