Dodaj do ulubionych

Otwarcie Solarium - pytanie

IP: *.core.lanet.net.pl 01.04.07, 18:30
Witam,
Mam zamiar otworzyc solarium. Proszę o pomoc w wyliczeniu kosztów i uwagi na temat prowadzenia takowego. Szczegóły:

Kapitał: ok. 60 tyś

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nikoo7 Re: Otwarcie Solarium - pytanie 03.04.07, 21:49
      dobre lozko ( nie jakies mega wypasione) ok 80-90tys zl.. solarium to nie taka
      tania zabawa..pozdrawiam
      • Gość: magnum Re: Otwarcie Solarium - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:59
        Witam, zamiast solarium, których jest już dużo na rynku, polecam zainwestowaćw
        sauny na podczerwień. Jak narazie jest to nowość i jeszcze niewiele firm
        oferuje takie usługi więc klientów nie zabraknie. Więcej informacji oraz ceny
        są na stronie bezpośredniego importera: www.infrasauna.pl
        • Gość: Piotr Re: Otwarcie Solarium - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:09
          No oglądałem te sauny i nawet ciekawie to wygląda. W mojej okolicy nie ma
          jeszcze takich bajerów, więc przymierzam się do rozszerzenia działalności
          (obecnie mam solarium). Mam tylko zasadnicze pytanie: które sauny najlepiej
          wybrać, kilka mniejszych, czy jedną, albo dwie duże. Jak wszystko w firmie
          poprzestawiam to będę miał może z 30 mkw powierzcvhni na to. Czekam na
          odpowiedź, Piotr, Łódź
          • Gość: magnum2 Re: Otwarcie Solarium - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:30
            Najlepiej wybrać kilka dwu i trzyosobowych, każdą umieścić w osobnym
            pomieszczeniu, by zapewnić klientom trochę prywatności:)
            Pozdrawiam i zapraszam na <a href="www.infrasaua.pl" target="_parent"
            title="Dowiedz się więcej!"><strong>www.infrasauna.pl</strong></a>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka