Gość: gorol IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.08, 22:52 Witam, jest surowiec ,który opłacać się będzie sprowadzać z chin.Szukam kkontaktu z osobami obeznanymi w temacie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Wiem co sprowadzić z Chin, żeby zarobić. 03.02.08, 23:19 Ja też. Lepsze niż złoto. www.biznesnet.pl/ar/20/1574013/chiny,zaginelo,8,kg,uranu.html Zdobyłeś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Wiem co sprowadzić z Chin, żeby zarobić. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.08, 23:37 Dobre , dobre , gratuluje refleksu , ale nestety nie o ten surowiec mi chodziło . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: Wiem co sprowadzić z Chin, żeby zarobić. 13.03.08, 06:11 jesli to jest aktualne moglbym byc akwizytorem na teren mazowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Gorol IP: *.nrth.cable.ntl.com 14.03.08, 19:45 Czyzbys z jakiejs gory spadl na glowe ? Skoro wiesz na ten temat wszystko to po co ci kontakty z osobami obeznanymi w temacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Gorol 14.03.08, 19:54 Może wie co warto sprowadzać, ale nie ma doświadczenia w transporcie, formalnościach, sprzedaży itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Gorol IP: *.centertel.pl 14.03.08, 22:16 Witam ponownie , chcę spowadzać drewno ,nie będę pisał dlaczego , osoby obeznane choć troche w temacie wiedzą dlaczego . Problem polega na tym ,że ja zajmuje się produkcją mebli ,a nie importem . Szukam osoby ,która zna się na tym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozna obejsc teak..? wiele rodzajów jest pod ochrona... IP: *.bredband.comhem.se 23.05.08, 00:17 ale jest to niemoralne..! sa pewne kombinacje..mieszanki drewna..itp jak wprowadzic do UE...trefny towar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekkk Re: Wiem co sprowadzić z Chin, żeby zarobić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:36 Witam!! Od dłuższego czasu myślę nad zakupem JEDNEJ komórki z chin i nie mam pojęcia ile będzie kosztowała przesyłka przez TNT? sztyca.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Wiem co sprowadzić z Chin, żeby zarobić. 27.05.08, 23:33 z tego co ja wiem to 50$ przesylka telefonu do PL Odpowiedz Link Zgłoś