Dodaj do ulubionych

kosmetyki podróbki

IP: *.ipartners.pl 03.01.07, 08:39
Mam pytanie, gdzie można kupić(chodzi mi o hurtownie)podróbki kosmetyków tych
markowych? Chciałbym je sprzedawać najlepiej gdzieś woj.śląskie. I drugie
pytanie czy można na tym zarobić? Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: kosmetyki podróbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:50
      na wszelkim oszustwie mozna zarobić
      to ile zarobisz zalezy od tego co bedziesz sprzedawał lub podrabiał

najwiecej mozna zarobic na podróbkach waluty ( euro czy dolary )
      tu mozna zarobic nawet do 25 lat pozbawienia

na kosmetykach mniej ,ale tez warto

adresy to łatwo znalesc w googlu
      wpisz oszustwa i podróby i pojawi ci sie kilka adresów gdzie mozna to kupić
      • Gość: blondynka Re: kosmetyki podróbki IP: *.pools.arcor-ip.net 04.01.07, 11:51
        Ja podrzuce jeszcze "falsyfikaty" do wrzucenia w google, mniej otrzaskane
        (chyba), to moze ciekawsze adresy wyskocza.
    • Gość: marcin Re: kosmetyki podróbki IP: *.man.poznan.pl 04.01.07, 12:17
      ja takie rzeczy moglem zalatwic perfum oryginalny kosztuje 400 a podroba 15
      zeta ale nigdy tego gowna nie sprzedawalem bo mi to satysfakcji nie przynosilo
      bo to jest przestepstwo, a ja wole zarobic uczciwie, jezeli chcesz to
      sprzedawac to szukaj to moze znajdziesz, Tez slyszalem ze za sprzedawanie
      podrobek jest kara 30 000 zlotych ale niewiem czy to prawda, jezeli to by była
      to z allegro znikly by wszystkie perfumy, jezeli niechcesz sie narazic na
      klopoty to rowniez sa zamiennki ktore mozna sprzedawać legalnie, zapachy
      rowniez sa dobre, opakowania podobe ale nazwy inne np. jak masz hugo boss to
      zamiennik to booys, lecz takie perfumy schodza za 15 - 30 zeta zalezy jaka
      pojemnosc i jaki to jest zamiennik
      • Gość: blondynka Re: kosmetyki podróbki IP: *.pools.arcor-ip.net 04.01.07, 12:40
        Ja mysle, ze to praktykuja i bardzo mocni gracze, ale w inna strone. Czesto w
        sklepach np Lidl, Aldi spotyka sie krotkoterminowo wprowadzane kosmetyki o
        nazwie zblizonej i sugerujacej rzecz markowa z wysokiej polki. Tak np ostatnio
        kupowalam cienie do pwiek, puder Suhaida wlasnie w Lidl. Rzeczy bardzo dobre w
        uzyciu, znawcy twierdza, ze to wlasnie zakamuflowane oryginaly. Tak robi o czym
        wszyscy wiedza np Aldi. Ale nie wiem niestety czemu ta strategia handlowa sluzy.
      • Gość: marcin Re: kosmetyki podróbki IP: *.man.poznan.pl 04.01.07, 22:47
        jeszcze jedno takich podrobek nie znajdziesz w hurtowniach, bo by ja odrazu
        zamkli, te perfumy sa najczesciej sa z turcji, i jest ich pełno na targowiskach
        typu stadion dziesieciolecia czy bema w poznaniu jezeli kogos poznasz kto to
        sprzedaje lub dobrze zagadasz go moze co niecio ci powiedzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka