Dodaj do ulubionych

Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:03
Tymiński na prezydenta! Jedyny kandydat na którego z czystym sumieniem można głosować.
Obserwuj wątek
    • Gość: KRIS Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: 213.17.149.* 04.08.05, 11:14
      zakład że obecny prezio nie odpowie na 6 pytanie bez przygotowania
    • Gość: haka Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetowany. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:16
      • Gość: europejczyk Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:21
        Podoba mi się ten zwitek banknotów w kieszeni Stana. Może służą mu do
        tradycyjnego zapalania cygara?!
        • Gość: urlopowicz Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:27
          To byłoby mocne. Bungalow zamiast pałacu.
          A przed bungalow palmy, hamak i sztuczna plaża
          Ach... ten wakacyjny nastrój ;-)
          • panie_p0sle Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow 04.08.05, 13:08
            ...i Stasiu na lezaczku, w hawajkach, okulary przeciwsloneczne a'la Muniek
            Staszczyk, popalajacy trawe B-)
        • Gość: Elle Re: Stasiu wszystko ma czyste. Cały jest zresetow IP: *.wienerberger.com.pl 09.08.05, 12:47
          Chyba mu się wydaje, że powrócił do Rzeczpospolitej Cinkciarskiej. Tetraz to
          tymi dolarami juz nikomu nie zaimponuje ...
          Nie wiedzieć, kiedy Polska wstąpiłą do Unii to juz po prostu żenada. Stan
          udowodnił, ze interesuje się chyba tylko umocnieniem władzy prezydenckiej. Może
          nawet marzy mu się poludniowoamerykańska dyktatura?
    • m_lex Belweder jest w stylu bungalow?! ;) 04.08.05, 11:31
      a sejm w stylu cyrkowego namiotu! a kancelaria premiera w stylu paczki chałwy!
    • Gość: eroica Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.05, 11:34
      Panowie, przyjechaliście tu po to, żeby było o was głośno, bo tylko tego wam
      brakuje w udanym życiu. Ale nic z tego, pojedziecie z powrotem do swojego
      Eldorado.
    • Gość: juras Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 12:00
      a ta kropka po "vs" w tytule to co ma oznaczać?
    • Gość: martens24 prawdziwe starcie gigantów to pojedynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:09
      pomiędzy JKM a Bochniarz ale tego Wyborcza nie napisze bo według niej ta dziwna
      Pani jest kandydatką poważną
    • Gość: Waldi Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.bcc.com.pl 04.08.05, 12:33
      "Wolałbym mieszkać w domu [...] takim, jak zbudowałem na swojej farmie pod
      Toronto."

To mnie przeknało. Staś to jedyny kandydat, z którym jestem w 100% zgodny!

Apeluję do wszystkich prawdziwych ;-) Polaków: Zróbmy to dla Stasia i wyślijmy
      go z powrotem do Kanady :-)))
      • Gość: elibre Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.reynet.pl 09.08.05, 12:36
        sam sie wysle :DDDDDDD
        ale przynajmnije wesolo jest :D
    • Gość: AgaU to jeszcze lightcik IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 12:54
      to i tak nic. widzieliscie tyminskiego u lisa?

jak rozwiaze pan problem krusu?
      kru.. what? chyba zusu, prosze mnie nie brac na jakies kruczki literowe! a zus
      trzeba.. hmm.. wzmocnic.

(cytuje z pamieci). usmaialm sie jak zadko.
      • malgos22 A jaki jest problem krusu i co to jest? 05.08.05, 19:40
        Mężczyzna by powiedział, a co za ch. jest ten krus, ale mnie nie wypada, i jaki
        ma problem.
    • Gość: eroica Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.05, 19:16
      Ten Tymiński przez 15 lat niczego się o Polsce nie nauczył i on chce
      reprezentować nasz naród. WSTYD!!!
      Jedźcie panowie do siebie i nie zawracajcie ludziom głowy, bo to co
      prezentujecie jest żenujące.
      Kasą się wszystkiego nie załatwi, mimo że wszyscy w to wierzą. Adieu !!!
    • Gość: elibre Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.reynet.pl 09.08.05, 12:39
      > Tymiński na prezydenta! Jedyny kandydat na którego z czystym sumieniem można

> osować.

"Ja nie przyjechałem tutaj na egzamin. Polska jest w UE od dwóch lat. Wstąpiła
      w maju 2003 roku, to była dziwnie żenująca ceremonia."

:D
    • Gość: tom Re: Prezydencki test. Dziś rywale zza oceanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:55
      AAAAAAAAAAAAAAA Tymiński zaprasza do Komorowa? Pamietacie to? Ale jaja Dyzma.
    • Gość: behemot Z czystym sumieniem.... IP: *.promax.media.pl 22.09.05, 18:11
      i umytym mózgiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka