Dodaj do ulubionych

Czy da się założyc dochodowy business bez kapitału

• Gość: edi Re: moze i byc mozliwe IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.07, 20:15
      10.02 napisalem ze to moze byc mozliwe i podalem pare przykladow nie wiedzialem
      ze az tak weziniecie to pod uwage teras nie moge sie odgonic od e-Mail´i za
      ktore wam bardzo dziekuje i przepraszam ze nie odpowiem tak szybko na wszystkie
      tylko na te co sa bardziej wiarygodne.Duzo z was sie pyta czy nie jest to zbyt
      ryzykowne 1000 Euro na 7 letnia Lokate inwestowac co daje po 7 latach ponad
      50,000 Euro to okres zbyt dlugi i ryzykowny,jak np. pisze pan Stanislaw J.
      ODPOWIEDZ Panie Stanislawje czy nie bylo to ryzykowne majac 15-16 lat wybrac
      zawod murarz i teraz ze wzgleduw zdrowotnych i wiekowych byc na zasilku dla
      bezrobotnych. PANI Ludmila B.z S pisze czy taka sume pieniedzy co dla
      niekturych ludzi jest duza suma nie jest ryzykem inwestowac w aukcje.ODPOWJEDZI
      pani Ludmilo na papierosy wydaje pani mniejwjecej jak pani mi pisala 30 Euro
      co na rok daje 360 Euro a jaka ma pani gwarancje ze dozyje pani 50-60 lat i nie
      zachoruje na raka.DZIEKUJE tez za e-Mail´e od poloni z Argentyny,
      Brazyli,Domikanisze Republik ,Grecji i innych zakontkow swiata.ODPOWJEDZI jakie
      ryzyko bylo wyjezdzajac z ostatnim groszem mala gotuwka do tak odleglych nie
      znanych wam krajow a jednak sie wam ulozylo poniektuzy z was maja jak
      wypozyczalnie samochodow,handlaja nieruchomoscami i tak dalej itd.Jak widzicie
      to na codzien spotykace sie z ryzykem ale jak macie mozliwosc zajnwestowac
      naprawde malej sumy to nic nie slychac tylko ryzyko!!! Jak wy chcece zalozyc
      biznes nawet jak bysce mieli Kapital. DZIEKUJE ZA UWAGE
      edwin.przybylski@nexgo.de
      • gozdziu7 Re: moze i byc mozliwe 16.02.07, 22:19
        bez kapitalu jest ciezko cokolwiek otworzyc. Najlepszy sposob to pracowac przez
        jakis czas nawet na dwa etety i odkladac pieniadze. Potem zamiast kupywac sobie
        dobra konsumpcyjne za zaoszczedzone pieniadze zainwestowac wszystko w jakis
        pomysl. Ja tak zrobilem. Przez 2.5 roku oszczedzalem zarobione pieniadze i
        otworzylem wlasny biznes. Obecnie wciaz inwestuje ale juz osiagam coraz lepsze
        dochody z tego tytulu. Mam nadzieje ze za kilka lat bede juz wystarczajaco
        bogaty zeby pozwolic sobie na duzo wczesniejsza emeryture ktora sam sobie
        zapewnie. I pozniej wszyscy mowia ze sie nie da. Da sie. Tylko trzeba miec
        pomysl i uparcie dazyc do jego spelnienia, co wiaze sie oczywiscie z odmawianiem
        sobie przez jakis czas wiekszosci przyjemnosci. I wcale nie trzeba miec bogatych
        rodzicow czy jakiegos odziedziczonego kapitalu. Kapital mozna wypracowac samemu,
        a potem stopniowo go zwiekszac. TRZEBA TYLKO CHCIEC. A nie kazdy tego tak
        naprawde chce. To po prostu trzeba lubic. Robienie pieniedzy pochlania duzo
        czasu. Znacznie duzo wiecej niz praca na etacie. I nie daje gwarancji sukcesu.
        Ale zycze wszystkim ktorzy cos zaczynaja szczescia i wytrwania w dazeniu do celu.
        • Gość: edi Re: moze i byc mozliwe IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.07, 19:27
          popieram pana wlasnie dalem przyklad tylko upor i checi
    • justa_79 Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap 17.02.07, 16:42
      takim biznesem nie wymagającym prawie żadnego kapitału jest system MLM.
      • tapatik MLM :-) 19.02.07, 12:53
        justa_79 napisała:

> takim biznesem nie wymagającym prawie żadnego kapitału jest system MLM.

Własnie chciałem o tym samym napisać.
    • Gość: Gościu z USA Teraz liczy się pomysł, nie kasa.: youtube, myspac IP: *.chello.pl 17.02.07, 21:49
      Jeśli ktoś chce zarabiać, to musi mieć przede wszystkim pomysł. Jest taka
      stronka z najgłupszymi pomysłami, na których ludzie zarobili miliony. Jeden
      facet wysyła listy ozdobne od Sw. Mikołaja i zarobił ponad 3 miliony dolarów. W
      Stanach jest program, na którym w zeszłym roku trzy tysiące osób zarobiły
      powyżej miliona dolarów. Widziałem go także u nas na zarobmilion.pl (albo com,
      nie pamiętam). Nie trzeba mieć kasy, żeby zrobić majątek.
      • gozdziu7 Re: Teraz liczy się pomysł, nie kasa.: youtube, m 17.02.07, 22:17
        czyli z tych wszystkich wypowiedzi wynika tylko jedno. Mozna zrobic interes bez
        kapitalu ale tylko w informatyce szeroko pojetej. Ale przeciez nie wszyscy moga
        zrobic na tym pieniadze. Sa tez inne dziedziny w ktorych mozna sie wykazac. Fakt
        ze potrzeba kapitalu. Dochodzimy wiec do konkluzji ze bez kapitalu mozna zrobic
        biznes tylko w sieci. Na wszystkie inne potrzebujemy wkladu wlasnego. Podajcie
        przyklad zrobienia interesu bez kapitalu ale nie w sieci, bo widze ze wiekszosc
        wypowiada sie tylko w tym temacie. Nie znacie innych sposobow na sukces?
        • Gość: Częstochowa Re: Teraz liczy się pomysł, nie kasa.: youtube, m IP: *.prenet.pl 18.02.07, 16:58
          Moi znajomi poczatkowo dobrze zainwestowali niewielkie pieniadze na giełdzie, pó?niej zainwestowali w urzadzenie podsłuchowe (m.in. mnie podsłuchiwali... ). Obecnie w białych koszulach udzielaja kredytów w biurze... .
          • Gość: Autor Re: Teraz liczy się pomysł, nie kasa.: youtube, m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:11
            na giełdzie? Zeby inwestowac na WGPW trzeba miec troche gotówki, bo z tysiaem
            zlotych nie poszalejesz, a zarobic mozesz grosiki... Poza tym ciekawe kto tymi
            pieniadzmi obracal bo dobry makler zaczylyby sobie troche, jeszcze powiedzze
            zainwestowali 1000 zl to w gole wysmieje hehe
      • Gość: Swiatowid Re: Teraz liczy się pomysł, nie kasa.: youtube, m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:16
        Dobre jestes niby z USA a łączysz się przez Chello? Ty to może Ty jestes z tej
        wsi "Ameryka" gdzies tam w polsce co jest????
    • Gość: marek Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.interia.pl 19.02.07, 12:39
      Oczywiście, że się da.

Wystarczy znać temat, przeczytać kilka książek, napisać dobry biznes plan i
      poszukać prywatnego inwestora. Studia nie są do tego potrzebne - szkoda mi
      ludzi, którzy uczą się połowę swojego życia i do śmierci zarabiają 1200zł.

Ja tak zrobiłem i na rozwój swojego biznesu mam do dyspozycji 70tyś zł.
      Jak pójdzie dobrze to dostanę więcej.

Ludzie, liczy się chęć i inicjatywa.
      Nie trzeba mieć swoich pieniędzy - mamy w Polsce sporo bogatych ludzi.
      Skorzystajcie z tego!!! Do jasnej cholery!
      • Gość: frajerka1200 Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.07, 21:56
        Tylko jak rozkręcisz ten biznesik to będziesz potrzebował nas frajerów, którzy
        muszą na życie zarabiac jako pracownicy.Muszą, bo świat jest tak skonstruowany,
        że nie wszyscy mają pomysł na własny biznes i są w kwestii zdobywania pieniędzy
        sami sobie sterem, żeglarzem, okrętem . I tak jest już od czasów piramid,
        których żaden egipski menadżer by nie zbudował gdyby nie te tysiące robotników
        zasuwających w ukropie.

• Gość: maniak Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:31
        HAHAA DOBRE NIE WIEDZAC NIC O INFORMATYCE MOZE WEZMIESZ SIE ZA PROJEKOTWNAIE
        BAZ DANYCH HEHHEE DOBREWKRETY DZIECO PRZECZYTALOKSIAZKI I TERAZ UDAJESZ ZE MASZ
        SUPER FIRME LADNE JAJA NARAZIE DZIECIKAU IDZ BAJKI GDZIE INDZIEJ PISAC!!!mito
    • Gość: kuba Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:42
      hmmm...
    • Gość: grzegorzKatowice Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:53
      Czy da sie założyc swoj biznes bez kapitalu? Zalezy od tego czego oczekujesz na
      poczatku, co masz do zaoferowania (czas, wiedza, poswiecenie) i jaka branza. Ja
      5 lat temu pracowalem na etacie w jednej z katowickich firm. Zarabialem nieco
      ponad 1500 zlotych, firma zajmowala sie zarzadzaniem nieruchomosciami. W miedzy
      czasie ciułalem grosz do grosza, rezygniwalem z wypadow z dziewczyna za miasto,
      ponad rok bez kina i imprez. Udalo mi sie uzbierac kwote dzieki ktorej zrobilem
      licencje na zarzadce nieruchomosciami i licencje na posrednika w obrocie
      nieruchomosciami. Zdalem a pierwszym razem a wiec wiecej kosztow nie mialem.
      Zostalo mi jakies 6000 zlotyc z czego 3500 poszlo na kaucje na czynsz za lokal.
      Kupilem biurko, stary komputer z domu, stary aparat telefoniczny. Sam szukalem
      klientow. Po miesiacu wpadlo pierwsze zlecenie i pierwsze pieniadze, ktore zaraz
      poszly na biezace oplaty. Zostalo jakies 700 zlotych. Pozniej kolejne zlecenie
      na zarzadzeie. Pewny dochod co miesiacc. Pozniej kolejne i tak sie firma
      rozwinela. Na pocztaku pracowalem sam, czasami i po 14-15 godzin. 9-17 w biurze
      a pozniej w teren z klientami. Pozniej przyszedl czas na pierwszego pracownika,
      po roku na drugiego a po trzech latach. Zmienilismy w miedzy czasie lokal na
      wiekszy. Wszystko robilem sam - sprzatanie biura, strona www, reklama. Calkowite
      minimum kosztow. Po piecu latach mam swoj lokal od ktorego place skromy podatek
      (jesli porownac do czynszu najmu), pracuje u mnie 7 osob (2 posrednikow, 1
      zarzadca a reszta to tzw asystenci). Dochody mam stabilne na poziomie 20 000
      zlotych. Z tego co mam jestem zadowolony ale ciagle szukam czegos nowego, nowe
      biuro w innym miescie itp. Kapital mam i wiem, ze teraz bedzie to wygladalo inaczej
      • Gość: Mr. Książek. Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:47
        Człowieku ale z pensji 1500 zł stac było Cie na odkladanie...? Okey, a
        mieszkales pewnie z rodzicami. A co gdy ktos nie musi oplacic mieszkanie,
        wyzywienie, rachunki? Co sadzisz ze wystaczy z pracy magazyniera oplacic to
        wszystko? Chyba nie.
        • Gość: Realistka Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:44
          Ludzie, każdy mówi tutaj o tym że pożyczył od rodziców, od koleżanki,
          zainwestował pieniądze które oszcedził z pensji... Ja mam 5 letnbie dziecko,
          mieszkam sama i pracuje za 1900 netto. Opłacam mieszkanie 700 zł, prąd + woda
          300 zł, rachunki za telefon, internet około 300 zl miseicznie i zostaje mi
          miesiecznie około 400 zł na zycie, Haha, ciekawe kto tu mogłby wtajkiej
          sytuacji oszcdzic na wlasny bisnes, no juz czekam na propozycje jak tutaj
          otwiorzyc wlasna dzialalnosc!!! Ale pewnie za chwile pojawia sie maniaki co to
          zaczna gadac, ze "trzeba ruszyc swoje 4 litery a nie sie zalic...".. Dobre
          • Gość: krolik doswiadcza Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:15
            OKEY, TO BĄDŹCIE TACY MOCNI I NIECH KAŻDY NAPISZE NAZWE SWOJEJ FIRMY, KTÓRĄ TO
            OTWORZYŁ ZA DOBRE CHĘCI I POMYSŁ. NO TO BĘDZIEMY MIELI PRAWDZIWE DOWODY ŻE SIĘ
            DOROBILIŚCIE A NIE TYLKO OPOWIASTKI O TYM ŻE OD ZERA ZACZYNALIŚCIE A TERAZ
            MACIE 70 TYS ZŁ MISIECZNIE ZYSKU... I TAK NIKT Z WAS NIE NAPISZE NAZWY RZEKOMEJ
            FIORMY KTOREJ JEST WLASCICIELEM, ALBO PO PROSTU NAPISZECIE NAZWY FIRM KTORE
            PODPATRZYLISCIE NA ULICY CZY W SIECI... PAPA, CWANIACZKI.
    • pirulo Re: +++ innowacyjna firma (branza IT) poszukuje I 21.02.07, 00:13
      Program 2.5 z UE daje 24k dotacji inwestycyjnej +8k wsparcia pomostowego. To
      jest razem 32k już... Instytucjami wdrażającymi są Urzędy Marszałkowskie.
      Ponadto tak się głupio składa że naprawdę dobry biznes nie potrzebuje
      pieniędzy... Wystarczy napisać biznesplan i pokazać go kilkunastu zamożnym
      ludziom -> jeśli będzie istotnie dobry ktoś go na pewno sfinansuje...
      • Gość: IT Re: +++ innowacyjna firma (branza IT) poszukuje I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:36
        Sorry, ale skad zwykły szary cżłowiek ma miec dojscie do Zamoznych ludzi? Co
        pojdzie i bedzie pukal po drzwiach domow w Konstancie z tekstem " Przepraszam
        ale mam rewolucyjny pomysl ze zarobi Pan duze pieniadze, musi pan wylozyc dla
        mnie tylko 100 tys zl Co Pan na to?" Trzeba miec znajomosci wsrod bogatych
        ludzi by dowiedziec sie kto takie pieniadze ma... Bo zaden bogaty koles tak
        latwo nie podzieli sie z Toba Twoja kasa..
      • Gość: IT Re: +++ innowacyjna firma (branza IT) poszukuje I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:42
        Dotacja inwestycyjna a środki na załozenie działnosci to dwie rózne sprawy, aby
        starac sie o takie dotacje kolego to Twoja firma musi już być na rynku od okolo
        roku i miec udokumentowane na papierze ze nie masz wobec nikog zadluzen i masz
        nienaganna plynnosc finanswa... A my nie mowimy o inwestycjach dla firm, tylko
        jak zalozyc business bez kapitalu, a nie skad wziasc kapital na inwestycje. na
        koniec dodam ze ta cała dotacja inwestycyjna zostaje wyplacona w chwili gdy Ty
        zainwestujesz najpierw swoje oienaidze, oni daja pozniej po prostu reszte...
        • dcio Re: +++ innowacyjna firma (branza IT) poszukuje I 25.02.07, 13:46
          Wlasnie w tym problem, ze dotacje inwestycyjne dostaja ludzie zamozni a nie tacy
          co dopiero startuja w biznesie.
          • gozdziu7 Re: +++ innowacyjna firma (branza IT) poszukuje I 26.02.07, 09:43
            Pani wczesniej napisala, ze sama wychowuje dziecko i zarabia jakies tam
            pieniadze, ktore wystarczaja na biezace potrzeby. I Pani wlasnie jest przykladem
            czlowieka ktory jak ktos mu nie pomoze nigdy sam nie uzbiera potrzebnego
            kapitalu. Oczywiscie, ze mozna odkladac pieniadze z pracy na etacie ale tylko w
            przypadku jak sie zarabia wiecej niz tylko na zycie. Wiadomo takze, ze nie kazdy
            taki biznes moze otworzyc. Jedni nie maja odpowiednich predyspozycji, inni
            mozliwosci a jeszcze inni po prostu nie chca. I wcale nie znaczy, ze kazdy musi
            otwierac wlasna dzialalnosc. W wielu przypadkach mozna pracowac za duzo wieksze
            pieniadze na etacie, aczkolwiek tu juz trzeba miec jakies kwalifikacje (lub
            znajomosci:-)). Jezeli jak pan wczesniej powiedzial pracujac za 1500pln nie
            mozna odlozyc odpowiem ze mozna. Po pierwsze wystarczy wynajc pokoj za ok 200pln
            na m-c na jedzenie skromne przeznaczamy ok 300pln i zostaje 1000zl. Zalozmy ze
            trzeba sie jeszcze ubrac lub inne wydatki wliczyc niech nam zostanie 500pln. w
            ciagu 12 m-cy mamy juz 6tys zl. A tu juz mozna cos zaczac myslec. niewiele ale
            nie od razu trzeba miec ogromne kwoty. Oczywiscie nie mozna odlozyc jak sie ma
            jeszcze rodzine na utrzymaniu lub jakies inne koszty. Ale jak juz powiedzialem
            nie kazdy moze otworzyc wlasna dzialalnosc. Wiec nie piszcie mi o skrajnych
            przypadkach ze ktos zarabia 600-800zl i nie moze nic odlozyc. No pewnie ze nie
            moze nic otworzyc za takie pieniadze, ale skoro nie potrafi zarobic wiecej to
            moze powinien sie zastanowic czy nadaje sie do otworzenia czegokolwiek. Albo
            zaczac myslec o drugim etacie.
            • bierzdotacje Re: +++ innowacyjna firma (branza IT) poszukuje I 28.02.07, 00:10
              Każdy ma swoje racje, ja napiszę tyle, że kapitał można łatwo pozyskać. Czasami
              jako bezzwrotną dotacje, czasami jako tanią pożyczkę. Możliwości jest wbrew
              pozorą wiele.

Zapraszam na swój serwis: www.bierzdotacje.pl Myślę, że akurat do tego
              tematu pasuje jak ulał.
    • Gość: marzyciel Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.blt.pl 06.03.07, 15:27
      Czy wierzysz w wygraną 6 w totolotka?:-)
      • Gość: 13g3 Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.aster.pl 26.03.07, 21:42
        I co z tego że masz wspaniały pomysł.Nawet jak byś wymyślił jak z wisły
        wycisnąć rope. To i tak nikt tobie ręki nie poda.Mam pomysł na tężnie w
        pomieszczeniu zamkniętym.Nie ma tego nigdzi na świecie.To jest
        realne,dochodowe.Koszt zwraca się w pół roku.Wszystko mam.Potrzebny lokal.Nie
        stać mnie zapłacić kaucje za 3 mies z góry.Wole te pieniądze wydać na choćby
        reklame.Zaden bank nie udzieli kredytu.A ja nikomu tajemnicy nie oddam.Mógłbym
        to sprzedać do Angli,Włoch bo są zainteresowani.ALE JA CHCĘ W POLSCE I JUŻ.
    • Gość: firma od zera Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:03
      witam sie cierzko mylici jest szansa zaczac dosłownie od porzyczenia od kogo
      kolwiek 100 zł i od tego idzie dojsc do powarznych pieniedzy ino cza miec
      charakter i byc upartym i umiec zyc na ryzyku przez minimum okolo 1 rok poto
      zeby umiec dojsc do czegos bez niczyjej pomocy .NAPISZE TROCHE O MNIE tak ja
      jestem z biednej rodziny i niemielismy nawet pieniedzy na jedzenie ojciec
      alkocholik rozwalil rodzine i ja + 2 mlodszych braci i mama ucieklismy z domu
      od ojca ojciec stracil chate a w raz z tym my stracilismy meldunek i zostalismy
      bezdomni mama zarabiala 800zł i jak byla premia to 1100 zł z tych pieniedzy cza
      bylo uczymac wynajmowane mieszkanie okolo 500 zł no i zero pomocy od mamy
      finansowo wiec zaczłem krasc az zaliczylem wpadke i mnie zamkli na 2 lata
      wyszlem jako 19 latek i zaczlem konbinowac co tu zrobic by zarobic bo o prace
      bylo cierzko i jest do dzis ( a jestem bez podstawuwki 7 klas ino ) i tak
      zaczolem szukac porzyczki no ale bez pracy nic niedaja a wiec porzyczylem od
      sasiadki 100 zł na niby 2 tygodnie majac 100 zl zaczlem myslec co tu zrobic by
      miec 200 zł z tego ale wkoncu wpadlem na pomysł polatac po ulicach i rurznych
      miejscach szukajac starych samochodów jak znalazlem jakis to zaczlem targowac
      sie z gosciem i nagle zostalem jego włascicielem za 100 zl dojechalem nim do
      domu i zaraz zaczolem go rozwalac na zlom meczylem sie 3 dni na placu w srodku
      zimy potem po oddaniu go na zlom okazalo sie ze mam razem kasy 280 zl czyli sie
      opłacilo oddalem 100 zl sasiadce i z mojego zysku konbinowalem dalej ze skupem
      aut az po kilku miesiacach mialem 1000 zl i z tego 1000zl kupilem komurke i
      karte i mialem dosc rozkrecania aut bo jest to meczace no i sasiedzi zaczli sie
      tez burzyc wiec wymyslilem ze lubie sprzedawac i remontowac wiec pieniadze
      zainwestowalem w kilka jarzynek i jaj i stanolem na targowisku zaczlem miec
      dochody dziennie okolo najpierw 30 zl a po 2 miesiacach po 110/130zl dziennie
      ale chcialem byc barzej konkurencyjny znizyłem za bardzo ceny i ktos namnie
      doniusl i trafila mnie kontrola a mnie ukarali 500 zl i zakaz sprzedarzy bo
      niemialem zezwolen na dzialalnosc no ale bylo to oplacalne wiec ino zmienilem
      targowisko a ze sa kontrole nałapalem troche tych kolegiumów ( kture
      spłacalem ) i zaczlem dalej myslec co tu zrobic by bylo mniejsze ryzyko i
      wymysliłem ze juz majac odlorzone 5000 zl otwieram firme budowlana zlorzylem
      wnioski dostalem zezwolenia na dzialalnosc i tak w miedzy czasie z tych 5000 zł
      zaczlem kupywac narzedzia az okazalo sie ze wydalem 2000 zl na narzedzia i jest
      ich malo no ale czas bylo sie rozreklamowac niemajac komputera zaczlem recznie
      pisac ogloszenia i je rozklejac po calym miescie no a tu niespodzianka dostalem
      jedno zlecenie pomalowac kuchnie za 100 zl zrobilem to no i co dalej zaczlem
      sie zalamywac ze ta firma to zero kasy w miedzy czasie z pozostalych 3000 tys
      kupilem poloneza do firmy za 800 zl i zostalo mi 2200 i niebylo zlecen a za cos
      zyc cza bylo wiec nagle sie pieniadze skonczyły ale sie niepoddalem i zaczle
      chodzic do kafejki internetowej tam sie nauczylem obslugi kompa i wpadlem zeby
      sobie zrobic reklamy na kompie i je wydrukowac i skserowac wyszlo calkiem
      niezle rozdalem je na klatki slupy itd az tu nagle zaczli domnie dzwonic
      telefony sie ucieszylem i od tego momentu zaczlem do dzis zarabiac fortune a i
      w miedzy czasie jak dostałem zezwolenia to sie nazadłurzalem w karzdej sieci
      telefonicznej biorac po 3 tel na firme i je sprzedawalem u prowidenta porzyczki
      i skladek za firme zus nieplacilem ale sie niepoddalem i po zaczeciu remontów u
      ludzi musialem zaczac zamiast sie cieszyc z pieniedzy zaczlem splacac dlugi bo
      komornicy sie odzywac zaczli a i w miedzy czasie urodzila mi sie córka i
      konkubina dostala mieszkanie do remontu na koszt własny i niebylo mi lekko
      pogodzic mamie pomuc uczymac wlasna rodzine wyremontowac mieszkanie splacac
      dlugi no i umeblowac mieszkanie ja i moja konkubina nic niemielismy nawet
      lurzka ale to sie zmieniło sa zleceni czyli jest praca jak jest praca i
      pieniadze to juz w zyciu jest latwiej ale sa znów inne problemy cza ludzi
      zatrudniac podatki placic narzedzia kupywac bo sie czesto psuja zlecenia
      przyjmowac cza byc ciagle na nogach i jest pelno stresow ale najwarzniejsze cel
      osiaglem w zyciu mam juz legalnie swoja firme umeblowane mieszkanie minimalne
      dlugi i mam kase jak chce kupic plazme biore z konta i kupuje ja bez
      zastanowienia sie czy moge i niech mi nikt niemówi ze bez pieniedzy niema
      biznesu po prostu po mojemu jesli ktos ino gada i nic niedziala niekonbinuje to
      niema nic a isc na latwizne dostac 50tys zl na rozpoczecie to i ja bym chcial
      ale jesli nikt tego nieda to cza samemu se na to zarobic ja w tej chwili mam 28
      lat z czego 5/6 lat konbinowalem a dzis mam i jestem dumny ze bez niczyjej
      pomocy osiagnałem muj cel a zaczlo sie od 100 zl jak ktos by cos chcial sie
      doradzic albo liczyc na darmowa pomoc to muj GG 9467263 i (zaznaczam ja
      nieporzyczam i nikomu nieporzyczam )pomoge ino rada i najlepiej pod wieczur
      kontaktowac sie okolo 20 bo tak dopiero jestem w domu to sa wlasnie skutki
      prowadzenia firmy niemam czasu nawet sie ogolic ale mam nadzieje ze za 3/5 lat
      to sie zmieni i bede mial zastepce :) a to co tu opisalem to ino w skrucie
      pozdro jestem Grzegorz
    • kikapolska Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap 12.03.18, 18:18
      Witam Serdecznie,
      Zapraszamy do zapoznania się z naszym systemem franczyzowym... KIKA POLSKA
      Inwestycja początkowa BRAK
      Doświadczenie zawodowe NIE WYMAGANE
      Nasza sieć KIKA POLSKA przygotuje i przeprowadzi krok po kroku każdego z franczyzobiorców od początku czyli założenia działalności gospodarczej do biznesu o minimalnym kilkutysięcznym dochodzie miesięcznie...
      Kontakt:
      tel.574 671 215
      e-mail: biuro.kikapolska@gmail.com
      • Gość: normalny Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.03.18, 22:12
        Jakie to musi być goowno,skoro idioci spamerzy odpisują w wątku po .....11 latach
    • Gość: Darren Woods Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: 172.98.93.* 26.02.20, 13:10
      Szeroki wybór pożyczek dostosowanych do twoich potrzeb finansowych.

Wyszukiwanie w Internecie legalnych pożyczek może być czasochłonne i często trudno jest znaleźć właściwą pożyczkę spełniającą Twoje wymagania. Howard Financial oferuje szeroką gamę opcji pożyczek na całym świecie i możemy mieć dla Ciebie odpowiednią pożyczkę.

Dostępne pożyczki osobiste, pożyczki jednodniowe, pożyczki mieszkaniowe, pożyczki konsolidacyjne, finansowanie pojazdów, umowy na telefony komórkowe z czarnej listy, pożyczki biznesowe.

Jeśli chcesz, aby jeden z konsultantów skontaktował się z Tobą i pomógł Ci znaleźć właściwą pożyczkę, po prostu napisz: Howardfinancialaid@yahoo.com

Oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczki, niezależnie od tego, czy szukasz dużej kwoty pożyczki, czy mniejszej pożyczki gotówkowej. Skontaktuj się z nami już teraz i zobacz, jak możemy Ci pomóc. skontaktuj się z nami już dziś w celu uzyskania dowolnego rodzaju pożyczki.

Kontakt: Howardfinancialaid@yahoo.com
      Whatsapp: +1 (573) 279-4038
      Adres firmy: West Ave, Hawthorne, Kalifornia.

Wszystkiego najlepszego.
    • albertkowal Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap 07.03.20, 23:40
      Hej, jeśli znudziło Ci się chodzenie do pracy, robienie na czyjś biznes to polecam Wam dołączyć do osób zarabiających kilkanaście tysięcy miesięcznie pracując 15 minut dziennie.
      Zapraszam na stronę zarabiamy24.pl/ znajdziesz tutaj sposób na zarabianie nawet 20 tysięcy/miesiąc. Pozdrawiam!!
    • Gość: placek Re: Czy da się założyc dochodowy business bez kap IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 13.05.20, 12:30
      Będzie to bardzo trudne. W wiekszości przypadków kapitał jest potrzebny. Zdobyć go mozna na wiele sposobow Ale prawda jest taka, ze wiekszośc biznesów stoi na pożyczkach. Pożyczki pozwalają rozwinąć skrzydła jak również zaproponować coś czego nie oferuje nam konkurencja.

Ofert pozyczek gotówkowych jest bardzo wiele, dobrze jest jednak nie ufać tak do konca doradcom namawiającym nas na poszczególne. Ale próbować znaleźć pozyczke samodzielnie:
      pozyczkaportal.pl/kategoria-produktu/kredyty-gotowkowe/

Na stronie jest spora lista ofert kredytow gotowkowych oferowanych przez banki i firmy pozyczkowe prywatne. Mozna sobie wszystko porównać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka