Dodaj do ulubionych

mam sklep internetowy, czy otwierać stacjonarny?

IP: *.spray.net.pl 20.06.06, 16:01
Witam, od 2 lat prowadzę sklep internetowy z bardzo oryginalnym asortymentem.
Około 40% moich klientów to klienci z Warszawy. Zastanawiam się nad otwarciem
sklepu stacjonarnego. Wielu klientów sugeruje mi, że jest to towar, który
trzeba zobaczyć, dotknąć, przymierzyć. Czy osoby doświadczone mogą
podpowiedzieć, czy opłaca się otwierać w obecnych czasach sklep stacjonarny w
centrum Warszawy. Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: inwestor Re: mam sklep internetowy, czy otwierać stacjonar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:57
      zalezy z czym.jak ciuchy to nieee
    • Gość: Karolina Re: mam sklep internetowy, czy otwierać stacjonar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:26
      Może podaj linka do swojego sklepu, obejrzymy, zobaczymy. Ja uwielbiam kupować
      przez internet, do sklepów stacjonarnych żadko chodzę. Nie lubie po prostu.
    • Gość: mreet Re: mam sklep internetowy, czy otwierać stacjonar IP: *.chello.pl 27.06.06, 07:35
      sprobuj na magoo.pl,
    • Gość: agnieszkast Re: mam sklep internetowy, czy otwierać stacjonar IP: *.spray.net.pl 28.06.06, 09:51
      podaję link do mojego sklepu - www.abrakadara.sklep.pl
      jak sądzicie czy jest szansa na powodzenie slepu stacjonarnego z takim
      asortymentem w Warszawie?
      • Gość: hokus pokus IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.06, 10:54
        chodzi zapewne o:
        www.abrakadabra.sklep.pl/
        tako powiedziały google,
        ale strona i tak się nie wyświetla:(
        • Gość: agnieszkast Re: pokus IP: *.spray.net.pl 28.06.06, 11:43
          jasne ze chodzi o www.abrakadabra.sklep.pl - ale mi głupio ze się sama pomyliłam

u mnie się wyświetla
          • Gość: sroka Re: pokus IP: *.pools.arcor-ip.net 28.06.06, 16:16
            Sliczne ubranka.:))) Jesli je sama wytwarzasz, to moze znajdz dobre sklepy,
            jako stalych odbiorcow - poza Twoim miastem i umiesc ich adresy na wlasnej
            stronie - mozna to dogadac w ramach reklamy. Jesli sama jestes odbiorca? To nie
            wiem:(( Ale wydaje mi sie ryzykowne - chyba, ze masz bardzo tani lokal i cos
            dodatkowo atrakcyjnego, zblizonego tematycznie czyli bobasy-chrzest na polki.
            • Gość: kam Re: pokus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:36
              dokladnie - po prostu poszukaj z 5 sklepow w roznych czesciach warszawy jako
              partnerów - nawet jak dolozysz 20% prowizji dla nich to Ci sie oplaci i
              kupujacym zapewne takze. wykupowanie calej powierzchni sklepowej moze byc zbyt
              ryzykowne - nie polecam, chyba ze wyjatkowo tanio. ale i tak z drugiego konca
              wawy nikt nie bedzie jechal na drugi kupic ubranka dla dzieci ;)

pozdr
          • kalinazkalinowa Re: pokus 24.07.06, 12:25
            Te ubranka są śliczne i myślę, że cieszyłyby się ogromnym powodzeniem -
            zaryzykuj. Jest tylko jeden problem, sklep musiałby być w dobrym punkcie, z
            dobrym dojazdem, parkingiem. A oto wbrew pozorom nie jest tak prosto niestety w
            stolicy. Hm co by ci tu polecić.... Może Grochowska w okolicach Dworca
            Wileńskiego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka