Gość: tralala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:03 Tymiński na prezydenta! Jedyny kandydat na którego z czystym sumieniem można głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRIS Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: 213.17.149.* 04.08.05, 11:14 zakład że obecny prezio nie odpowie na 6 pytanie bez przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haka Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetowany. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:21 Podoba mi się ten zwitek banknotów w kieszeni Stana. Może służą mu do tradycyjnego zapalania cygara?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urlopowicz Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:27 To byłoby mocne. Bungalow zamiast pałacu. A przed bungalow palmy, hamak i sztuczna plaża Ach... ten wakacyjny nastrój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow 04.08.05, 13:08 ...i Stasiu na lezaczku, w hawajkach, okulary przeciwsloneczne a'la Muniek Staszczyk, popalajacy trawe B-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow IP: *.wienerberger.com.pl 09.08.05, 12:47 Chyba mu się wydaje, że powrócił do Rzeczpospolitej Cinkciarskiej. Tetraz to tymi dolarami juz nikomu nie zaimponuje ... Nie wiedzieć, kiedy Polska wstąpiłą do Unii to juz po prostu żenada. Stan udowodnił, ze interesuje się chyba tylko umocnieniem władzy prezydenckiej. Może nawet marzy mu się poludniowoamerykańska dyktatura? Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex Belweder jest w stylu bungalow?! ;) 04.08.05, 11:31 a sejm w stylu cyrkowego namiotu! a kancelaria premiera w stylu paczki chałwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroica Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.05, 11:34 Panowie, przyjechaliście tu po to, żeby było o was głośno, bo tylko tego wam brakuje w udanym życiu. Ale nic z tego, pojedziecie z powrotem do swojego Eldorado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 12:00 a ta kropka po "vs" w tytule to co ma oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martens24 prawdziwe starcie gigantów to pojedynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:09 pomiędzy JKM a Bochniarz ale tego Wyborcza nie napisze bo według niej ta dziwna Pani jest kandydatką poważną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.bcc.com.pl 04.08.05, 12:33 "Wolałbym mieszkać w domu [...] takim, jak zbudowałem na swojej farmie pod Toronto." To mnie przeknało. Staś to jedyny kandydat, z którym jestem w 100% zgodny! Apeluję do wszystkich prawdziwych ;-) Polaków: Zróbmy to dla Stasia i wyślijmy go z powrotem do Kanady :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.reynet.pl 09.08.05, 12:36 sam sie wysle :DDDDDDD ale przynajmnije wesolo jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU to jeszcze lightcik IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 12:54 to i tak nic. widzieliscie tyminskiego u lisa? jak rozwiaze pan problem krusu? kru.. what? chyba zusu, prosze mnie nie brac na jakies kruczki literowe! a zus trzeba.. hmm.. wzmocnic. (cytuje z pamieci). usmaialm sie jak zadko. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 A jaki jest problem krusu i co to jest? 05.08.05, 19:40 Mężczyzna by powiedział, a co za ch. jest ten krus, ale mnie nie wypada, i jaki ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroica Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.05, 19:16 Ten Tymiński przez 15 lat niczego się o Polsce nie nauczył i on chce reprezentować nasz naród. WSTYD!!! Jedźcie panowie do siebie i nie zawracajcie ludziom głowy, bo to co prezentujecie jest żenujące. Kasą się wszystkiego nie załatwi, mimo że wszyscy w to wierzą. Adieu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.reynet.pl 09.08.05, 12:39 > Tymiński na prezydenta! Jedyny kandydat na którego z czystym sumieniem można gł > osować. "Ja nie przyjechałem tutaj na egzamin. Polska jest w UE od dwóch lat. Wstąpiła w maju 2003 roku, to była dziwnie żenująca ceremonia." :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:55 AAAAAAAAAAAAAAA Tymiński zaprasza do Komorowa? Pamietacie to? Ale jaja Dyzma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Z czystym sumieniem.... IP: *.promax.media.pl 22.09.05, 18:11 i umytym mózgiem Odpowiedz Link Zgłoś