Dodaj do ulubionych

Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa

IP: 204.104.55.* 14.07.08, 10:55
Witam!

Poszukuje dobrej i majacej rozsadne ceny agencji celnej na terenie W-
wy lub w okolicach. Czy ktos moze mi polecic dobra firme?

Dziekuje

Arkadiusz
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.subscribers.sferia.net 23.12.08, 21:36
      Korzystałam z usług Agencji Celnej Ama-Zone przy Urzędzie Celnym nr
      2.

Nie zawiodłam się.

Pozdrawiam
      • Gość: Piotr Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 12:41
        Zapraszam do nas : www.cargosad.pl

Fachowa obsługa, niskie ceny.
        Odprawy celne w imporcie i eksporcie w Warszawie oraz odprawa przesyłek pocztowych cały kraj
        Spedycja morska i lotnicza.
    • Gość: zofia Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: 81.210.21.* 20.01.09, 03:42
      najbardziej kompetentny zespół i najtańsza w mazowieckim jest
      agencja PERFECT przy urzędzie celnym w Garwolinie.Pracujemy z nimi i
      bardzo sobie chwalimy
    • Gość: grzesiek Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: 80.51.125.* 05.03.09, 10:01
      bardzo dobrą jest agencja celna Universal Express.Mieści się na
      Cargo ma wasny magazyn odprawa szybka i solidna, bardzo dobry
      kontakt.
    • Gość: gość Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.knc.pl 01.04.09, 19:46
      Witam, wymienione przez poprzedników agencje doskonale znam
      (przetestowałem je), a w jednej z nich nawet pracowałem ponieważ
      byłem wcześniej agentem celnym. Jednak najbardziej jestem zadowolony
      z usług agencji celnej ITL Omega, która ma swoje oddziały w
      Mszczonowie oraz w Hamburgu. Na potrzeby odpraw w Hamburgu mają
      oddział w Miedzeszynie i tam załatwia się wszelkie formalności
      związane z odprawami w Niemczech. Obecnie jestem importerem i od 2
      lat wszystkie swoje dostawy odprawiam w tejże agencji w Hamburgu
      (żeby zaoszczędzić na podatku VAT- jak dla mnie super sprawa i dużo
      dodatkowych pieniędzy do obrotu). Naprawdę gorąco ją polecam bardzo
      profesjonalna i miła obsługa, działają szybko, zawsze służą pomocą i
      doradztwem.
      • useless2000 Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 10.04.09, 16:42
        Fajnie, że ma Pan takie doświadczenie. To dopytam.
        A jak agencje traktują takich małych importerów, wydających miesięcznie na
        import nie więcej niż 10 tys zł?
        Poszukuje takiej Agencji w W-wie, która nie przestraszy się "wielkością" importu.
        Ile kosztuje i jak się rozliczna z Agencją? Ryczałtowo? Od wartości? Od
        przesyłki konkretnej?

Będe wdzięczny za pomoc.
        • Gość: Gość Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.knc.pl 22.04.09, 21:10
          Nie ma znaczenia za jaką wartość Pan importuje. Agencji płaci się za
          odprawę i nie jest to w żaden sposób powiązane z wartością towaru.
          Oczywiście jeśli jest większa ilość odpraw na miesiąc to można
          wynegocjować lepszą stawkę za odprawę. Radzę po prostu zadzwonić i
          dopytać o szczegóły.
          • Gość: robert f-ma krzak strona sie nie otwiera i nie mozna nic IP: *.kimsufi.com 25.04.09, 21:41
            sie dowiedziec a co do reszty to nie masz racji bo agencjom celnym zawsze oplaca
            sie zawyzac wartosc zeby moc naliczyc wiekszy VAT
            • Gość: Gość Re:strona działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 13:03
              Strona jak najbardziej jest aktywna www.itl-omega.pl. A poza tym nie
              wiem o co Ci chodzi z tym VATem. Ja robię za pośrednictwem tej
              agencji odprawy w Hamburgu i tam żadnego VATu nie płacę i nikt nigdy
              nie zawyżał mi wartości.
              • Gość: Agata Re:strona działa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 20:40
                agencje celne zarabiają na wykonywaniu usług (dokonywaniu zgłoszeń
                celnych) niezależnie od wartości i taryfikacji towaru. Całe cło i
                ewentualny VAT nawet jeśli są płacone za pośrednictwem agencji
                celnej, to są odprowadzane w całości do urżedu celnego.
    • Gość: Joanna Rudzińska Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.09, 17:13
      Witam!
      W odpowiedzi na ogłoszenie w sprawie agencji celnej proszę o kontakt
      Agencja Celna Centr-pol Joanna Rudzińska
      tel 785-503-436
      e-mail: rudzinska.centrpol@gmail.com
      • now.edi Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 23.04.14, 15:07
        hej hej,

z Wawy moge polecić pl.itl-omega.eu. Sam korzystałem z ich usług i byłem zadowolony!
    • Gość: Cargo Sad Service Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 12:43
      Zapraszam do nas : www.cargosad.pl

Fachowa obsługa, niskie ceny.
      Odprawy celne w imporcie i eksporcie w Warszawie oraz odprawa przesyłek pocztowych cały kraj
      Spedycja morska i lotnicza.
      • Gość: gssd Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.cebit.com.pl 19.06.15, 11:16
        Ja polecam agencję Celną Abak. Korzystałam z niej przy prowadzeniu firmy transportowej wspólnie z mężem. Pani z Abak pomagała nam we wszelkich formalnościach. Polecam
        • Gość: gosia Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.15, 14:40
          E.A.C.-europejska agencja celna -godna polecenia
    • Gość: www.acperfect.pl zapraszamy IP: *.ath.pl 16.12.14, 09:46
      zapraszamy do PERFECT www.acperfect.pl

• Gość: Mikoł agencja celna IP: *.cebit.com.pl 19.06.15, 13:23
      Abak Agencja Celna według mnie jest najlepsza. Od początku założenia firmy transportowej współpracuje z tą agencją i jestem bardzo zadowolony z jej usług, a także pomocy. Polecam
    • piot.rko Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 16.07.15, 10:05
      Na terenie województwa mazowieckiego działa także www.interclo.eu/ Pomagają w trudnych przypadkach, w których inni od razu by odpuścili. Oprócz odpraw celnych, zarządzają dokumentacją Intrastat i fachowo doradzają. Uznanie na rynku osiągnęli dzięki latom doświadczeń i wzorowej pracy.

• alexalexandra Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 04.09.15, 14:40
      Ja i kilku moich znajomych, korzystamy z usług agencji ABAK. Wszystkie formalności są wykonane na czas. Miła obsługa i kontak z agencją. Polecam. Dla zainteresowanych ich strona www.abak.radom.pl/. 
    • Gość: Edyta Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.play-internet.pl 23.11.15, 10:44
      Witam ,jeżeli szukają Państwo Agencji Celnej zapraszam do naszej "Nieten Serwis Celny "
      Odprawy 24h Rzeszów ,
      nieten@rzeszow.pl
      tel.607-393-309

• Gość: Agencja Celna DTA Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.centertel.pl 05.04.16, 13:00
      Witam
      Proszę o kontakt
      Agencja Celna DTA
      723 ? 443 ?244
    • Gość: Halma Bis Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.16, 10:00
      Zapraszamy do agencji celnej Halma Bis w Łodzi. Podaję nasza stronę
      www.halma-bis.pl
      Jesteśmy przyjazną i rzetelna firmą pozdrawiam.
    • Gość: halmabis Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.16, 10:14
      Zapraszamy do agencji celnej Halma Bis w Łodzi. Podaję nasza stronę
      www.halma-bis.pl
      Jesteśmy przyjazną i rzetelną firmą pozdrawiam.
    • Gość: Gazetoman Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.16, 17:08
      AGENCJA CELNA ATA w Tomaszowie Lubelskim, tel. 84-664-14-75 , woj. Lubelskie 30 km od granicy z UA - HREBENNEM. Pracowałem z Tą agencją, sprytnie wszystko na czas. Polecam.
    • Gość: z370 Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.17, 08:03
      W warszawie na okeciu teraz na sabaly masz P. Dorote z agencji celnej akcyza.auto czy jakos tak albo jakos inaczej, co to za roznica 791900445 ale to jezeli chodzi o podatek akcyzowy ja bynajmniej to u niej robilem
    • bartosz.mieksol Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 27.10.17, 18:39
      Dzień dobry

W Warszawie polecam Agencje Celną TAKSIM-POL. Zawsze załatwiam u nich wszystkie formalności i nigdy nie mam z niczym problemu. Do tego mają swój magazyn celny więc nie muszę się o towar martwić. Więcej informacji można przeczytać na ich stronie taksim-pol.com.pl/

Pozdrawiam
      Bartek
    • newyorkstyle Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 11.02.19, 10:01
      Polecam agencja celna Radom www.meritumae.pl/
    • Gość: filonsky123 Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.icpnet.pl 31.03.23, 09:06
      Osobiście polecam www.notom.pl co prawda z oddalonego od Warszawy, Leszna ale dla tej ekipy to nie problem :)
    • Gość: Polamer Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: 82.180.151.* 07.07.23, 14:39
      Agencja Celna Polamer. Potrafimy rozwiązywać trudne sprawy!
      www.polamer.pl/agencja-celna-polamer/
      Puławska 427, Ursynów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka