Gość: Arkadiusz IP: 204.104.55.* 14.07.08, 10:55 Witam! Poszukuje dobrej i majacej rozsadne ceny agencji celnej na terenie W- wy lub w okolicach. Czy ktos moze mi polecic dobra firme? Dziekuje Arkadiusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.subscribers.sferia.net 23.12.08, 21:36 Korzystałam z usług Agencji Celnej Ama-Zone przy Urzędzie Celnym nr 2. Nie zawiodłam się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 12:41 Zapraszam do nas : www.cargosad.pl Fachowa obsługa, niskie ceny. Odprawy celne w imporcie i eksporcie w Warszawie oraz odprawa przesyłek pocztowych cały kraj Spedycja morska i lotnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: 81.210.21.* 20.01.09, 03:42 najbardziej kompetentny zespół i najtańsza w mazowieckim jest agencja PERFECT przy urzędzie celnym w Garwolinie.Pracujemy z nimi i bardzo sobie chwalimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: 80.51.125.* 05.03.09, 10:01 bardzo dobrą jest agencja celna Universal Express.Mieści się na Cargo ma wasny magazyn odprawa szybka i solidna, bardzo dobry kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.knc.pl 01.04.09, 19:46 Witam, wymienione przez poprzedników agencje doskonale znam (przetestowałem je), a w jednej z nich nawet pracowałem ponieważ byłem wcześniej agentem celnym. Jednak najbardziej jestem zadowolony z usług agencji celnej ITL Omega, która ma swoje oddziały w Mszczonowie oraz w Hamburgu. Na potrzeby odpraw w Hamburgu mają oddział w Miedzeszynie i tam załatwia się wszelkie formalności związane z odprawami w Niemczech. Obecnie jestem importerem i od 2 lat wszystkie swoje dostawy odprawiam w tejże agencji w Hamburgu (żeby zaoszczędzić na podatku VAT- jak dla mnie super sprawa i dużo dodatkowych pieniędzy do obrotu). Naprawdę gorąco ją polecam bardzo profesjonalna i miła obsługa, działają szybko, zawsze służą pomocą i doradztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
useless2000 Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 10.04.09, 16:42 Fajnie, że ma Pan takie doświadczenie. To dopytam. A jak agencje traktują takich małych importerów, wydających miesięcznie na import nie więcej niż 10 tys zł? Poszukuje takiej Agencji w W-wie, która nie przestraszy się "wielkością" importu. Ile kosztuje i jak się rozliczna z Agencją? Ryczałtowo? Od wartości? Od przesyłki konkretnej? Będe wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.knc.pl 22.04.09, 21:10 Nie ma znaczenia za jaką wartość Pan importuje. Agencji płaci się za odprawę i nie jest to w żaden sposób powiązane z wartością towaru. Oczywiście jeśli jest większa ilość odpraw na miesiąc to można wynegocjować lepszą stawkę za odprawę. Radzę po prostu zadzwonić i dopytać o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert f-ma krzak strona sie nie otwiera i nie mozna nic IP: *.kimsufi.com 25.04.09, 21:41 sie dowiedziec a co do reszty to nie masz racji bo agencjom celnym zawsze oplaca sie zawyzac wartosc zeby moc naliczyc wiekszy VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:strona działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 13:03 Strona jak najbardziej jest aktywna www.itl-omega.pl. A poza tym nie wiem o co Ci chodzi z tym VATem. Ja robię za pośrednictwem tej agencji odprawy w Hamburgu i tam żadnego VATu nie płacę i nikt nigdy nie zawyżał mi wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re:strona działa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 20:40 agencje celne zarabiają na wykonywaniu usług (dokonywaniu zgłoszeń celnych) niezależnie od wartości i taryfikacji towaru. Całe cło i ewentualny VAT nawet jeśli są płacone za pośrednictwem agencji celnej, to są odprowadzane w całości do urżedu celnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Rudzińska Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.09, 17:13 Witam! W odpowiedzi na ogłoszenie w sprawie agencji celnej proszę o kontakt Agencja Celna Centr-pol Joanna Rudzińska tel 785-503-436 e-mail: rudzinska.centrpol@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
now.edi Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 23.04.14, 15:07 hej hej, z Wawy moge polecić pl.itl-omega.eu. Sam korzystałem z ich usług i byłem zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cargo Sad Service Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 12:43 Zapraszam do nas : www.cargosad.pl Fachowa obsługa, niskie ceny. Odprawy celne w imporcie i eksporcie w Warszawie oraz odprawa przesyłek pocztowych cały kraj Spedycja morska i lotnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gssd Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.cebit.com.pl 19.06.15, 11:16 Ja polecam agencję Celną Abak. Korzystałam z niej przy prowadzeniu firmy transportowej wspólnie z mężem. Pani z Abak pomagała nam we wszelkich formalnościach. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.15, 14:40 E.A.C.-europejska agencja celna -godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.acperfect.pl zapraszamy IP: *.ath.pl 16.12.14, 09:46 zapraszamy do PERFECT www.acperfect.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikoł agencja celna IP: *.cebit.com.pl 19.06.15, 13:23 Abak Agencja Celna według mnie jest najlepsza. Od początku założenia firmy transportowej współpracuje z tą agencją i jestem bardzo zadowolony z jej usług, a także pomocy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piot.rko Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 16.07.15, 10:05 Na terenie województwa mazowieckiego działa także www.interclo.eu/ Pomagają w trudnych przypadkach, w których inni od razu by odpuścili. Oprócz odpraw celnych, zarządzają dokumentacją Intrastat i fachowo doradzają. Uznanie na rynku osiągnęli dzięki latom doświadczeń i wzorowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexandra Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 04.09.15, 14:40 Ja i kilku moich znajomych, korzystamy z usług agencji ABAK. Wszystkie formalności są wykonane na czas. Miła obsługa i kontak z agencją. Polecam. Dla zainteresowanych ich strona www.abak.radom.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.play-internet.pl 23.11.15, 10:44 Witam ,jeżeli szukają Państwo Agencji Celnej zapraszam do naszej "Nieten Serwis Celny " Odprawy 24h Rzeszów , nieten@rzeszow.pl tel.607-393-309 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agencja Celna DTA Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.centertel.pl 05.04.16, 13:00 Witam Proszę o kontakt Agencja Celna DTA 723 ? 443 ?244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halma Bis Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.16, 10:00 Zapraszamy do agencji celnej Halma Bis w Łodzi. Podaję nasza stronę www.halma-bis.pl Jesteśmy przyjazną i rzetelna firmą pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halmabis Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.16, 10:14 Zapraszamy do agencji celnej Halma Bis w Łodzi. Podaję nasza stronę www.halma-bis.pl Jesteśmy przyjazną i rzetelną firmą pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazetoman Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.16, 17:08 AGENCJA CELNA ATA w Tomaszowie Lubelskim, tel. 84-664-14-75 , woj. Lubelskie 30 km od granicy z UA - HREBENNEM. Pracowałem z Tą agencją, sprytnie wszystko na czas. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z370 Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.17, 08:03 W warszawie na okeciu teraz na sabaly masz P. Dorote z agencji celnej akcyza.auto czy jakos tak albo jakos inaczej, co to za roznica 791900445 ale to jezeli chodzi o podatek akcyzowy ja bynajmniej to u niej robilem Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.mieksol Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 27.10.17, 18:39 Dzień dobry W Warszawie polecam Agencje Celną TAKSIM-POL. Zawsze załatwiam u nich wszystkie formalności i nigdy nie mam z niczym problemu. Do tego mają swój magazyn celny więc nie muszę się o towar martwić. Więcej informacji można przeczytać na ich stronie taksim-pol.com.pl/ Pozdrawiam Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
newyorkstyle Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa 11.02.19, 10:01 Polecam agencja celna Radom www.meritumae.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filonsky123 Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: *.icpnet.pl 31.03.23, 09:06 Osobiście polecam www.notom.pl co prawda z oddalonego od Warszawy, Leszna ale dla tej ekipy to nie problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polamer Re: Poszukuje dobrej agencji celnej Warszawa IP: 82.180.151.* 07.07.23, 14:39 Agencja Celna Polamer. Potrafimy rozwiązywać trudne sprawy! www.polamer.pl/agencja-celna-polamer/ Puławska 427, Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś