Dodaj do ulubionych

FLEX WORLD

• Gość: mister piniondze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 23:27
      o co chodzi? bedą te pieniadze czy nie wkoncu? 10 kwietnia wyplaca ?
      • Gość: 123 Re: piniondze IP: 217.98.61.* 26.03.10, 08:57
        będą będą jak się mu je odbierze,
        • Gość: mercury Re: piniondze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 19:30
          prosze mi powiedziec czy jak odzyskujecie te pieniadze przez feniksa
          czy inne firmy to tylko to co wplaciliscie czy cala dywidende?
      • Gość: Roma Re: piniondze IP: *.chelm.mm.pl 26.03.10, 19:35
        No co Ty, z choinki się urwałeś czy jak?
        • Gość: Roma Re: piniondze IP: *.chelm.mm.pl 26.03.10, 19:41
          Przecież firma zlikwidowana, przeciw Gordonowi i jego przekrętom
          trwały 4 śledztwa(oficjalny list Remina na stronie Feniksa), które
          prokuratura połączyła w jedno, więc kto ci da kasę jak się o nią nie
          upomniesz? Niemcy umieją zadbać o siebie bo poszli do adwokatów i
          prokuratury, która szuka kasy i zabezpiecza majątek, a Polacy?
          Dyskutują i zgadują: odda.. nie odda.Proponuję poczekać na
          stokrotki, mają dużo płatków do wróżenia...
          • Gość: janek Re: piniondze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.10, 21:14
            czytam wpisy i sam nie wiem co o tym myśleć, na wypłatę czekam od końca maja i
            wierzyłem w wiele obietnic (wy pewnie też), osobiście nie wieże w wypłatę ale
            czekam do 10 kwietnia (chociażby dlatego że w ostatnim niusie pisało że
            kolejnego terminu nie będzie) czekałem tyle to i 2 tygodnie nic nie zmienią,
            Gordon jeżeli chciał ukryć majątek to do tej pory wystarczająco dużo czau. Aby
            uniknąć niektórych komentarzy chcę podkreślić że nie mam nic wspólnego z
            Gorzowem ni z Feniksem
            • Gość: Roma Re: piniondze IP: *.chelm.mm.pl 26.03.10, 21:54
              A kto niby dał Godronowi aż tyle czasu, żeby mógł poukrywać majatek? Nikt inny
              tylko MY! Bo jak idioci wierzyliśmy w jego pożal się Boże liściki z
              zapewnieniami o kolejnych wypłatach a niektórzy to dalej wierzą i czekają do 10
              kwietnia dając Gordonowi kolejny czas.Gdybyśmy
              szerzej otworzyli oczy na to co on pisze, to już dawno zauważylibyśmy, że to
              jeden wielki wał i co tu śmierdzi.Gdyby Gordon nie dostał od nas czasu na
              ukrycie majątku to by go nie ukrył i prokuratura więcej by zabezpieczyła i nie
              musiała szukać a tak szuka.Ale nic w przyrodzie nie ginie.A odpowiedzialny
              majątkowo jest nie tylko Gordon ale też cały zarząd , w tym jego szanowna małżonka
              będąca w zarządzie(przynajmniej tak wynika z KRS-u)
              • Gość: wd Re: piniondze IP: 217.98.61.* 27.03.10, 00:01
                ktoś wcześniej napisał za nadzieja umiera ostatnia ale gdy czytam że jeszcze
                ktoś wierzy w to że Gordon wypłaci zaległe nalezności dochodzę do wniosku że
                ostatni umiera rozum,musimy pogodzić się z faktem że ulegliśmy zorganizowanemu w
                bardzo sprytny sposób międzynarodowemu przestępstwu i tylko międzynarodowe
                działania prawne mogą uratować nasze środki
                • Gość: Kaziu Re: piniondze IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 08:44
                  Ja już papiery do Feniksa wysłałem. Nie mam czasu latac gdzieś po prokuratorach
                  i tracic czas jak ktoś to zamnie zrobi tym bardziej że się na tym zna. Ale że są
                  jeszcze ludzie co wierzą że Gordon im zapłaci !
            • Gość: $$ Re: piniondze IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 08:50
              Gordon zapłaci 10 Kwietnia ale nie napisał że chyba w 2054 roku
              • Gość: rubel Re: piniondze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 23:23
                ja jestem ciekawy czy gordon pamieta o 5% za każdy miesiąc? jak
                policzyłem to kupie sobie nie jeden a dwa takie same samochody..
                tylko czekac i marzyc :)
                • Gość: orzel Re: piniondze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 16:16
                  i co ? 10 kwietnia - poza tragedia narodową nic o pieniądzach nie
                  slychac... a Pan g. nawet sie nie odezwal... ;| może tak sie
                  wzruszył ze zapomniał przelac pieniedzy, albo mi sie konto zawiesiło
                  i przelew nie może wpłynąć. . . szanse zmalały do 0.
                • Gość: jola Re: piniondze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 00:07
                  ile trzeba zaplacic feniksowi zeby zajeli sie sprawa?
    • Gość: Roma Re: zdjęcia z pracy Gordona IP: *.chelm.mm.pl 29.03.10, 15:23
      Jak widać proces rzeczywiście jest ciężki tym bardziej, że aby
      wykiwać tyle osób trzeba się super ciężko napracować a tu jeszcze
      ktoś sobie życzy swojej kasy....Niewyobrażalne wprost nie mówiąc już
      o zakłóceniu zasłużonego odpoczynku po takiej harwówce!I jak ten
      niedoceniony człowiek ma dalej pracować i wymyślać kolejne
      informacje skoro jest bezczelnie namierzany?!
      • Gość: wyrolowany A co z przekręciarzami z Gorzowa? IP: *.146.198.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 19:36
        Wszyscy skupiają się na Bartosiku. Jakoś nikt nie widzi winy w tym
        przekręcie "bonzów z gorzowa', panów Berowskiego i Szewczyka (ex
        prezydenta tego miasta). Przecież to oni wpuścili w kanał nas
        wszystkich. Może prokuratura przyjżałaby się również tym panom. Oni
        do tego "biznesu" nie dopłacili...
        • Gość: radykał Re: A co z przekręciarzami z Gorzowa? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.10, 00:07
          Ich zostawmy w spokoju, w końcu ktoś musi wysyłać przelewy 10 kwietnia,
          trzeba zając się ich rodzinką , podobno na dopingu lepiej się działa,
          wizja "kija" w odbycie dziecka działa na podświadomośc, jak oni nie
          mrtwili się wpuszczając nas i nsze dzieci w kanał, to czemu my mamy się
          martwić o ich dzieci. A z innej beczki ten Bartosik mi śmierdzi Jude, a
          jak świat światem oni zawsze żywili się na wyzysku ludzi, a potem się
          dziwili że im obozy zbudowali, może jkby z dymem poszli rodzice Bartosika
          to by teraz nie było tylu rozżalonych.
    • Gość: wd anty feniks potrzebuje rozumku IP: 217.98.61.* 05.04.10, 20:49
      Gratuluję bogatego słownictwa i wybitnej kultury osobistej gdyby nie Feniks nie
      wiedzielibyśmy nawet która prokuratura prowadzi sprawę każdy z nas ma absolutną
      dowolność decydowania o naszych środkach oczywiście nie musi Pan powierzać
      prowadzenie swoich spraw Feniksowi nie musi Pan powierzać ich komukolwiek Pan
      Gordon na pewno pochwaliłby takie zachowanie,a może już przelał coś na konto aby
      Pan ze swoją wysoka kulturą osobistą >gdyby Pan nie wiedział co to kultura można
      sprawdzić w Google< odwodził każdego od powierzenia swoich roszczeń
      komukolwiek.Prawdę mówiąc pobożnymi życzeniami tu nic nie odzyskamy ktoś musi
      się tym zająć innego podmiotu niż Feniks ja nie widzę ale jak już mówiłem każdy
      musi sam podjąć decyzję za 5 dni mija magiczny termin wyznaczony przez Gordona
      wtedy pewnie większość przejrzy na oczy pozostaną tylko dwa wyjścia zrezygnować
      całkowicie z kasy lub powierzyć prowadzenie sprawy firmie która od lat
      specjalizuje się w tego typu procesach
      • Gość: vipo feniksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 11:15
        ludzie z feniksa najpierw udowodnijcie i wyciagnijcie pieniadze dla
        kogos od gordona. wtedy bedziemy mieli pewnosc i bedziemy skladac do
        was wniosku. Jak narazie to jestescie tak wiarygodni jak ten
        zapiździały flexworld. I nie naciagajcie biednych ludzi na
        dodatkowe straty. pozdrawiam wszystkich
        • Gość: wd do vipo IP: 217.98.61.* 06.04.10, 18:44
          Czy aby na pewno nie pisze Pan z Gorzowa,co znaczy zapizdziały czy to jakiś stan
          psychiczny z którym ma Pan problemy,wszyscy ponieśliśmy spore straty finansowe
          forum jest po to aby wymienić uwagi komentarze itp spróbować zminimalizować
          straty lub odzyskać nasze środki ,Musi Pan sobie uświadomić ze żadna legalnie
          działająca kancelaria prawna nie odzyska od Gordona wniesionych wkładów dla
          jednej osoby chyba ze tylko jedna osobę będzie reprezentować przed sadem , nie
          wynajmujemy przecież ruski rakiet a kancelarię prawną z renomowanym adwokatem
          europejskim doktorem praw ,możemy więc liczyć na obsługę prawna na wysokim
          europejskim poziomie i na nic więcej jeśli ktoś sadzi ze w tydzień ktokolwiek
          potrafi odzyskać jego wpłaty to najwyższa pora zmienić dilera
        • Gość: Teresa Re: feniksy IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 22:39
          vipo ale kurde jesteś głupi nie obrażając.To oni feniks muszą komus odzyskac
          żeby inni mogli uwiezyc . A w ten zapiżdziały wiarygodny flexword miałeś
          pewnośc i wpłaciłes . Ludzie jak to jest w gó... to odrazu wpłacają a jak ktoś
          chce pomóc to musi udowodnic
          • Gość: ja do wd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 00:21
            do wd: a kto ty pisze o tygodniu? z tego co wiem to feniks w tej
            sprawie dziala juz od stycznia tak na powaznie, a mamy kwiecien ;|
            wiec prosze nas tu nie oszukiwac i vipo ma troche racji
            • Gość: wd do administratora forum IP: 217.98.61.* 07.04.10, 22:17
              Do administratora forum Szanowny Panie może Pani proszę o większa uwagę przy
              usuwaniu postów na forum doskonale zapoznałem się z regulaminem forum znam tez
              prawo prasowe uważam że posty zawierające cytaty mogą pomóc osobom poszkodowanym
              przez firmę flexword podjąć właściwą decyzje dotyczącą ochrony swoich
              zainwestowanych pieniędzy często dorobku całego życia,prawdopodobnie nie
              dopuszczają tez do popełniania następnych przestępstw bądź prób oszustwa,usuwa
              Pan Pani posty bez żadnej logiki znikają życzenia świąteczne które ktoś
              umieścił a zostają posty z treścią rasistowską wręcz nawiązujące do holokaustu
              nie ma to nic wspólnego z regulaminem forum ,nie ma też nic wspólnego z
              logiką,proszę zatem o bardziej przemyślane działania
              • Gość: kris Re: do administratora forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 15:30
                Nowe wieści z Gorzowa!
                W ciągu 2 dni ma być rozesłany mail z info od Pana G.
                Ma być również zorganizowana konferencja.

Czyżby nowe obietnice? A może w końcu jakiś konkret?
                • Gość: wd Re: do administratora forum IP: 217.98.61.* 08.04.10, 19:55
                  W mailu zapewne będzie że już niedługo tuż tuż ale z przyczyn obiektywnych
                  jeszcze kilka tygodni tylko ale trzeba poczekać,ze pieniądze już w europie ale
                  jest ich tak dużo że bank musi policzyć że problemy z przelewami rządy są
                  złośliwe ale on załatwi z prezydentem że ma w tej sprawie audiencje u Papieża
                  Pan Putin może też pomoże itp itd ,nie dajmy się zwariować ten scenariusz pan
                  Gordon już przećwiczył w Niemczech obiecywał im to samo co nam niestety do
                  obiecanych wypłat nie doszło.
                  • Gość: prezes FLEXpartnerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 21:23
                    ja bym chcial zeby wyplacil chociaz to co my wlozyli nic wiecej i
                    niech spada
                    • Gość: beti Re: FLEXpartnerzy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.10, 10:24
                      Popieram prezesa:)
                      • Gość: dzin z tonikiem Re: FLEXpartnerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 13:32
                        jutro juz 10 a informacji jak nie było tak nie ma dalej...
                        • Gość: Roma Re: FLEXpartnerzy IP: *.chelm.mm.pl 09.04.10, 20:14
                          Ja też czekam na tego 10 kwietnia ale tylko po to, żeby zobaczyć,
                          ile kasy dostaną moi znajomi, którzy śmieją się ze mnie, że
                          powierzyłam sprawę adwokatowi poprzez feniksa.Któryś z poprzedników
                          dziwił się, że feniks działa od stycznia i nic nie słychać.Zajrzyj
                          człowieku na ich stronę na zakładkę flexworld i chociaż poczytaj
                          zamiast pisać pierdoły...Ty chyba nie jesteś żaden poszkodowany tylko
                          ktoś, komu zależy na wyciszeniu sprawy.
                          • Gość: Ola Re: FLEXpartnerzy IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.10, 21:02
                            Zgadzam się z tobą Roma . Niestety ludzie nie chcą się pogodzic z tym że zostali
                            normalnie oszukani i nadal wierzą w wypłatę . Niestety pomoc mozna uzyskac
                            jedynie przez adwokatów a widze że adwokaci z feniksa działają w paru krajach
                            europejskich także im też powieżam odzyskanie mojej kasy
                            • Gość: gdybym-był-bogaty głupieje bo o pólnocy wyplacaja IP: 217.98.61.* 09.04.10, 22:58
                              Podobno Pan Gordon zapowiada zorganizowanie dla wszystkich poszkodowanych przez
                              firmę flexworld konferencji,podobno sa dwie opcje internetowa/ faktycznie
                              najbezpieczniejsza dla niego z powodów których nie trzeba wymieniać/ i
                              konferencja na żywo w prestiżowej dosyć sali bilety tylko po 99 E termin
                              końcówka maja wszyscy uczestnicy otrzymają honorowe dyplomy przyjaciół flexwordu
                              i dożywotnie prawo dokonywania nieoprocentowanych bezzwrotnych wpłat, miejsce
                              miłe dla oka opera w Sydney dojazd i zakwaterowania na swój koszt drinki nie
                              wliczone w cenę./proszę to traktować jako makabryczny żart/
                              • Gość: szczęśliwy po wypłacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 21:09
                                no ja juz po wypłacie :)))) stan konta bez zmian :(
                                • Gość: krisek Re: po wypłacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 14:17
                                  To parodia niemieckiej dokładności. Skoro Pan Gordon nie zdążył na 10-
                                  04-2010 z informacją, to co dopiero z wypłatą. Podobno dzisiaj w nocy
                                  ma pojawić się news (pewnie znowu typu; "kocham Was, staram się" itd .
                                  . ., a o pieniądzach ani słowa)
                                  • Gość: marchewcia Re: po wypłacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 14:29
                                    No tak - wszyscy czekali najpierw na 10 kwietnia - dziś mamy 12, więc gdyby
                                    poszły przelewy pomimo tego że była to sobota, to i tak niektórzy powinni mieć
                                    dzisiaj kase na koncie.
                                    Teraz czekamy na wiadomość która ma pojawić się dziś w nocy, ciekawe co jeszcze
                                    i na co jeszcze powinniśmy czekać.
                                    Zdumiewające jak Pan Gordon traktuje poszkodowanych, jak bandę idiotów, którym
                                    można zamydlić oczy byle informacją.
                                    • Gość: zaciekawiony Re: po wypłacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 14:47
                                      a kim ten gordon jest? bogiem jakimś ? ze trzeba w niego wierzyć/??
                          • Gość: ZłaEla Re: FLEXpartnerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 15:03
                            Ja nie mam zamiaru już czekać na cuda .... sama zrobiłam się w balona, że
                            uwierzyłam w te bzdury gordona :/ poza tym mówi się, że nadzieja to matka
                            głupich ... a resztę dodajcie sobie sami, ja już mam dosyć myślenia o sobie jak
                            o głupiej.
                            • Gość: ja FLEXpartnerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 16:41
                              dzis przyjdzie mail z nowym terminem wypłat... :)
                              • Gość: wd Re: FLEXpartnerzy IP: 217.98.61.* 12.04.10, 18:58
                                Dla mnie zachowanie gordusia jest całkiem zrozumiałe głupi to on nie jest na
                                pewno wie na jakim etapie jest postępowanie prokuratorskie w jego sprawia skoro
                                widzi że tylko kilkudziesięciu polaków za pośrednictwem feniksa upomniało się o
                                swoje dlaczego ma się martwić resztą na tym etapie są dla niego niegroźni
                                najpierw musi uporać się z tymi którzy są zagrożeniem prawnym jak tak dalej
                                pójdzie możliwe jest że już nawet żadnego maila od niego nie otrzymamy a cala
                                sprawa rozegra się pomiędzy adwokatami obu stron, resztę prawdopodobnie postara
                                się przeciągać jak najdłużej jakimiś bzdurnymi obietnicami,
                                • Gość: wyrolowany Re: FLEXpartnerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 19:18
                                  Jakoś wszyscy zapominają, że w balona zrobili ich naganiacze i
                                  naciągacze pokroju Kuca, Berowskiego, Szewczyka. Oni swoje zarobili,
                                  naszym kosztem. gordon jest gdzieś daleko, oni, którym tak wielu
                                  zaufało, tu blisko. oficjalnie leją krokodyle łzy i twierdzą, że też
                                  wtopili. W rzeczywistości wyszli na swoje naszym kosztem.
                                  • Gość: wd wszyscy wyrolowani IP: 217.98.61.* 12.04.10, 23:27
                                    wyrolowani jesteśmy wszyscy mam nadzieję ze tylko narazie a potem wyrolują i
                                    wpakują za kraty wszystkich winnych,bo odebraniu im naszych pieniędzy i oddaniu
                                    poszkodowanym
                                    • Gość: wściekły Re: wszyscy wyrolowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 10:46
                                      News od Gordona, który ma się dziś pojawić, nie będzie zawierał
                                      żadnych konkretów dotyczących wypłaty. Baju, baju . . . itd. To
                                      skandal!
                                      Jest pewne, że nigdy już nie dojdzie do reanimacji Flexworld, bo jak
                                      wyprowadzić na prostą - wypłaty Funduszu Karaibskiego (zwłoka ponad 2
                                      lata), wypłaty projektów (zwłoka ponad rok), wypłaty obiecanych 5%
                                      odsetek za każdy miesiąc spóźnienia w wypłacie projektu, wypłaty nie
                                      naliczonych należnych zysków z uwagi na nieczynną stronę, wypłatę
                                      nienaliczonych dywidend oraz prowizji za kontynuację. Wszystko
                                      posypało się jak domino i mimo szczerych chęci Pana Gordona, który
                                      obrał dość klarowną linię obrony (on chce wypłacić ale . . .)nigdy
                                      dobrowolnie nie wypłaci ani grosza. To smutne, okradł nas z
                                      pieniędzy, co się zdarza, ale to czego sobie nie mogę wybaczyć, to
                                      to, że uwierzyłem i w efekcie dałem się okraść z marzeń.
                                      • Gość: maro Re: wszyscy wyrolowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 15:12
                                        jakos nie widac tego maila? moze na granicy go zatrzymali ?
                                      • Gość: Roma Re: wszyscy wyrolowani IP: *.chelm.mm.pl 13.04.10, 20:22
                                        Tak sobie czytam te nasze posty i zastanawiam się, jak to jest i kto
                                        je pisze wylewając wszystkie żale.Wszyscy tylko psioczą i narzekają
                                        a jakoś nie słychać o tym, żeby wielu z nas wzięło się do kupy i
                                        zadziało razem przeciw oszustom. Jasne jest już jak słońce, że
                                        padliśmy ofiarą z góry zaplanowanego oszustwa. Był przecież link do
                                        forum niemieckiego (chyba nasz "mądry" administrator go usunął)gdzie
                                        dobrze poinformowani Niemcy przedstawili życiorys Gordona łącznie z
                                        jego pobytem w pierdlu za taki sam przekręt jak Flexworld.Z pudła
                                        Gordon wyszedł doszkolony i wzmocniony i pojechał sobie po naszych
                                        pieniądzach i naszej niczym nie uzasadnionej wierze w niego. Kuc,
                                        Berowski i inni im podobni jak zorientowali się że kasy nie będzie
                                        to opylili biurowiec, żeby chociarz im się zwróciło.I będą oni
                                        wszyscy jechać po naiwniakach (czyli po nas) udając, że są z
                                        nami.Słusznie zatem jeden z moich przedmówców stwierdził,że im też
                                        należy dobrać się do d....Tylko kto ma to zrobić? Oni sami na siebie
                                        mają donieść? Jak będziemy tylko pisali i dyskutowali, to na pewno
                                        nic nie wskóramy.Przypominam tylko, że ja pomimo głupich uwag swoich
                                        znajowych już zajęłam się swoimi finansami i mam równe prawa przed
                                        prokuraturą takie jak Niemcy, którzy się zjednoczyli i razem
                                        działają zamiast jęczeć.Tak więc trzeba dać pracę prokuratorom tylko
                                        z głową tzn.dobrze złożonym doniesieniem o przestępstwie bo jak to
                                        się spieprzy, to tylko sobie pochodzimy.Jakie zgłoszenie takie
                                        śledztwo.
                                        A
                                      • Gość: Hania Re: wszyscy wyrolowani IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 21:04
                                        Nie tylko ty wściekły dałeśc się okraśc z marzeń. Niestety gadajac o tym tylko
                                        nic niezmienimy. Dlatego musimy powieżyc odzyskanie naszych pieniedzy
                                        specjalistom i nie poto tylko żeby odzyskac swoje pieniądze ale też poto żeby
                                        wiecej nie krzywdzili innych ludzi.Bo przez takich ludzi jak Gordon nie tylko
                                        straciłam pieniądze ale też zaufanie do innych ludzi.
                                        • Gość: Manel Pobudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 23:50
                                          Już kiedyś pisałem, że należy zgłaszać formalnie przestępstwo na
                                          policję. Feniksowi zależy, żeby tę sprawę rozwiązać bo na tym
                                          zarobi. Niedługo o Flexworldzie będzie w prasie. To wszystko do kupy
                                          ma dać szansę naszym pieniądzom na powrót. Jednak procedurę
                                          postępowania, optymalnego ze względu na skuteczność powinien nam tu
                                          na forum jakiś fachowiec zaproponować. Niniejszym więc czytających
                                          to forum pracownikom Feniksa lub innych prawdziwie życzliwych
                                          sprawie instytucji uprasza się, by na tymże forum, przedstawili
                                          jednolity sposób postępowania dla każdego poszkodowanego by
                                          zwiększyć szanse windykacji, a następnie ukarania winnych. Pomóżmy
                                          sobie do k...y nędzy.
                                        • Gość: coach wypłaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 23:58
                                          ja wam mowie ze gorduś i tak wyplaci
                                          • Gość: marchewcia Re: wypłaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 15:08
                                            A powiesz nam skąd masz takie informacje?? Z fusów z kawy sobie wywróżyłeś?? Czy
                                            masz jakieś informacje o których reszta forumowiczów nie wie?? Podziel się.
    • Gość: uczestnik Re: FLEX WORLD IP: *.telpol.net.pl 14.04.10, 09:50
      Jestem uczestnikiem flexworld i to była moja decyzja nikogo nie obwiniam ale
      trzeba coś było z tym zrobić sam w pojedynkę nie mam szans dlatego tez zgłosiłem
      się do FENIKSA a przy okazji przy takich sprawach wychodzą przywary polaków -
      teraz będą sprawdzać , dyskutować i tak w kółko i teraz każdy będzie doradca
      albo się wezniecie w garść albo się rozdrobnimy i sprawa będzie trwała latami
      • Gość: 123 FLEX WORLD IP: 217.98.61.* 14.04.10, 12:03
        no to nam gordon odpisał w końcu chyba każdy zrozumie ze już po dobrowolnej
        wpłacie Gordona jeszcze sie zali ze go z windykacji mecza zostal tylko sad w
        niemczech
        • Gość: Gosia Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 12:43
          No i się porobiło, Roma miała rację pisząc, ze gość wyszedł z
          więzienia wzmocniony i doszkolony. To co pisze w swoim mailu do
          ludzi to jawna kpina z nas wszystkich(dalej nas uważa za stado osłów
          i chyba słusznie zresztą).Najpierw oświadcza, że Flexworldu nie ma i
          nie bedzie, potem, że go widykują aby dalej proponować nam
          współpracę i zapewnia o wypłatach na które dopiero zamierz ciężko
          pracować otwierając nowy Flexworld !!!!!! Jaki muczciwy!!!!!Jak
          przeczytałam jego maila to szlag jansy mnie trafił i nie jestem w
          stanie nic sensownego ze złości napisać! Ludzie!NIe dajmy się
          ogłupić po raz kolejny!Spotkajmy się gdzieś, idźmy do niemieckiej
          prokuratury, do adwokata, do feniksa albo gdziekolwiek gdzie dadzą
          nam gwarancję na rzetelne zajęcie się naszą sprawą!Na tych z Gorzowa
          również!Powiedzmy oszustom STOP!!!!
          • Gość: ZłaEla Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 13:33

Oooooo !!!! Faktycznie pan gordon rozesłał maile i obiecuje gruszki na wierzbie,
            bo każde kolejne w nim zdanie przeczy poprzedniemu. A, że uważa nas za idiotów
            to pewnie, znowu chce zyskać na czasie żeby ukryć skradzioną nam kasę i żeby
            prokuratura w Niemczech do niej nie dotarła ..... cwaniaczek jeden !!!!!!!!!! Na
            szczęście ja już nie dam się zwariować bo moje papiery są już u remina i też mam
            równe prawa przed prokuraturą w Niemczech tak jak poszkodowani niemcy. Wszystkim
            forumowiczom życzę podjęcia właściwych decyzji tzn. takich które pozwolą na
            odzyskanie pieniędzy. Pozdrawiam do następnego razu !!
            • Gość: iśka Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 14:23
              Faktycznie wała nam wypłaci!!!! w pierdlu dobrze go podszkolili co i jak robić
              żeby oskubać i mieć , sama sobie się dziwię jak mogłam takiemu typowi dac się
              tak otumanić .Wiem jedno , kasa i tak do mnie wróci !! zleciłam sprawę , mam
              umowę , mam bieżące informacje i czekam ale przynajmniej wiem na co . Żaden
              dupek nie będzie nabierał mnie na słodkie maile ale nie blokuję odbioru tych
              bzdetów od niego bo chcę na własne oczy widzieć jak się mota i co znów wymyśla!!!
            • czarny-kris123 Re: FLEX WORLD 14.04.10, 15:12
              A to szmaciarz, większej bezczelności jak żyję nie widziałem-
              rozslyłać maile i kłamać w żywe oczy to wręcz nieprawdopodobne. Moja
              sprawa jest już w prokuraturze w niemczech. Specjalnie z Londynu
              leciałem żeby przekazac dokumenty niemieckiemu adwokatowi a wy
              rodacy kożystajcie w możliwości w Polsce .. tylko trzymajcie się
              razem.
              • Gość: ja Re: FLEX WORLD IP: 85.222.87.* 14.04.10, 16:48
                Czy ktos moze wkleic maila od tego Gordona bo chciałbym przeczytać,
                czy dalej jest to tajemnica?
                • Gość: wd brednie gordona IP: 217.98.61.* 14.04.10, 16:52
                  Proszę bardzo wklejam te brednie

newsletter@flexworld-news.com napisał(a):

Błąd! Nie podano nazwy pliku.

Liebe Flexworld-Partner,

ich wende mich heute an Euch, weil die Firma Flexworld Inc. administrativ
                  geschlossen wurde und nun von mir

auch nicht wieder reaktiviert wird. Damit ist jetzt auch der Support von
                  Flexworld beendet.
                  Ich selber werde jedoch weiter machen, um doch noch auszuzahlen.
                  Aus diesem Grund habe ich eine neue Website www.flexworld-news.com
                  vorrübergehend und hilfsweise zu Eurer

Information geschaltet. Unser ehemaliger Account (www.flexworldsys.com) bleibt
                  bis auf Weiteres erst mal

geschlossen. Über diese neue Seite habe ich die Möglichkeit, wieder Newsletter
                  an Euch zu versenden. Wer keinen

Newsletter mehr von mir haben möchte, der schickt mir bitte eine Rückantwort mit
                  seinem Wunsch zum Löschen

der Daten. Ebenfalls werde ich Euch in meinem Blog sporadisch über wichtige
                  Themen informieren.

Leider war ich in den letzten Monaten in Rwanda durch Gerichtsverhandlungen mit
                  Gerd Jäger und in den letzten

beiden Wochen auch durch die angereisten 5 Leute des "Inkassounternehmens" nur
                  sehr eingeschränkt arbeitsfähig.

Die Gerichtsverhandlung ist nun zu meinen Gunsten abgeschlossen. Wie der Besuch
                  dieser Leute ausgeht, weiß ich

momentan noch nicht. Auf jeden Fall gebe ich nicht auf und bin auch immer noch
                  der Meinung, dass meine Vision

weiter lebt und jeder seine Auszahlung erhält. Danach werden wir auch wieder neu
                  mit Flexworld starten.
                  Gerne möchte ich Euch allen in einer Internetkonferenz persönlich berichten.
                  Sobald ich die technischen

Voraussetzungen für eine stabile Internetverbindung habe, werde ich über den
                  Newsletter eine Einladung versenden.

Ich hoffe, dass ich es noch in diesem Monat schaffe.

Ich danke Euch allen für die vielen positiven Emails und freue mich, mit denen,
                  die noch daran interessiert sind,

weiterhin Kontakt zu halten.

Gordon Bartosik-Schmidt

____________________________________________________________________________________________________

Drodzy Partnerzy,

zwracam się do Państwa, ponieważ firma Flexworld Inc. została administracyjnie
                  zamknięta i nie będzie przeze mnie

reaktywowana. W związku z tym również Support zakończył swoją działalność. Ja
                  będę nadal pracował, aby jednak

dokonać wypłat.
                  Z tego powodu stworzyłem nową stronę, www.flexworld-news.com, aby mieć
                  możliwość na bieżąco informowania

Państwa. Nasza dotychczasowa strona www.flexworld.ag pozostanie w najbliższym
                  czasie zamknięta. Dzięki tej nowej

stronie mam znowu możliwość rozsyłać Newsletter do Państwa. Kto z Państwa nie
                  chce otrzymywać ode mnie żadnych

nowych wiadomości, proszę o wysłanie wiadomości , jego dane zostaną usunięte z
                  bazy.
                  Również będę Państwo o ważnych sprawach informował sporadycznie na moim blogu.
                  W ostatnich miesiącach miałem w Ruandzie ograniczone możliwości działania z
                  powodu rozpraw sądowych z Gerdem

Jäger i w ostatnich tygodniach poprzez przyjazd 5 osób z " Firmy windykacyjnej".
                  Rozprawa sądowa zakończyła się dla

mnie korzystnie. Jak zakończą się odwiedziny tych osób, tego jeszcze nie wiem. W
                  każdym wypadku nie zaprzestanę

działania i jestem zdania, że moja wizja nadal żyje i każdy otrzyma swoją
                  wypłatę. Następnie będziemy ponownie

startować z Flexworldem.
                  Chętnie chciałbym osobiście wszystkich Państwa o tym poinformować na konferencji
                  internetowej. Natychmiast jak

warunki techniczne pozwolą na stabilne połączenie online roześlę, poprzez
                  Newsletter, do wszystkich zaproszenie.

Mam nadzieje, że stanie się to jeszcze w tym miesiącu.
                  Dziękuję również za wiele pozytywnych maili i cieszę się, że z tymi, którzy są
                  tym zainteresowani, pozostanę w kontakcie.

Gordon Bartosik-Schmidt

______________________________________________________________________________________________________

Milí Flexworld partneři,

obracím se dnes na vás, protože firma Flexworld Inc. administrativně ukončila
                  svou činnost a já již nebudu tuto firmu

aktivovat. Tim pádem i support firmy Flexworld Inc. je uzavřen.
                  Nicméně ja osobně budu i nadále pracovat, abych mohl vyplatit všechny projekty a
                  požadavky.
                  Z tohoto důvodu jsem sestavil novou provizorní informační webovou stránku
                  www.flexworld-news.com , která nám

bude nápomocná k předávaní informací. Naše stará webová stránka
                  (www.flexworldsys.com) zůstane prozatím uzavřená

až do odvoláni. Pomoci nové webové stránky mám možnost vám opět rozesílat
                  Newslettery. Kdo si nepřeje tyto

Newslettery ode mne dostávat, ten ať mi pošle odpověď s poznámkou, že si přeje
                  vymazaní a vyjmutí z databaze.

Zároveň vás budu pomoci funkce BLOG sporadicky informovat o důležitých tématech.

Žel jsem byl v posledních měsících díky soudním procesům proti Gerdu Jägerovi v
                  Ruandě a poslední dva týdny skrze

příjezd pěti lidí z "Inkasso firmy" velice zdržován a omezen v činnosti. Soudní
                  proces je v můj prospěch konečně ukončen.

Jak dopadne návštěva těch pěti lidí, momentálně nevím.
                  Každopádně se ale nevzdám a jsem stále toho názoru, že má vize stále žije a že
                  každý z vás obdrží slíbené peníze. Následně

budeme znovu startovat s novým Flexworldem.
                  Rád bych vám o všem i pomoci internetové konference osobně podal zprávu. Hned
                  jakmile budu mít technické

předpoklady pro stabilní internet a přenos dat, rozešlu pomoci Newsletteru
                  pozvání na tuto konferenci. Ja věřím, že to

ještě tento měsíc zrealizuji.

Chtěl bych vám ještě poděkovat za všechny ty pozitivní Emaily, které jsem v
                  hojnosti od vás obdržel a s potěšením

zůstávam s těmi, kteří chtějí i nadále setrvávat v kontaktu.

Gordon Bartosik-Schmidt

• Gość: marchewcia Re: brednie gordona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 18:17
                    Nie wiem jakiego Gordon ma dilera że później takie fazy łapie i wypisuje na bezczelnego bzdety.
                    Najpierw ręce mi opadły a później mało z krzesła nie spadłam.

ale po części wyszło na moje - nie dość że ma nas za kompletnych idiotów (hmmm, może co do niektórych ma rację) to jeszcze pisze że nowego flexa będzie kręcił.

Bardzo mnie interesuje ta konferencja internetowa o której wspominał, z chęcią wzięłabym w niej udział.

Prawnikiem nie jestem, ale są na bank na niego paragrafy. Sama przed sądem nie wygram z nim (chyba że przed Ostatecznym??)wolę powierzyć sprawę ludziom którzy znają się na rzeczy i wiedzą o prawie coś więcej niż ja.
                    • Gość: zona po kokosach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 20:58
                      no to juz wypłacił... zapomnijcie o pieniadzach. Ja sie zastanawiam
                      czy to wogole gordon pisze te maile...
                      • Gość: Roma Re: po kokosach IP: *.chelm.mm.pl 14.04.10, 23:19
                        A cóż to moje oczy widzą? Tyle wpisów od wczoraj? Jest nawet treść
                        maila od Gordona! WIELCE SZANOWNY GORDON BARTOSIK nie zaszczycił
                        mnie swoją korespondencją? Nie szkodzi, jak czytam jego maila to
                        wcale nie czuję się obrażona ,że mnie pominął w
                        korespondenji.Przynajmniej widzę, że nie zalicza mnie do grona
                        naiwniaków, którym co raz to można jakiś bajer sprzedać.To mnie
                        nawet podniosło na duchu i czuję się przez niego dowartościowana.
                        A teraz odpowiedź dla MANELa, który wpisał się 13 kwietnia i innych
                        ewentualnie zainteresowanych:
                        na stronie FENIKSA www.korporacja-feniks.eu jest zakładka po lewej
                        stronie o FLEXWORLDZIE i tam są informacje, o które pytasz czyli co
                        kto komu oferuje i na jakich zasadach.Są też informacje od Remina co
                        piszczy w trawie(oczywiście co dzieje się z Flexem).Kiedyś już te
                        dane umieszczałam na forum ale "życzliwy" administrator wykasował
                        chociaż nie naruszyłam ani prawa ani dóbr prawem chronionych.Po
                        prostu chciałam pomóc.
                        • Gość: antybartosik Re: po kokosach IP: *.pl 15.04.10, 00:28
                          Bartosik ty złodzieju !!!!!!! Oddaj naszą kasę, odpowiesz za to
                          kiedyś bandyto jeden, odpowiedzą też twoi kumple zlodzieje.
                          Równowaga w przyrodzie musi być, widocznie dobrze sie ukrywasz ale
                          nie mozna całe życie uciekać. Odpowiesz za to na bank i wyrzygasz
                          całość z odsetkami :(
                          • Gość: Wkurzony Re: po kokosach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.10, 10:05
                            Ale byłem naiwny raz wpłacając drugie że wierzyłem że jeszcze wypłacą 10. Ja juz nie czekam oddaje papiery do Feniksa tymbardziej że raz juz mi pomogli i ściągli dług z Niemiec.
                            • Gość: anonim Re: po kokosach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 13:49
                              ludzie z feniksa nie korzystajcie z okazji ze gordon teraz nie
                              wypłacil i nie kuscie ludzi na kolejne straty. Dzałacie ju w tej
                              sprawie prawie 5 miesiecy i jeszcze jakos dla nikogo kasy nie
                              odzyskliscie. pokazcie co potraficie wtedy ludzie bez namawiania do
                              Was przyjda. A jak narazie to wy chcecie sie wzbogacic a pewnosci na
                              odzyskanie pieniedzy zadnej.
                              • Gość: mir Re: po kokosach IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.10, 19:08
                                Ja już dawno wpłaciłem do Feniksa i nikt mnie nie musiał namawiac anonimie każdy
                                ma swój rozum. A mój rozum mówi że jest to najtańsza opcja i najpewniejsza.A
                                niech każdy robi co musie podoba jedno jest pewne że im nas jest więcej tym
                                łatwiej i szybciej odzyskam swoje pieniadze.
                                • Gość: Roma Re: po kokosach IP: *.chelm.mm.pl 15.04.10, 20:14
                                  Masz rację, ANONIM faktycznie się popisał.....Jeszcze trochę to tu
                                  padnie stwierdzenie, że feniks i nasz "ukochany" Gordon to klika i
                                  że Gorguś specjalnie nie wypłaca żeby ludzie szli do feniksa i dali
                                  zarobić feniksowi.A potem podzielą się kasą.Nie wpadłam jeszcze na
                                  pomysł, co niektórzy mogą wymyślec na Remina ale jak znam mentalność
                                  ludzi to na pewno zaczną coś "pozytywnego" na niego pisać.A swoją
                                  drogą ANONIM jakoś nie może pojąć najprostrzej rzeczy, że wcale nie
                                  musi korzystać z usług feniksa i w ogóle z niczyich usług a jak
                                  feniks pokaże co potrafi to tylko dla tych, co się do niego zgłosili.
                                  Potem po zamknięciu całej sprawy i po podziale kasy to ANONIM już
                                  będzie wiedział co feniks potrafi tylko nie będzie już miał po co
                                  się zgłaszać.I dobrze.A swoją drogą to efekty w sprawie tourexu nie
                                  wystarczą? Przypominam również, że Gordon nie pokazał co potrafi a
                                  wszyscy (łącznie ze mną)dali jemu kasę .I co?
                        • Gość: Manel Konkluzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 22:55
                          Dzięki Roma za informację. Coraz bardziej wydaje mi się, że w Gordon
                          jeszcze żyje wyłącznie dlatego, żeby zaznaczyć swoją aktywnością
                          miejsca, w których ukrył pieniądze. Ścierwo Gordona przecież nie da
                          wskazówek zainteresowanym skąd odebrać naszą kasę. On już wie, że
                          nie ma miejsca na świecie, żeby się po takim draństwie ukryć.
                          Powinien oddać jak najszybciej pieniądze w trosce chociażby o
                          rodzinę. Po windykacji nasi przyjaciele ze wschodu z pewnością
                          podzielą go na kawałki. Może do półtrupa Gordona dotrze mój wpis ;-))
                          • Gość: Bela753 Re: Konkluzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 11:17
                            Powracając do listu gordona .... ja nie mam już żadnych złudzeń co do zwortu
                            tych pieniedzy które zainwestowałam nie wspominając juz o jakichkolwiek zyskach.
                            Ciekawa jestem czy ktoś z was czytających ma jeszcze jakieś nadzieje ... czy w
                            świętego mikołaja też wierzycie... A co do wypowiedzi mojego poprzednika
                            (Manela) wielką satysfakcją dla mnie byłby widok "gordusia" w kawałkach ......
                            hmmmm :D
                            • Gość: ja from gordon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 14:11
                              jak bedzie w kawałkach to napewno nie wyplaci ;|
                              • Gość: marchewcia Re: from gordon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:00
                                ale może ma wysokie ubezpieczenie na życie?? :D:D:D
    • Gość: GOSC Re: FLEX WORLD =finanzasforex IP: *.telpol.net.pl 19.04.10, 22:14
      Z informacji , które posiadam korporacja feniks rozpoczęła windykacje finanzasforex i zobaczcie jaka jest reakcja na stronie finanzasforex
      podobnie było z flexworldem zaraz po rozpoczęciu procesu zamknęli stronę flexworldu przemyślcie o czym to świadczy !!!!!!po tym fakcie na stronie Feniksa było ok 300 tys wejść
    • Gość: krisek Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 18:57
      Dobrze, że 300 000 razy nie wpisałeś tej informacji. Pracujesz na
      akord? Na stronie Feniksa ani słowa na temat Fonanzasforex, więc skąd
      te informacje?
      • Gość: ania Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 11:41
        z kątowni :P

forum służy do tego żeby wypowiadać się (oczywiście przestrzegając regulaminu forum i netykiety). A skoro jak wcześniej widziałam że admin ma skłonności destrukcyjne i lubi usuwać niektóre posty, więc nie dziwię się że ludzi kilka razy z ostrożności piszą tą samą informację.

Nie tylko feniks ma swoją stronę, jest jeszcze coś takiego jak "google" i jeśli nie znalazłeś drogi "Krisku" informacji na temat finanseforeks czy jak to się tam pisze na stronie feniksa to właśnie jeszcze można skorzystać z google.

Bardzo dobrze, że przy okazji ktoś ostrzega przed następnym "guanem" w jakie ludzie się wpakowali, to zachowajcie szacunek dla ludzi którzy znają swoje prawo do wolności słowa i wypowiedzi.

No może tylko niech na następny raz kilka osób nie wkleja tego samego postu kilka razy :) to już wszystko będzie cacy.
        • Gość: janek Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 20:07
          Widzę że to forum składa się ze zwolenników i przeciwników feniksa, ja do
          feniksa nie idę bo mnie na to nie stać (jeszcze spłacam kredyt na wpłatę do
          flexa ) ale zastanawiam się jaka jest różnica w szukaniu pieniędzy dla 1,
          100,lub 1000 osób. Niech znajdą jakąś kase poinformują wszystkich, na pewno
          ustawi się kolejka chętnych do spisania umowy.
          • Gość: Roma Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.chelm.mm.pl 21.04.10, 21:18
            A wg mnie formu składa się ze zwolenników ozdyskania kasy lub
            przeciwników wszystkiego co się rusza, byle tylko coś napisać tak
            jak dzieje się na innych formach.Piszą aby pisać i tyle i nie ma to
            nic wspólnego ze zwolennikami lub przeciwnikami Feniksa.A kasa to
            jest już znaleziona trzebaby tylko się po nią zgłosić z tym, że
            niekoniecznie.Nich sobie wezmą ja ci, którzy mają takie życzenie,
            przecież każdemu wolno nie chciec, w końcu mamy demokrację.A co do
            tego czy Feniks powinien to ogłosić to osobiście jestem przeciwna
            takim ogłoszeniom bo w końcu nie po to podpisywałam umowę i
            poniosłam koszty opłaty adwokackiej, żeby wszyscy na tym jechali.Nie
            przypaszczam też, aby komukolwiek była potrzebna kolejka po
            zakończeniu działań i podziale znalezionych pieniędzy, kiedy już
            wszystko zostanie podzielone.
            • Gość: opik Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 22:12
              Ja już dawno złożyłem papiery do Feniksa i nie to że jestem za ta firma czy nie
              ale fakty same mówią za siebie zerknijcie na stonę a zobaczycie że zaufało im w
              odzyskaniu pieniedzy z firmy jakiejś Tourex nie znam szczegółów ale przeszło
              1400 ludzi i z tego co wiem nie tylko z Polski ale tez z innych krajów. Pomagają
              w odzyskaniu kasy z firmy Rentier też już ponad 100 ludzi. Ja przynajmniej nie
              znam osobiscie firmy która by miała możliwości działania tak duże jak Feniks ale
              wybór zawsze należy do każdego który wtopił i jak będzie próbował odzyskac tą
              kasę lub czekał na wypłaty z flexwordu bo też jeszcze tacy są . Pozdrawiam
              • Gość: kwiatuszek Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 12:45
                nawiązując do poprzedniego postu, szwagierka mojego męża z Czech jest poszkodowana w sprawie o której pisał(a) Opik, chodzi o Tourex, jest klientką Feniksa i rzeczywiście feniks skopał tyłki tym którzy oszukali tysiące ludzi w turexie.

Natomiast mój mąż (zanim jeszcze się pobraliśmy, bo jakby to przy mnie próbował zrobić to pewnie bym go zamordowała i teraz pisała zza kratek) też zainwestował w flexword i dopiero niedawno się przyznał.

Czytaliśmy forum od dawna bo próbujemy odzyskać te pieniądze. Po namowach szwagierki i po długich rozmowach z mężem w zeszłym tygodniu wybraliśmy się do feniksa(na szczęście mieszkamy niedaleko od głównej siedziby). Pracownicy biura przedstawili nam bardzo dokładnie jak sprawa wygląda, więc zachęcam do kontaktu z nimi, albo z tym prezesem firmy (nie pamiętam jak się nazywa, to nie podam nazwiska, ale w biurze napewno wam podadzą. Moje wrażenie o firmie jest pozytywne, wiem że pewnie teraz niektórzy napiszą że pracuję w feniksie albo coś w tym stylu, ale jestem tylko kilentką. Dodatkowo, nikt nikogo tutaj nie robi w balona, na stronie feniksa są umowy które można pobrać i przeczytać zanim sie podpisze. Przeczytaliśmy dokładnie umowę, skonsultowaliśmy z naszymi znajomymi i podpisaliśmy. Teraz pozostaje czekać, a wszystkim innym poszkodowanym przez flexa radzę coś robić ze swoimi problemami finansowymi jak najszybciej, bo później może być po ptakach i obejdziecie się smakiem.

Szkoda że dopiero teraz się okazało że to taka kiszka z tym flexem, ale moi drodzy nie martwcie się. Jak pokazuje przykład rodziny mojego męża nie tylko ten bartosik oszukiwał ludzi. Po świecie chodzi całkiem sporo takich drani więc teraz się ratujcie a później prosze ostrzec znajomych i rodzinę żeby na przyszłośc nie inwestowali w takie rzeczy.

Pozdrawiam i również życzę wszystkim odzyskania pieniązków :)
                • Gość: klucha Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: 212.160.172.* 23.04.10, 06:56
                  Witam
                  od dawna obserwuje to forum i sama nie wiem co mam robić.też
                  zostałam naciągnięta przez flexa :(((. Wiem, jestem naiwna, ale
                  otrzymałam informacje, że za 3 tygodnie ma być kasa (to gdzieś ok 15
                  maja) - wiem, takich obietnic już było wiele, ale wiecie jak to jest
                  każdy z nas chciałby odzyskać kase, może dlatego się jeszcze łudze :
                  (((
                  Nie mam kasy aby iść do Feniksa - wzięłam kredyt na tą piepr....
                  inwestycje i muszę go spłacać, a takie były plany ..... :((

Pozdrawiam wszystkich
                  • Gość: głupiutka Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.10, 01:42
                    a można wiedzieć skąd takie wiadomości osoba posiada?znaczy się że
                    za 3 tygodnie?
                    • Gość: zle FLEX WORLD=finanzasforex IP: 217.98.61.* 26.04.10, 23:31
                      ja widzę tylko jedno wyjście jutro jadę do lublina a wy jak chcecie
                      • Gość: M. Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:27
                        Ja wczoraj byłam u ich przedstawiciela. Jak na razie wszystko gra, umowy
                        przeczytałam, sprawdziłam i bez obaw podpisałam. Teraz trzeba się uzbroić w
                        cierpliwość i czekać na postępy, ale 100 razy bardziej wolę czekać na postępy w
                        Feniksie niż na obiecanki o wypłacie od gorgona.
                        I jeszcze jedno - zamiast pisać brednie na formum - skoro nie macie pewności,
                        można zadzwonić do lublina i wszystkiego się dowiedzieć.
                        • Gość: arti Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.adsl.szeptel.net.pl 28.04.10, 07:51

M jak udowodnilas im ile kasy zainwestowalas na podstawie
                          jakich papierow podpowiedz mi
                          • Gość: M. Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 09:15
                            Wiadomość do arti:
                            i do wszystkich zainteresowanych.
                            w moim przypadku jedynym dowodem był wyciąg bankowy wydrukowany z historii
                            rachunku, gdzie widać że wpłacałam na flexa pieniądze.

• Gość: beti Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.10, 12:17
                              no widzisz to Ty masz potwierdzenie, że wpłaciłaś na konto flexa. A ja mam
                              potwierdzenie, że kupiłam EURO od jakieś osoby i tyle:(
                              • Gość: jan Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: 217.98.61.* 28.04.10, 13:52
                                Miałem tak samo plus dałem do łapki jednemu Panu z G... pisałem oświadczenie z
                                datami itp i tez poszło zadzwoń do fenixa to Ci poradzą jak to zgłosić
                                • Gość: Nikt Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.opera-mini.net 28.04.10, 22:09
                                  Macie racje jak Wam jeszcze coś zostało po inwestycjach we flexie to warto skoczyć do feniksa lub kogoś innego a wtedy na pewno oczyszczą Was do gołego. Znajomy namawiał mnie dwa miesiące na FlexWorld nie uległem teraz widzę jak dobrze jest być asertywnym
                                  • Gość: Nikt Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.opera-mini.net 28.04.10, 22:20
                                    Tak na marginesie uważajcie gdyż jesteście świetnym materiałem na dalszych dawców kasy. Udowodniliście to wchodząc w FlexWorld. Każdy następny chętnie was jeszcze troszkę oskubie skoro poczuł naiwność i smak krwi.
                                    • Gość: kwiatuszek Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 10:12
                                      Drogi "NIKT", gratuluję asertywności i racjonalnego myślenia. Z tym, że teraz nasuwa mi się pytanie co robisz na tym forum skoro jednak jak piszesz nie zainwestowałaś pieniędzy we flexa?

Mi jednak wydaje się że najgorsze co można teraz zrobić to siedzieć z założonymi rękoma i użalać się nad sobą. nie można odpuszczać takim naciagaczom, chociaż oni byli, są i będą na tym świecie i pewnie jeszcze nie jedna osoba da się oszukac na kase jakiemuś innemu typowi spod ciemnej gwiazdy.

Nie namawiam nikogo - każdy ma swój rozum i powinien przemyśleć sprawę/ Każdy może popełnić błąd, trzeba tylko wyciągać wnioski i niestety ponosić konsekwencje tych błedów, no i przede wszystkim walczyć o swoje a nie puszczać płazem takim dupkom.
                                      Decyzja należy do was.
                                      • Gość: storczyk Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:06
                                        Witam ..jak czytam te Wasze wpowiedzi ..to dochodzę do wniosku ,ze
                                        wcale sobie nie POMAGACIE wypisujecie do niczego niepotrzebne
                                        pierdy ...wcale nie dziwie się ze wpłacaliście te pieniądze
                                        Gordonowi bo widac tu Wasz POZIOM
                                        • Gość: wd FLEX WORLD=finanzasforex IP: 217.98.61.* 05.05.10, 09:08
                                          Pan administrator znowu się popisał kasując linki do rosyjskiego internetu
                                          ,intencją moją było pokazanie Państwu że na stronach rosyjsko języcznych idea
                                          flexworldu szaleje w najlepsze albo gordus do końca oszalał i idzie na całość
                                          tnąc teraz hurtowo Rosjan albo ich odpowiednicy naszych chłopców z Gorzowa chcą
                                          jeszcze cokolwiek wycisnąć
                                          • Gość: storczyk Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:18
                                            szkoda ale ni mozna bylo wejsc na ich stronke
                                            • Gość: kuba flex następna odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 09:21
                                              Firma założona działalność w Rosji

W życiu jest wiele kwestii związanych z finansowymi dobrobyt:

Gdzie znaleźć pracę w stabilnej i wystarczających dochodów?

Jak zapewnić emerytury?

Jak kupić mieszkanie i stworzyć oszczędności dla edukacji dzieci?

Jak stworzyć swój kapitał?

Jak zaoszczędzić pieniądze od inflacji?

Jak zwiększyć swój kapitał?

Te i inne pytania odpowiedział, CEO Flex Świat Inc Godon Bartosik-
                                              Schmidt w inwestycji Projekt łączy kilka spółek o łącznej Kapitał
                                              więcej 3 miliardy dolarów pod nazwą Flexworld

Cały majątek Flexworld dzieli się na udziały. Akcjonariusz otrzyma%
                                              przychodów ogółem, w zależności od liczby akcji.

Jego misja:

infrastruktury społecznej: program, aby zapewnić normalne
                                              działanie partnerów.

Zastosowanie:

zapewnienia stałego stabilnego dochodu;

rozwiązanie problemów mieszkaniowych;

Korzystamy z najlepszych możliwości na zakup pojazdów;

pomoc w budżecie za szczególnie ważne obszary życia.

Rejestracji w Flexworld, otrzymasz bezpłatnie:

- My poszczególnych głównej w Internecie

- Prezentacja materiałów Internet w pracy - sklep i konferencji

- BackOffice

- Broszury

- Doradztwo i pomoc

Uiszczenia opłaty rejestracyjnej w wysokości 150 €, to stała się
                                              partnerem Flexworld

.... Ten tytuł daje prawo na stronie:

- Udział w programie inwestycji

- Nabycie udziałów

- Uczestnictwo w spotkaniach grupy regionalnej

- Udział w dużych programów finansowych, uzyskania prowizji i premii

- Odbiór nagród za osiągnięcia w status VIP-

- C za pomocą kariery pojawią się dodatkowe korzyści i dodatkowych
                                              opłat.

Osiągnięcia kariery partnerstwa nie jest warunkiem!

Korzyści partnerstwa

program Ivestitsionnaya
                                              Kliknij samochodu przy pomocy osobistego kapitału
                                              Program finansowania pakietów podróży
                                              Własnym domu lub mieszkaniu
                                              Wstępnych programów inwestycyjnych
                                              premie inwestycyjne
                                              Udział w regionalnych spotkaniach
                                              Dodatkowo K do aktywnego partnera status:

Flexworld program z VIP-status
                                              akumulacji Pension
                                              Samochód służbowy bez osobistego kapitału
                                              Nieruchomości na własny rachunek bez kapitału prywatnego
                                              Wakacje na koszt firmy <
                                              Pasywny Dochód miesięczny + stały
                                              (Produktów i usług w różnych krajach mogą się różnić)

Szybki start

25 Flexy! (Dobro natychmiast po uiszczeniu opłaty rejestracyjnej)

Bonus codziennie wzrostu (0,3 - 0,4%) przyniesie Ci zyski!

Flex-tych 25 jednostek w czasie krótszym niż 3 lata, przyniesie Ci
                                              własny pakiet inwestycyjny o wartości <1000 €.

Dołącz do nas, nie masz nic do stracenia! Można dostać tylko!

Stosunkowo niedrogie wejścia.

Możliwość uczestniczenia w programach społecznych.

Obrotu, który nie wymaga potwierdzenia kwalifikacji.

Zminimalizowania ryzyka.

Team Building bez strat finansowych.

Dochód pasywny.

Umiejętność pracy w skali globalnej!

Czy chcesz osiągnąć bogactwo, współpracować z ludzi sukcesu. Wiedzą,
                                              gdzie i jak robić naprawdę wielkie rzeczy ...

I jest to szansa się na początku potężnej firmy w Rosji, a także
                                              możliwość łatwego globalnego biznesu międzynarodowego pozwala
                                              aktywnie angażować się w ich strukturze największy pośrednik.
                                              Założoną działalność w Rosji i nadal działa z powodzeniem za granicą,
                                              ale będziemy jednym z pierwszych odkryć Rosji i WNP jak również wielu
                                              innych krajach.

Bardzo rzadko i obiecującą szansę dla każdego, kto poważnie prowadzi
                                              działalność gospodarczą lub nawet po prostu się przejść do biznesu, w
                                              szczególności w zakresie możliwości być jednym z pierwszych spośród
                                              wielu.

Najlepszy czas, aby przyłączyć się - teraz: przecież nie jutro.
                                              • Gość: krisek Re: flex następna odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:33
                                                Czy ma ktoś informacje o postępach w sprawie prowadzonej przez Feniks?
                        • Gość: Darek Re: FLEX WORLD=finanzasforex IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 23:42
                          Oby czego nie życzę, nie trzeba było walczyć o swoje pieniądze od Feniksa. Ja teraz tak mam, dlatego radzę ostrożnie z nimi.
    • Gość: janek Re: flex następna odsłona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.10, 20:26
      Słyszałem że w Gorzowie jakaś grupa ludzi zgłosiła sprawę na prokuraturze, czy
      ktoś może zweryfikować tą wiadomość?
      • Gość: kwiatuszek Re: flex następna odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 09:52
        O ile jeszcze ktoś jest zainteresowany tematem, na stronie Feniksa dodano list od Remina.

Wywnioskować można że sprawa nabiera tempa. Nie wiem jak was, ale mnie to ogromnie ucieszyło (moje dokumenty są na szczęście już złożone w feniksie) a Ci z was którzy tego nie zrobili i wcześniej sporo pisali o tym jakie mają ogromne nadzieje że odzyskają kase od gordona bez składania sprawy do prokuratury, niech również się pochwalą efektami...

• Gość: krisek Re: flex następna odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 18:25
          ciekawy jestem skąd ta przekora w głosie? Może się przecież okazać, że
          strata osób, które opłaciły Feniksa zwiększy się właśnie o tą wpłatę.
          Nikt przecież nie daje gwarancji na odzyskanie pieniędzy!
          • Gość: wd koncowa odsłona IP: 217.98.61.* 24.06.10, 23:42
            Wszystko się może okazać tak jak z globalnym ociepleniem-ale jedno jest pewne
            jeśli w tym postępowaniu nie skorzysta się z profesjonalnej pomocy
            prawnej/procesowej/ na pewno okaże się ze nie ma żadnych szans na odzyskanie
            zainwestowanych środków,z powodów o których wcześniej niejednokrotnie pisałem
            wybrałem feniksa ,widzę że słusznie gdyby nie oni mój Szanowny przedmówco nadal
            nie wiedziałbyś nawet kto aktualnie zajmuje się sprawą w Niemczech.Brutalnie
            mówiąc mam zapewnioną obsługę prawną na najlepszym europejskim poziomie,i nie
            muszę chłopcom z Gorzowa d.... l..... aby mi znów opowiadali głupoty zresztą
            chyba już długo nie powciskają takiego kitu ludziom i zostaną im długie
            opowieści spod celi czego to z naszym kochanym gordusiem nie robili
            • Gość: wd Re: koncowa odsłona IP: 217.98.61.* 24.06.10, 23:53
              Do Kriska analizując twoje wypowiedzi a szczególnie ostatnią o optymizmie
              wiejącym z Gorzowa zastanawiam się czy nie masz na imię Roman a nazwisko na K,
              jeśli nie to przepraszam ale z tym optymizmem to przesadzasz po tylu latach
              oszustwa z pełną premedytacja ich zapewnienia są nic nie warte i chyba wszyscy
              już się o tym przekonaliśmy szkoda że tak bardzo drogo ta wiedza
              kosztowała,swoja droga zastanawiam się jak ci panowie/to nie błąd celowo piszę z
              małej litery/maja odwagę chodzić po ulicy skoro tylu ludzi doprowadzili do
              bankructwa a nawet prób samobójczych.
              • Gość: Roma Re: koncowa odsłona IP: *.chelm.mm.pl 26.06.10, 21:53
                Konia z rzedem temu, kto mi powie, na co Wam te wszystkie informacje
                Was nie dotyczące.Przecież ci wszyscy, którzy coś robią w kierunku
                odzyskania kasy to i tak wiedzą na czym w chwili obecnej stoją bez
                względu na to kto komu powierzyli swoje sprawy:feniksowi czy też
                komuś innemu i nie pytają glupio dla samego pytania. Pytają i
                dyskutują ci, ktorzy nic w swojej sprawie nie robią, i po jaką
                choinkę? Czy udzielone na forum odpowiedzi są Wam w ogole do
                czegokolwiek potrzebne? Nie wydaje mi się.Ale jak ktoś szuka
                usprawiedliwienia dla swojej bezczynności i powodu, dla którego
                wygodnie siedzi w jeszcze swoim fotelu(dopóki nie zajął go komornik)
                to proszę uprzejmie, niech pyta i czeka na informację , które jemu w
                tym pomogą .Powodzenia....
                Ps.Proponuję "pobiegać " po internecie, pojawiło się kilka nowych
                mozliwości na łatwy zarobek, przynajmniej będziecie mieli
                zajęcie:poczynić inwestycję(czytaj utopić kasę), czekać bezowocnie i
                w stresie na zysk a potem prowadzić puste dyskusjena forum, jak
                odzyskać kasę i znowu nic nie robić w tym kierunku.Polecam, naprawdę
                ciekawe zajęcie.
              • Gość: bart Re: koncowa odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 14:28
                Chodzą bezkarnie, mało tego Pani Ida ma czelność korzystać z Pomocy
                Społecznej(i dalej sie żyje na cudzy koszt)
    • Gość: SUPER POSZKOD0WANY Re: myślą że się na to nabierzemy IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.10, 22:49
      Prosi o modlitwę i mówi że będzie się starał ale dosyć tego czekania i straszenia nas ze odbiorą auto w Polsce jest jeszcze prawo i paragraf 286 kk również dla Panów z Gorzowa czuję się jak mój Tatuś w czasie II wojny Światowej będąc członkiem AK boję się kogokolwiek wpuścić do domu bo każdy nieznajomy to szpicel nawet telefonów boję się odbierać. Dzisiaj ukradli mi co najmniej 15 lat życia
      • Gość: wd oszusci myślą że się na to nabierzemy IP: 217.98.61.* 01.07.10, 10:59
        Prokuratura w Poczdamie która teraz obrabia tego oszusta jest jednostką
        wyspecjalizowaną w międzynarodowych oszustwach gospodarczych sam fakt że
        Niemiecki wymiar sprawiedliwości przydzielił do tego zadania cały zespól
        prokuratorów rokuje że spokojne dni chłopców z Gorzowa już się kończą a lipne
        zawały w niczym nie pomogą, Gordonowi zostanie tylko chatka na palmie,dzwoniłem
        do Feniksa maja dziś dać na ten temat informacje na swojej stronie
        • Gość: ENDI też poszkodowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 20:56
          Dali info w stylu gordusia.
          • Gość: wd Re: też poszkodowany IP: 217.98.61.* 06.07.10, 09:58
            Przynajmniej wiesz ze coś gdzieś ktoś w tej sprawie robi a może uważasz ze
            powinni napisać gordonowi które konta i nieruchomości mu szacują na pewno by to
            pomogło ale jemu schować kasę głębiej,troszkę trzeba się zastanowić przed
            napisaniem postu
            • Gość: wd flex gorzów bilans IP: 217.98.61.* 26.07.10, 10:28
              Na stronie Feniksa umieścili bilanse i sprawozdania Polskiego Flexa ciekawostki
              z tego wychodzą
              • Gość: wd Re: flex gorzów bilans IP: 217.98.61.* 26.07.10, 22:59
                www.finanse.egospodarka.pl/55248,Oszustwa-firmy-Flexworld,1,48,1.html
              • Gość: ex Re: flex gorzów bilans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 11:17
                czy ktoś wie dlaczego w Gorzowie wciąż odbierają telefony?
    • Gość: jednaijedyna Re: FLEX WORLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.10, 23:40
      wszyscy jestescie w bledzie to co ja moge dodac.jak bedzie znowu firma on top i
      bedzie miec pieniadze i wyplaci to,to bedziecie wszyscy krzyczec ,super ,ja to
      wiedzialem.
      • Gość: Maurycy Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 09:46
        O widzę że są optymiści, a dlaczego tak milczą i straszą niestety już Im wierzyć
        nie można napisali by dwa słowa , że istnieją możliwości wypłaty nawet bez
        dokładnych terminów, a tak to działa linia tel. poszkodowanych. Do niektórych
        nawet Gorzów dzwoni i przysięga się że wypłacą nawet słyszałem terminy, że do
        końca tego tygodnia będzie wiadomość a do końca sierpnia wypłata nawet co
        niektórzy się przysięgali.
        • Gość: Poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 13:22
          Popieram po co te uniki i strachy na lachy Oni sobie nawet nie zdają sprawy ile narobili szkód mało tego że ludzie domy potracili ale i zdrowie nie mówiąc o próbach samobójczych a udają Świętych że to nie Ich wina wystarczy czasem po ludzku porozmawiać to może wielu ludziom pomóc po co te sądy prokuratury . Bo mi wiadomo że oprócz Feniksa 70ciu poszkodowanych to jest prawie w każdym województwie założona sprawa, a jakby po ludzku porozmawiali to jeszcze jest zapewne czas na wycofanie spraw ale to zależy od Panów z Gorzowa . Wiem że czytają to forum to może będą wiedzieli co powinni zrobić. Byłem kiedyś z Fanem Flexworldu a dzisiaj wrogiem .
          • Gość: mig Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 21:39
            a jak wypłacą, będziesz ponownie ich Fanem?
            • Gość: flexosceptyk Zwrot środków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 23:12
              Gordon jest psychiczny (czytaj bardzo religijny). Co ukradł sam nie
              zwróci. Gorzowianie z kolei przedłużają swój pobyt na wolności (lub
              wśród zdrowych) bajkami bez pokrycia. Najlepszym sposobem na poprawę
              stosunków między dłużnikiem, a wierzycielem jest nawet częściowy
              zwrot długu. Przynajmniej wiadomo, że istnieje dobra wola, są środki
              do oddania lub dłużnik żyje. Więc traktujmy to forum jak miejsce
              wzajemnego pocieszenia, prowokacji, quasi sondażu nastrojów itp.
              • Gość: zwroty Re: Zwrot środków IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 14:29
                Co niektórzy w tym tygodniu rozmawiali z Gorzowem Oni jeszcze wierzą i łudzą
                niepotrzebnie ludzi słyszałem że się przenieśli z drugiego piętra na parter i
                żadnych napisów już nie ma .Łatwiej będzie się im zwinąć. Słyszałem że trzyma
                ich tylko to że kilka aut im się nie udało odebrać. Ale jak w tym tygodniu co
                obiecują Gordon nie da żadnych wiadomości to zapewne się zwiną. Niedowiarek
              • Gość: niedowiarek1 Re: Zwrot środków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:23
                to w końcu wiadomo coś o tym Gordonie, bo jego żona też zniknęła z najmłodszym
                dzieckiem, może trzeba było ją obserwować, zaprowadziłaby nas gdzie trzeba ...
                nie wierzę , że nie wie gdzie on jest!
                • Gość: sam Re: Zwrot środków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 19:19
                  Chodzą słuchy, że Gordon ma wypłacać, lecz nie projekty, tylko wpłaty
                  na projekty plus 60%. Na dniach ma pojawić się news na jego stronie z
                  konkretną datą . . .
                  • Gość: flexosceptyk Re: Zwrot środków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 22:08
                    "Gościu" o jakich "słuchach chodzących" piszesz. Skąd masz taką
                    wiedzę? Od Gorzowian? Już nikt nie ma nawet energi odpisywać na
                    takie bzdury. Sprawa w prokuraturze, "narządy" gorzowskie pójdą
                    niedługo siedzieć lub leżeć (szpital lub cmentarz) i tak to wszystko
                    sie zakończy. Gordon także zamknął sobie dalszy życiorys. Tylko po
                    co to wszystko piszę...
                    • Gość: zwroty Re: Zwrot środków IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 07:35
                      Wszyscy w głębi duszy wierzymy ,ale nie jesteśmy aż tak wierzący żeby mieć jakąkolwiek nadzieję a Panów z Gorzowa to nawet odwiedzę jak będą w więzieniu bo bardzo chciałbym ich zobaczyć bez białych rękawiczek nie wiecie co z autami bo słyszałem że nie wszystkim im się udało odebrać tylko firmy lizingowe ich ścigają pozdrawiam wierzących w cuda i takich jak ja niedowiarków zawiedziony na flexworldzie i po co oni jeszcze dają nadzieję
                    • Gość: zwroty Re: Zwrot środków IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 07:37
                      Wszyscy w głębi duszy wierzymy ,ale nie jesteśmy aż tak wierzący żeby mieć
                      jakąkolwiek nadzieję ,nie wiecie co z autami bo słyszałem że nie wszystkim im
                      się udało odebrać tylko firmy lizingowe ich ścigają pozdrawiam wierzących w cuda
                      i takich jak ja niedowiarków zawiedziony na flexworldzie i po co Oni jeszcze
                      dają nadzieję
                  • Gość: Maurycy Re: Zwrot środków IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 17:25
                    Ja już im nie wierze Gorzów na siłę się trzyma dziwie się że dali się
                    zmanipulować przez Gordona ale najprawdopodobniej mieli za co
                    • Gość: nazi Re: Zwrot środków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.10, 12:02
                      Albo są tak cyniczni , ze wiedzą, ze już długo nie pochodzą
                      spokojnie po tym padole wolni i wk..... ludzi. Ale jest przysłowie
                      jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, zeby się w przyszłości nie zdziwili, ze
                      ich albo rodziny dosięgnie jkieś nieszczęście i będą obwiniać
                      innych , a to tylko sprwiedliwosc ich dosięgnie - to mówie ja PYTIA
                      Delficka
                      • Gość: też poszkodowany Re: Zwrot środków IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 14:10
                        popieram cynizm ich przechodzi wszelkie granice a udają Świętych w ramkę i powiesić
    • Gość: wd Re: Zwrot środków IP: 217.98.61.* 12.09.10, 00:06
      Rozmawiałem z Feniksem maja stały kontakt z policją prowadzącą watek polski tego oszustwa udostępniają go każdemu bez względu na to czy jest ich klientem czy nie jeśli ktoś jest poszkodowany a nie stać go na adwokatów niech do nich dzwoni podadzą mu namiary na policjantów prowadzących ta sprawę
    • Gość: szeryf Re: Zwrot środków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.10, 16:15
      I znów mówia coś o wypłatch, ze wszystko na dobrej drodze, chyba żle zrozumieli intencje, to chodzi chyba że zaniedlugo bedą siedzieć a nie , ze będą wypłaty
      • Gość: lolek Wznowienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 00:01
        Ludzie co jest z Wami? dlaczego nic nie piszecie? co z Tym flexworldem ? bedzie ta kasa? pisze gordon? Feniks tez sobie nie radzi?? odpuściliscie czy jak?
        • Gość: Maurycy Re: Wznowienie IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 11:17
          Oni nie odpuścili tylko od początku tak planowali zarobić jak najwięcej troszkę jeszcze posiedzieć i wyruszyć z kasą w świat jest to jeden z największych przekrętów internetowych dają nam nadzieje a jak wiadomo czją matką jest nadzieja życzę im takich samych kłopotów jakie my mamy
          • Gość: twoyearsafter Dalsze działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 13:28
            Nie można utyskiwać tylko zgłaszać sie wszyscy poszkodowani do Remina bezpośrednio lub przez Feniksa z pełnomocnictwami. Wyraźnie napisał to Remin w sierpniu w liście do okradzionych.
            • Gość: ja Re: Dalsze działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:10
              i dalsza kase w feniksie utopic? dzialaja juz prawie rok i co ? i nic... dizekuje
              • Gość: two years after Re: Dalsze działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:56
                już kiedyś o tym było pisane. pieniądze są na cele operacyjne dla Remina. Feniks pie... te drobiazgi.
    • Gość: Maurycy Re: Dalsze działania IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 19:32
      Ostatnie wieści telefoniczne donoszą że mają ruszyć w przyszłym tygodniu hahaha chcą sobie jeszcze posiedzieć na ciepłych posadkach.
      • Gość: Poszkodowany Re: Dalsze działania IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 17:34
        Minął tydzień miną następne i nadal będzie cisza tylko gdzie nie gdzie będą się odbywały sprawy
        ludziom zaczną odbierać domy a my chyba pojedziemy do Gorzowa i zamieszkamy u Panów
        bo gdyby Panowie z Gorzowa mieli chociaż troszkę ambicji to by cokolwiek napisali i tak bym
        Im nie uwierzył ale może poprawiło by mi humor na te smutne Święta a jeszcze w zeszłym roku na Boże Narodzenie dostałem od nich życzenia a teraz to chyba mi prześlą stryczek
        • Gość: także poszkodowany Dalsze działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 14:22
          Proszę poszkodowanych o wizytę na policji. Idźcie wszyscy, zgłoście to. Za mało Polaków zgłosiło oficjalnie przestępstwo. Efekt skali się liczy.
          • Gość: mr Re: Dalsze działania IP: *.adsl.szeptel.net.pl 31.10.10, 19:06
            policja powinna wziasc sie za vipow oni mieli najwiekszy dostep do naszej kasy lexusy lataja po warszawie zaplacone
            • Gość: ramzes Re: Dalsze działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 01:01
              moze jeszcze wypłacą? przeciez na darmo by nie siedzieli w tych biurach... i Gordon by napisal ze juz po wszystkim ze kasy nie bedzie... cos kombinuja chyba:/
              • Gość: beti Re: Dalsze działania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.10, 12:16
                ja nie chcę ich kasy (3 razy tyle co wpłaciłam ani odsetek )NIECH ODDADZĄ MI MOJE PIENIĄDZE KTÓRE IM WPŁACIŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Maurycy Re: Dalsze działania IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.10, 21:09
                  popieram mam wiadomości że Gordon wraz z A.K. byli widziani w banku w Monachium
                  • Gość: mr Re: Dalsze działania IP: *.adsl.szeptel.net.pl 03.11.10, 15:00
                    to jak byli to wygladaj przelewu , a nie obiecal ci czasami Bialy z Warszawy kasy na dniach ?
                    • Gość: Maurycy Re: Dalsze działania IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 18:24
                      Nie znam Białego
                      • Gość: Roma Re: Dalsze działania IP: *.chelm.mm.pl 04.11.10, 14:01
                        Wy wszyscy piszący chyba z d.... na rozumy się pozamienialiście. Samo wszystko się załatwi czy jak? Kto z Was byl na policji i zglosił się jako poszkodowany? Kto z Was wystąpił o swoją kasę? Kto z Was oprócz pieprzenia na formum coś zrobił w swojej sprawie? Może dr Remin, Policja w Polsce , Policja w Niemczech albo Feniks mają zgadywać kto czego potrzebuje i Was
                        szukać a potem prosić o wzięcie sowich pieniędz?! Nie zdziwi mnie jak przy tym sposobie
                        działania i myślenia wyrypie Was ktoś po raz kolejny, bo ja na pewno się nie dam. I o swoje walczę. Powodzenia w kolejnym tworzeniu pie...tów na forum.
    • Gość: także poszkodowany Do Romy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 21:37
      Ten portal to miejsce podpuszczaczy i szpiegów. Jak wszystko co anonimowe. Nie ma co się przejmować. Jak umiesz zadbać o siebie to nie musisz zaglądać do tego forum zgorzknialców i straceńców i oczywiście przyszłych więźniów gorzowskich. Już dawno wszyscy powinni zgłosić się na policję. Tylko tępe ch...e i szyte w poprzek pi...y wierzą w zwrot.
      • Gość: Maurycy Re: Do Romy IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 09:06
        Popieram Policja my tu mieszkamy i tu spawy zakładamy a czym nas więcej będzie to będzie lepsza sprawa jest nas 2000 a spraw parę a Panowie przyjęli obronną strategie i odbierają tel i obiecują że Gordon się odezwał i za dwa tygodnie da informaję a do świąt kasa głupiemu radość
        myślą że im uwierzymy Byłem kiedś naiwny że dałem się wpuściuć w maliny ale teraz popieram wnioski składać tylko na Policję
        • Gość: Poszkodowany Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 16:50
          ...na co czekacie zglaszajcie fakt ,ze zostaliscie oszukani ,jezeli tego nie zrobicie to doczekacie sie przedawnienia sprawy ,na co gangsterka czeka .
          • Gość: wd nr tel do policji IP: 217.98.61.* 09.11.10, 19:18
            Jak wiecie jestem klientem Feniksa od nich dostałem nr do policji prowadzącej sprawę i poszukującej poszkodowanych
            sierżant sztabowy Robert Mosiński
            Wydział do Walki z przestępczością gospodarczą
            Komenda Miejska w Łodzi
            42-665-21-58
            nie mam złudzeń że pomoże mi to w odzyskaniu kasy ale na pewno przyspieszy zapuszkowanie tych oszustów , Pan sierżant doskonale zna temat i rozmawia się z nim bardzo sympatycznie dzwońcie jeśli jeszcze macie chęć walczyć o swoje
            • Gość: szeryf Re: nr tel do policji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.10, 10:53
              i własnie takie dane są tu potrzebne, mniej pisaniny więcej konkretów, moze nie usunał twojego maila z danymi, a moze ktoś wie gdzie przebywa naprawde gordon i reszta bandy, żeby im przemówic do du....., może cos by się wtedy z nich wycisnęło jak prawnymi metodami nie daje sie nic wskurac
              • Gość: adam Re: nr tel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 12:56
                ludzie wiecie gdzie jest jego rodzina(żona , dzieci) i nie potraficie zdobyć informacji gdzie jest gordon??
            • Gość: jacyntyp Re: nr tel do policji madry gosc IP: *.173.9.18.tesatnet.pl 13.11.10, 14:08
              Bardzo dziekuje Jest teraz konkretny kierunek Oszusci zostana ukarani dzieki wspolnym pozwom
              • Gość: szeryf Re: nr tel do policji madry gosc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 19:55
                Pan Robert Mosiński, kom 509579947, lub 426652158, prowadzi sprawę , interesuje Go jak największa liczba osób poszkodowanych, więc chyba wart się odezwać do tego Pana,
                • Gość: perszing Re: nr tel do policji madry gosc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.10, 09:53
                  gorzów milczy, tutaj cisza, czyzby juz siedzieli, a może po kase pojechali
                  • Gość: Maurycy Re: nr tel do policji madry gosc IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 13:55
                    Też doszły mnie słuchy że pojechali po kasę. ale już było tyle terminów, że trudno mi wierzyć pozdrawiam tych co wierzą ,że odzyskają kasę i tych którzy już zrezygnowali z marzeń i tych którzy dali sprawy do sądów i walczą o swoje jak również tych co walczą przez Fenix
                    • Gość: poirytowany Re: nr tel do policji madry gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 23:38
                      wszyscy pojechali po kasę? do Afryki? na sankach? od kiedy po kasę się jeździ? ktoś se robi jaja na forum.
                      • Gość: zdziwiony Re: nr tel do policji madry gosc IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 13:31
                        kiedy ostatnio ktoś dodzwonił się do Gorzowa?
                        • Gość: też poszkodowany brak podpisu IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 14:21
                          W zeszłym tygodniu dzwoniło 2 moich znajomych powiedziano im że pieniądze są na 90% tylko jak zawsze brak podpisu i kazali dzwonić po 10 grudniu
                          • Gość: poirytowany Re: brak podpisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 01:11
                            rok temu przed świętami też miało dojść do wypłat. Nawet wpisywało się należne kwoty (z odsetkami !-) do zwrotu na specjalnych formularzach. Wymyślają te kłamstwa permanentnie.
                            • Gość: rrrrr nowy wał kredyty IP: 217.98.61.* 03.12.10, 07:33
                              Pan Be......i teraz wyłudza prowizje od załatwianych pseudo kredytów tym sposobem wyłudził już kilkaset tys /uważajcie na to, już zostało zgłoszone w policji
                              • Gość: Maurycy Re: nowy wał kredyty IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 20:00
                                czy to chodzi o pożyczki z Flex.... bo ten Pan za Flex mi gwarantował w 100 % swoim majątkiem
                                • Gość: zdziwiony kto ma informację? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 17:37
                                  Czy ktoś miał ostatnio kontakt z kimś z Gorzowa? Bo ostatnio telefony u nich milczą :(
                                  • Gość: Poszkodowany Re: kto ma informację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:43
                                    Nikt wam kasy nie odda nie bądźcie naiwni, ze strony Gorzowa to gra na czas.

Tylko w Feniksie nadzieja.
    • Gość: też poszkodowany Re: kto ma informację? IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 19:43
      Ciekawe czy w tym roku też dostaniemy takie życzenia
      ( tłumaczenie na translatorze )

Drodzy Partnerzy Flex World
      obfitujący w wydarzenia rok w historii świata Flex dobiega końca.

Czas Bożego Narodzenia jest okazją do spojrzenia wstecz, czas czerpać siłę na nowe.

Nasze problemy w płatnościach są zakończone. środki w zakresie międzynarodowego transferu w ciągu najbliższych kilku dni, do 15 01.2010 będą u ciebie
      To był długi i żmudny podróży dla wszystkich zainteresowanych.

Za zaufanie, cierpliwość i lojalność wobec Flex Świata, jak również do użytku osobistego, powtarzam, bardzo dziękuję.

Życzę Tobie i Twojej rodzinie błogosławionych i wesołych świąt.

Możemy teraz patrzeć do przodu, do nowego świata-Flex 2010.

• Gość: NAIWNIAK!!!!!! Re: kto ma informację? IP: *.static.icpnet.pl 22.12.10, 13:03
        Witam właśnie zacząłem walkę z wiatrakami i wysłałem pisma za pośrednictwem adwokata wzywające do zapłaty od osoby przyjmującej wpłatę .Adwokat utwierdził mnie w przekonaniu że mogę to odzyskać nie od firmy F..... ale od osoby która przyjmowała wpłatę na drodze cywilnej ale samemu nic nie udowodnię , poszukuję 3 - 4 osób które wpłacało pieniądze z okolic Poznania . Udzielę wszystkich informacji na mailu. Proszę o kontakt zainteresowane osoby na mail d.kaczmarek1@gmail.com
        • Gość: mający nadzieję rok 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.10, 14:59
          Komunikat:

Drodzy Partnerzy Flexworldu,

życzę Państwu z całego serca szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia w kręgu swoich najbliższych.

Pełen wydarzeń, burzliwy rok zbliża się ku końcowi a wraz z nim również długi czas oczekiwania. Nasz cel został osiągnięty i w styczniu podam do Państwa wiadomości konkretne terminy, jak również sam przebieg wypłat.

Dziękuję Państwu za zaufanie i cierpliwość. Cieszmy się razem na pełen sukcesów rok 2011.

Gordon Bartosik-Schmidt
    • Gość: jednaijedyna Re: kto ma informację? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.10, 23:09
      Beda pieniadze wyplacane po nowym roku.Zycze wszystkim zeby dostali swoje nalezne pieniadze.Szczesliwego Nowego ROku 2011.Badzcie optymistami,co wam przyniesie tak negatywne nastawienie do tego co sie stalo?czy jego smierc zwroci wam pieniadze?Zyjcie i cieszcie sie co wy macie i jeszcze posiadacie.Czy to jest zdrowie ,czy rodzina-nikt na swiecie nie kupi tego i nie stracicie tego.Samobojstwo nie jest tego warte,zawsze jest jakies wyjscie.
      Polecam Biblie zebyscie przeczytali kiedy wam ciezko,ci co nie wierza niech ciesza sie zyciem i swoimi dziecmi ,czy wnukami.Wszyscy nauczylismy sie ze niewarto inwestowac w takie interesy i w taka osobe .,gdzie nie ma porzadnego fundamentu i lat doswiadczen.
      Grozby skierowane do tej osoby,nic nieprzyniosa.Zaufajcie Bogu .Kto wam kazal inwestowac,tego powinniscie oskarzac,ale i to nic nie przyniescie ,zrobcie sobie rachunek sumienia,wasze nerwy i pieniadze i nie wiem co jeszcze teraz inwestujecie ,zeby odzyskac pieniadze,szkoda tylko tego wszystkiego .Nie namawiam zeby nic nie robic ,tylko z rozsadkiem i spokojem.Czy przniosly jakies dotychczasowe wariacje (sorry ze to tak teraz nazywam)jakies skutki.CZy wiadoma osoba jest juz w wiezieniu?Nie!?Zastanowcie sie !?
      Jeszcze raz Szczesliwego Nowego ROku i to co on przyniesie wy decydujecie.
      • Gość: zdziwiony Feniks IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.10, 13:29
        a co w Feniksie? - martwa cisza. Skasowali ludzi i nabrali wody w usta. Jak można żerować na krzywdzie ludzkiej?
        • Gość: jednaijedyna Re: Feniks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 14:20
          na krzywdzie ludzkiej nikt nie dobil sie pieniedzy i nie byl szczesliwy.tak jak jest w tym przypadku.Pan Bartosik Schmidt jest daleko on swojej rodziny(mbuya).
          • Gość: mający nadzieję ROK 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 16:20
            Wszystkim mającym nadzieje na wypłaty oraz tym którzy ja starcili, zyczę wielu sukcesów w Nowym 2011 Roku!
            • Gość: Maurycy Re: ROK 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 19:21
              Ja też mam nadzieję i wszystkim życzę żeby się sprawdziła ostatnia wiadomość z Flexworldu
              i wszystkie tematy miały pozytywne zakończenie w 2011 roku bo ja czytając przed wigilią aż się rozpłakałem z radości.
              • Gość: man Re: ROK 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 23:28
                wypaca w styczniu wszystko
              • Gość: MAN Re: ROK 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 23:29
                Wypłacą w styczniu wszystko !! :))
                • Gość: vendetto iluzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 01:06
                  pieniądze w 2011?? nadchodzący rok pokaże skuteczność wymiaru sprawiedliwości.
                  Rokowania są następujące. Gorzów pod sąd. Bartosik w toku. Nie płaczcie więc bez sensu tylko wspomagajcie Łodź.
                  Do jednejijedynej. Usuwanie (poza Padół) złodziei ma sens - następni nie ucierpią.
                  • Gość: Maurycy Re: iluzje IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 09:50
                    mam papiery już w Łodzi ale jak wszystko załatwią to i się wycofa ale muszę mieć czarno na białym no i oczywiście wszystko w mojej kieszeni ponownie wszystkim optymistom i pesymistom
                    Życzę aby wszystkie sprawy związane z Flex się dla nas pozytywnie skończyły w 2011 roku
                  • Gość: jednaijedyna Re: iluzje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 21:57
                    czy pan jest tak tego pewny?A jak napewno wyplaca to zadnej sprawy pan niezalozy.Sama prokuratura to mowi w Gorzowie.
              • Gość: jacynty Re: ROK 2011 IP: *.173.9.18.tesatnet.pl 01.01.11, 12:22

Prosze o wiecej informacjii i skad tak oszalamiajace wiadomosci Jezeli ma sie cos tak niebywalego wydarzyc to na pewno pod wplywem dzialan prokuratury Pomyslnosci z Nowym Rokiem
                • Gość: jednaijedyna Re: ROK 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.11, 23:34
                  Pan sie myli,prokuratura nie da pieniedzy ani nie daje pomyslu skad je wziazc,bez nacisku polubownie,z rozsadkiem dziala prokuratura a nie tak jak panstwo-pan czy inne osoby.
                  • Gość: Maurycy Re: ROK 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 15:19
                    Ciekawe co nam przyniesie następny tydzień
                    • Gość: ? Re: ROK 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 16:16
                      bo w Gorzowie ani żywego ducha !
                      • Gość: niki Re: ROK 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 01:10
                        mozemy zapomniec
                        • greg7380 Re: ROK 2011 08.01.11, 15:56
                          Dokładnie podejżewam że sytuacja w 2011 może być podobna a raczej nawet napewno jeszcze się pogorszy, jak wszystko zbierze się do kupy.
                          • Gość: mający nadzieję Konkrety IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 15:20
                            Posiadam informację z Gorzowa, że w przyszłym tygodniu ma pojawić się informacja dotycząca szczegółów wypłat bezpośrednio od Gordona.
                            • Gość: @@@@ PRAWDA ! bolesna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 18:00
                              noi co ? znowu poda date 20 kwietnia ? ze na przyszle świeta bedą pieniądze? caly czas to robi i dązy do przedawnienia sprawy a ludzie sie łudza myśląc że pieniądze zostaną wyplacone. Jak 3 lata sie dalo i pieniedzy nie wyplacił to dlaczego ma sie nie dac nastepne 3 ? SKAD WEZMIE PIENIADZE JAK MU INTERES NIE WYPALIŁ? chyba ze wykopie gore zlota... takie jest prawdopodobieństwo że wypłaci...
                              • Gość: Maurycy życzenia IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 13:52
                                Ten tydzień mija bez żadnych obietnic, ale promyczek jest bo mający nadzieje napisał ,że rozmawiał z Gorzowem i obiecali mu, że w przyszłym tygodniu ma być wiadomość od Szefa o wypłatach nawet mi znajomi dzwonili żebym się nie martwił ,że naprawdę chcą załatwić nasze sprawy ale sobie takich sum za bardzo nie wyobrażam co mają wypłacić.
                                • Gość: mający nadzieję Re: życzenia IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 14:23
                                  moja nadzieja ogranicza się do kwoty jaką zainwestowałem we Flexworld. Będę szczęśliwy jak odzyskam swoje. Pozdrawiam mających nadzieję.
                                  • Gość: superman ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 22:32
                                    za tydzien beda nowe informacje... np. jeszcze trzeba chwile poczekac bo Pan G. sie rozchorował i nie dał rady przywieźc pieniedzy :( albo w banku sie komputer zawiesił bo za duzo pieniedzy trzeba bylo naraz przelac... i tak w kółko... :/
                                    • Gość: jacynty Re: ostatnia nadzieja IP: *.173.9.18.tesatnet.pl 16.01.11, 19:02
                                      Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych JEDYNR CO POZOSTAJE ZGLOSIC OSZUSTWO Sprawe prowadzi sierzant sztabowy Robert Mosinski z Komendy Miejskiej Policjii w Lodzi Tylko droga prawna pozostaje W Poznaniu i okolicach wplaty do flex przyjmowali bardzo zaangazowani liderzy a tera schowali sie w norach i boja sie ujawnic a policja jest od tego zeby ich znalezc Zkladalem zeznania i okazalem dowody wplat oraz akcje flex jako dowody przestepstwa Tylko prawnie mozemy osiagnac cel -odzyskac pieniadze Jedyna droga zlozyc zeznania Pozdrawiam
                                      • Gość: luk Re: ostatnia nadzieja IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 19:44
                                        Jakoś nic nie słycha o tych pieniądzach popłyneły w dal .
                                        • Gość: Maurycy Re: ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 09:39
                                          W życzeniach noworocznych było ,że w styczniu będą wiadomości to jeszcze troszkę poczekamy ale w G.. nikt nie odbiera telefonów
                                          • Gość: ania Re: ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:12
                                            noi pytam sie gdzie są pieniądze? gdzie? styczeń mija miała byc a tu mało ze pieniązków nie ma to nawet gorzów zamilkł. To juz bedzie chyba zakonczenie i zapomnienie o wszystkim... :[
                                            • Gość: majacynadzieje Re: ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 20:09
                                              nie mogę potwierdzić, że nikogo nie ma w Gorzowie. Potwierdzam, że telefony sa odbierane w godzinach 12:00 - 14:00. Mam potwierdzenie - KASA BĘDZIE NA 100%
                                            • Gość: Maurycy Re: ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 20:10
                                              Z tego co dostałem informację to Gorzów ma jeszcze nadzieje i prawdopodobnie odbierali telefony i informowali że poniedziałek wtorek będzie informacja o wypłatach
                                              • Gość: lpg Re: ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 19:46
                                                w który w poniedziałek i wtorek? w tym roku ?
                                                • Gość: też poszkodowany Re: ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 09:23
                                                  Twierdzą że w najbliższy, ale mam wątpliwości bo już takich poniedziałków i wtorków było bez liku
                                                  pozdrawiam i trzymamy kciuki i uśmiechamy się do siebie ,że jeszcze mamy nadzieję
                                                  • Gość: jednaijedyna Re: ostatnia nadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 22:34
                                                    obiecanki cacanki a glupiemu radosc,taka jest prawda.*-)
                                                  • Gość: smutas przy nadziei IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 00:04
                                                    Taki Andrzej Kuc powinien napisać coś do ludzi, co uzgodnił z tym gordonem-bandytą będąc w Ruandzie. W końcu zostanie współodpowiedzialnym. Czy braci umieszcza się w jednej celi?
                                                  • Gość: jednaijedyna Re: przy nadziei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.11, 00:24
                                                    Panie Smutasie,jest Pan przy nadziei,to sie wszyscy cieszymy,i zyczymy powodzenia za 9 miesiecy.Poza tym ma Pan racje.
    • Gość: jacynty rozwiazanie IP: *.173.9.18.tesatnet.pl 13.02.11, 20:04
      Sprawe prowadzi sierzant Mosinski w komendzie lodzkiej telefon 42 665 21 58 jesli czekanie nic nie pomaga policja jest najlepszym rozwiazaniem Oszusci pod kara wiezienia moga zwrocic pieniadze Slyszalem obietnice ze dla zaufanych ktorzy beda cicho i potulnie siedziec znajda sie pieniadze Co za dranstwo budzi sie w ludziach gdy pojawia sie zagrozenie odpowiedzialnoscia prowadzaca do wiezienia Tylko zglaszajac pozwy mozecie wskorac cokolwiek
      • Gość: też poszkodowany Re: rozwiazanie IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 08:16
        Polecam i całkowicie się zgadzam i już dawno to zrobiłem. Z tego co słyszałem sprawy już się zaczynają
      • Gość: Andy Re: rozwiazanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:17
        Ja też tak zrobilem i dam innym wskazowke zgloscie sprawe do Łodzi .Jestem pod wrażeniem jak Łodz szybko zadzialala w przeciagu 2 tygodni od daty zlozenia zaskarżenia pojawil sie dzielnicowy w sprawie zlozenia szczegolowych zeznan, ktore rozpatrzy prokuratura.
        • Gość: Maurycy Re: rozwiazanie IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 20:12
          Nadal cisza w Gorzowie chociaż odbierają telefony i nadal obiecują powiedzieli by że koniec nie ma co liczyć na kasę ale nie wiem co im to daje ciągle obiecując (gruszki na wierzbie) bo ja to
          dzisiaj inaczej nie traktuję już nawet nie oczekuję na wiadomości od 3 Króli
          • Gość: confused Re: rozwiazanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 23:02
            Maurycy,

czuję, że denerwuje Cię ta cisza w sieci i w Gorzowie. Do czasu wyjaśnienia sprawy przez organy ścigania i sąd są naturalnie bezpieczni. Ich adresy już nie są tajemnicą. Gdyby nie ewentualna potrzeba ich fizycznej obecności dla sprawy to dla czystości i zdrowia społecznego utylizacja tych panów wydawałaby się sprawą natychmiastową. Niewątpliwie nie doczekają spokojnej starości :-)))) pozdrawiam cały flexowy sierociniec.
            • Gość: glupiutka Re: rozwiazanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.11, 01:58
              proponuje wrzucic na translatora niemiecką stronę fleksu , chociaż w zasadzie to po co. po krótce : agitacja gorgiego wciaż trwa , a pozdrowienia światło i miłość są wszechobecne....brzmi jak sekta? mnie też tak to wygląda. proponuje : założenie anty agitacyjnej sekty , jak sądzicie dołączą tłumy ? w jedności siła BRACIA I SIOSTRY ! SKŁADAJCIE DONIESIENIA DO PROKURATURY , BO TYLKO TAK COKOLWIEK ODZYSKACIE!!!
              • Gość: też poszkodowany Re: rozwiazanie IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 14:36
                www.flexworld-news.com/index.html nowa strona gdzie mają informować bezpośrednio od Gordona Bartosika
    • Gość: też poszkodowany FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.11, 15:00
      Kolega dzwonił i powiedziano mu, że za dwa tygodnie będzie jakaś wiadomość od SZEFA . A może obiecanki ( jajka na Wielkanoc )
      • Gość: wierny i oddany Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 00:46
        pewnie życzenia przyśle i że na dniach wypłaty... :) a może date znowu jakąś poda ?
      • Gość: jednaijedyna Re: FLEX WORLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 23:05
        Tak ,mi tez tak powiedziano.Kto wie ,czy juz ludzie nie dostaja pieniedzy ,jak mi wiadomo bedzie tym razem cos wiecej niz obiecanki i jajka na wielkanoc.
        • Gość: z POznania Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.142.tesatnet.pl 30.03.11, 22:49
          Witam wszystkich zainteresowanych. W Poznaniu przyjmowal wplaty i agitowal za flexem Andrzej Kuc i Anna Wizla a dzisiaj nie wiadomo gdzie sa i nawet smrod po nich nie pozostal .Wiele roznych watkow na tym forum poruszaja poszkodowani ,ale nic konkretnego nie wiadomo jak postepuja dochodzenia w Lodzi i sprawy prowadzone przez prokurature .Chodzi mi konkretnie o los wyzej podanych osob w zwiazku z oszustwami ktorych sie dopuscili . Moze moj list sprowokuje jakikolwiek odzew w tej sprawie .Tylko czy zbyt malo poszkodowanych zglosilo oszustea na policje , w zwiazku z tym zadne organy scigania nie maja zamiaru zajac sie przestepstwem
          • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.11, 14:37
            Nieobecni nie mają głosu. Ci co nie złozyli w prokuraturze nie maja szans na cokolwiek, nie oszukujmy sie wiadomo , ze jak bedzie im sie grunt palił to pierw zaspokoja potzreby poszkodowanych, że niby wykazali cheć, no i jak oddadza poszkodowanym kase to w sumie nie ma sprawy bo roszczenia zaspokoili. Po co maja wypłacać tym co sidzą cicho, oni i tk im nie zagrażaja. Przeważnie ugody są na zsadzie, ze oddaja kase , a strona poszkodowana wycofuje roszczenie i zeznania, i sprawy de facto nie ma. Chyb, że okaże się, ża to banda byłych ubeków znów sie dorobiła na naszych pieniądzach.
            • Gość: w sprawie Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 10:17
              Te, Szeryf, o jakich ugodach piszesz? Czy komukolwiek udało się do tej pory jakąś ugodę z Gorzowem zawrzeć i odzyskać pieniądze? W ogóle z czego oni tam żyją? Andrzej Kuc zniknął? Niedługo będzie go można z braciszkiem odwiedzać w więzieniu. Chłe, chłe. Do czasu prawnego rozwiązania są potrzebni w pełnej sprawności. To ich ratuje.
              • Gość: Maurycy Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.11, 10:23
                co tak cicho już bardzo dawno nikt nie pisał może ktoś wie czy będzie jakieś jajeczko oczywiście obiecane może ktoś się dodzwonił bo ja próbowałem parę razy ale nikt nie odbiera cisza że aż boli.
                • Gość: j23 Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 19:52
                  Udało się dodzwonić dzisiaj. Odebrał telefon p. R.K. Ogólnie w dobrym nastroju. Potwierdził, że jest w kontakcie z Gordonem i oczywiście zapewnił, z należytym dla niego wdziękiem, że jeszcze w tym miesiącu pojawi się bardzo radosna informacja.
                  Mającym nadzieję, życzę WESOŁYCH ŚWIĄT.
                  Pogrążonych w smutku i tak życzenia nie załatwia sprawy :(
                  • Gość: paul Re: FLEX WORLD IP: *.cm-5-5d.dynamic.ziggo.nl 08.05.11, 18:29
                    i co dalej ???? ma ktos jakies informacje? ilez to bedzie trwało?
                    niech powiedzą tak albo tak i koniec...
                    • Gość: j23 Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 09:44
                      Roman Kuc z Gorzowa - zapewnia, że już na dniach ma pojawić się konkretna informacja. Twierdzi, że mają stały kontakt z Gordonem, a on jest pełen optymizmu - pozostawię tą informację bez komentarza :(
                      • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.11, 10:21
                        czy ktos słyszał jak tam postepy w prokuraturze niemieckiej, bo u nas jakas cisza, Feniks tez jakoś zamilkł
                        • Gość: też poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.11, 08:22
                          Wiadomo mi jest że prokuratura w Łodzi trzyma rękę na tym i i sprawy się posuwają do przodu
                          i to jest dla nas ważne i nawet pomaga im Policja Amerykańska bo firma była zarejestrowana w Ameryce nie pomija Gorzowa bo to ich córka
                          • Gość: LUIGI Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:47
                            Bzdura .Prokuratura w Łodzi olewa sprawe i zawieszaja sledztwo .Wymiar sprawiedliwosci ma poszkodowanych w...
                            • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 12:00
                              z jakiego powodu zawiesza? Nie moze ot tak zawiesic? To moze tzeba zaskarżyc skarb Panstwa , za nieumiejetna nadzorowanie instytucji finansowych i ze nie zakazało działalnosci znim wszystko ruszyło?
                              • Gość: też poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 12:39
                                Proponuję pisać odwołanie ja tak zrobiłem oskarżam Gorzów bo w piśmie z prokuratury widać jak się wybielają Potem zostanie nam Jaworowicz ,Trybunał Sąd Najwyższy, Apelacyjny i wiele innych tylko żeby wszyscy chcieli
    • Gość: też poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 17:42
      Witam czego się można spodziewać po Panach nawet ostatni tydzień nie odbierają telefonów bo zapewne jest Ich już wstyd obiecywania bez podstaw a miało być Tak pięknie w 2011 roku jeżeli czytają Panowie ten post to napiszcie coś więcej np nie łudźcie się zrobiliśmy Was w balona przepraszamy i zmywamy się . A nie obiecanki cacanki .
      • Gość: anty flex Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 09:41
        naiwność niektórych na tym forum jest zdumiewająca. wydzwanianie do gorzowa mija się z celem. już dawno wszyscy oszukani i nadal oszukiwani powinni złożyć doniesienie na tych panów jako współudziałowców w kradzieży. naprawdę nie wiem dlaczego oni jeszcze nie siedzą za kratami.
        • Gość: Maurycy Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 11:41
          okropna cisza na forum Panowie z Gorzowa się zmyli śladu nie zostawili ani tel ja nigdy nie dzwoniłem ale pośrednio miałem informacje wprawdzie nadzieja wygasła sąd też czeka aż się wszyscy odwołają ale widać nie wszystkim zależy na odzyskaniu kasy a tak naprawdę to jedyna możliwość odzyskania kasy
          • Gość: kuba Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 09:29
            Podobno wieść po Polsce niesie-oficjalny koniec Flexa!!!!! Kuce uciekli.....winnych brak
            • Gość: Dudi Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 19:26
              Ok. a co z Feniksem?
              • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 15:04
                własnie co taka cisza, w ogóle nikt nic nie pisze czy cos wie, a może piszą tylko ci co nie dostali kasy a reszta może jednak dostała? Moze ktos podpowie w odruchu serca jak wyrwać kasę? A moze nasza kasa jest POwiązana z kampania wyborczą? W koncu jeden z nich był wiceprezydentem Gorzowa.
                • Gość: też poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 09:21
                  jak mi wiadomo to sprawy się posuwają w łodzi jak plotka niesie to sprawa jest już w sądzie w Łodzi czekamy na wezwania a w Gorzowie najprawdopodobniej się łudzą że szef kasę przyśle . Ale sami wątpią . Mają zmienione telefony i miejsce pobytu . Bo z domu kupionego za nasze pieniądze już ich wysadzili jak ktoś ma tel to niech poda na forum.
                  • Gość: Manel Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 08:43
                    A do kogo chcesz telefon? Do sądu w Łodzi czy do chłopców z Gorzowa? A może bezpośredni do Gordona? O co chcesz grzecznie zapytać?
                    • Gość: też poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 16:19
                      W Łodzi to już mam sprawę w sądzie a tel chcę do Gorzowa bo może w sprawie będzie potrzebne a i dlatego żeby wiedzieć że jeszcze są ja rozmawiać z tymi Panami już nie mam o czym chętnie bym ich zobaczył ich za kratkami bez wyjątku wszystkich.
                      • Gość: Manel Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 15:13
                        nie denerwujmy się niepotrzebnie. Gorzów jest zidentyfikowany. Byli już wielokrotnie przesłuchiwani. Łódź powinna bardziej się starać. Zawieszenie sprawy jest żenujące.
                        • Gość: Maurycy Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 11:53
                          sprawa jest już odwieszona jest już w sądzie
                        • Gość: też poszkodowany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 13:35
                          sprawa w Łodzi 31 08 teraz od nas zależy czy się tam zgłosimy czym nas będzie więcej to będzie lepiej
                          • Gość: jacynty Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.142.tesatnet.pl 07.08.11, 21:54
                            Najwazniejsze zeby wlasnie zglosilo sie jak najwiecej oszukanych .Ja do tej pory nie mam nawet sygnalu od kobiety ktora mi zaoferowala pomnozenie pieniedzy .Jedno co przychodzi na mysl ,ze bylo to celowe wprowadzenie do niekorzystnego rozdysponowania wlasnymi pieniedzmi w celu wyludzenia .Bez zamiaru zwrotu oczywiscie .Tak dzialaja rozne instytucje finansowe w mniej lub bardziej uczciwy sposob .Mamia nas przyszlymi zyskami a teraz z flexem jest wedlug zasady ,,butem w morde**.Kiedy odbedzie sie sprawa w Lodzi i czy moze wie o niej sierzant Mosinski Jesli ktos wie prosze o wiadomosci bo dostalem wiadomosc z prokuratury,ze sprawa zostaje zawieszona -nie mozna przesluchac gordona
                            • Gość: Dudi Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 17:00
                              Jacynty nie czekaj na nic tylko pisz odwołanie .Wszyscy dostalismy taka odpowiedz ,ale po napisaniu zazalenia ,sprawa nabiera nowych rumiencow .
                              • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.11, 14:11
                                podobno wczoraj miala byc pierwsza rozprawa panów z Gorzowa, wiadomo coś w tej sprawie, a może są jakies inne wiesci?
        • Gość: andrea Re: FLEX WORLD IP: *.tktelekom.pl 05.11.11, 22:08
          o swieta naiwnosci,na co wy liczycie,druga polowa gordona zyje jak paczus w masle i jeszcze kase z mops-a bierze,autko sbie podobno nowe kupila,biedulka,przez los pokrzywdzona.
    • Gość: Engaged FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 14:17
      Wznowione śledztwo na Bałutach (pismo z dnia 29 sierpnia 2011). Komu zależy niech się zgłasza.
      • Gość: WUDU Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 17:10
        To prawda Łódź działa i prokuratura i sąd .W nich nadzieja .Zglaszajcie wszystkich szubrawców tych co mieli cokolwiek wspolnego z Flexem lub posluzyli sie Flexem ,aby pobrac od Was kase.
        • Gość: jacynty Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.142.tesatnet.pl 03.10.11, 20:59
          Wlasnie dostalem zawiadomienie z Lodzi o wznowieniu sledztwa w zwiazku z nowymi materialami ktore prokuratura otrzymala ze stanow .Jednak najwazniejszym watkiem w sprawie jest dochodzenie zwrotu wkladow za ktore dostalismy skserowane akcje flexa .Mam pokwitowanie od osob ktore odebraly odemnie pieniadze i ich dane .Podstepnie doprowadzily i z premedytacja doprowadzily do niekorzystnego rozporzadzenia moim majatkiem .Teraz mozemy sie zastanowic jakiego pokroju sa to vipy ktore czekala kariera we flex a zostali baranami wplatanymi w gre gorda .Pewnie to okazja stworzyla chwile w ktorej nasza obawa zostala zagluszona zyskami -oczywiscie stuprocentowymi ,ktore obiecywali nasi zaufani wprowadzajacy .W zeznaniach zlozonych napolicji podalem dane dwoga z nich i wiem ,ze jedna kobieta byla przesluchiwana .Moze byla zmanipulowana a inne motywy dlaczego przyjmowala pieniadze bedzie tlumaczyc przed prokuratorem .wszyscy czekamy na postepowanie urzedow ,wiekszych lub mniejszych .W stanach zostali oszukani znani i bogaci obietnicami madofa .Oszust zostal skazany i wyplynela smierdzaca ,niesmaczna sprawa ,a u nas bedzie trwalo do konca swiata Pozdrawiam
          • Gość: otek Re: FLEX WORLD IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 05.10.11, 17:10
            Ta przesłuchiwana kobieta to zapewne Maria Peszko która to wsółwystępuje w KRS firmy Flex
            www.ktokogo.pl/Roman_Kuc
            Tak się kobita zmęczyła że na Karaiby wyjechać musiała nieboga dla podratowania zdrowia
            www.4poziom.net/artykul,53,Nowe-%C5%BCycie-dzieki-Akunie.html
        • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.142.tesatnet.pl 08.10.11, 21:09
          W poznaniu przyjmowali wplaty andrzej kuc ,anna wizla i pewnie jeszcze inni oszolomi .Mozemy tutaj wymieniac sie informacjami kto jeszcze .
          zeby policja miala kogo scigac .pozdrawiam
          • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.11, 11:35
            orientowal sie ktoś czy ze względu na zaniedbania Państwa w kontroli instytucji i ich dzialaniu pomimo ze wiedzieli ze dzialaja niezgodnie z prawem i nic nie zrobili, mozna zaskarżyć skarb państwa
    • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.142.tesatnet.pl 28.11.11, 22:02
      Witajcie.
      dostalem wiadomosc z

Witajcie.Dostalem wiadomosc z Lodzi o dalszych dzialaniach prokuratury .Mysle o zlozeniu wniosku zeby organa scigania zajely sie Andrzejem Kucem i Anna
      wizla - tymi ktorzy przyjmowali ode mnie pieniadze .Wlasnie przestepcami okazaly sie osoby znajome ktore wykorzystaly zaufanie i w jezyku przwniczym doprowadzily do niekorzystnego rozporzadzenia wlasnym majatkiem .Zadna instytucja nas przed tym nie obroni .W Ameryce madof dostal kare wielu lat wiezienia u nas wszystko jest dopuszczalne .Moze obroncy beda argumentowac ,ze on tylko na chwile albo chcial oddac tylko mu nie dali .

l
      • Gość: valek Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 11:06
        tego linka trzeba przekazac do prokuratury flexworld.wizytowka.pl/
        • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.11, 14:47
          A gdzie życzenia na święta??? Słyszałem , ze są równi i równiejsi, że niektórym jednak coś wypłacają? Może sie pochwali obdarowany na święta?
          • Gość: Rozczarowany Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:45
            Od kogo słyszałeś??
      • Gość: oszukany Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 20:12
        czy są jakies wieści? mnie tez nabrali .....
        • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 16:23
          niestety jedna baba drugiej babie, nikt oficjalnie nie potwierdza, moz to tylko plotki, fakt Gorduś życzeń nie wysłał
          • Gość: be Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 10:05
            Czy ktoś jest z Gorzowa i może w Urzędzie sprawdzić czy firma flexword jest wyrejestrowana
            bo znajomi dzwonili wczoraj i taki numer nie istnieje a przedwczoraj jeszcze istniał tylko nie odpowiadali coś mi się zdali że nogę dali przynajmniej pozbędziemy się złudzeń
            • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.12, 15:28
              co taki pomorek na forum, moze piszący pezenięśli się gdzie indziej, jesli tak prosze o jakiś namiar
              • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.142.tesatnet.pl 10.04.12, 16:29
                Wiele mozna by mowic o uczciwosci finansach wielkich fortunach ale nie ma sentymentow i gdy okazuje sie ze jestesmy oszukani nikt nam nie pomoze.Sami jestesmy sobie winni ,ze nie mielismy wystarczajacego dystansu do naszych znajomych ktorzy nas zmanipulowali okazali sie oszustami lub zostali tak jakmy zmanipulowani.Zadnego tlumaczenia jakoby chcieli dobrze a to wszystko przez gorda bo uciekli teraz nie ma kto wyplacic.Zadna instytucja nie pomoze natychmiast odzyskac wkladu Urzad nadzoru finansowego ,prokuratura a dochodzenie i nastepnie proces sadowy beda trwaly latami.Ciekawe czy prokuratura postawi zarzuty osobom przyjmujacym wplaty.Czy wszyscy piszacy na forum podali w dochodzeniu nazwiska tych osob
      • Gość: greg Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 09:04
        Ja tak właśnie zrobiłem .Sprawaj est juz w toku.
    • Gość: jj Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 21:33
      Słyszał ktoś może o windykacji przez kancelarię prawną Król i Partnerzy?
    • Gość: szryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.12, 11:39
      wszyscy tylko obiecują i kasy żadają za podjęcie sie sprawy , a i tak legalnie nic nie mogą zrobić do czasu zakończenia rozprawy, wyroku.
      • Gość: ares Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 23:12
        Czy ktoś moze mi zaopiniować K.Krzyżostaniaka lub Z. Drygalskiego ?PILNE!
        • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.12, 12:51
          mamy godnych nasladowców w postaci AmberGold, może przy okazji coś sie ruszy w naszym temacie, a może ktoś wie czy się coś dzieje ?
          • Gość: jj Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 21:09
            oglądałem dzisiaj tvn24 i tam ekonomiści mówili że nasze prawo jest tak stworzone że takie firmy jak flex czy amber mogą wykorzystywać w nim luki legalnie działać ponieważ obrót pieniędzy reguluje prawo bankowe a to nie są banki, a więc pieniędzy raczej nie zobaczymy
            • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.12, 10:30
              a jamyslę, że boją się Strasburga, jesli działanie jest niedozwolone, ze pobieraja pieniądze to czemu Państwo zaniechało swoich obowiązków i zakazało dziłalności, sędziowie w Polsce oczywiście nie ożekną na naszą kożyść bo przecież im Państwo płaci ale Strasburg .... może dlatego tak długo trwaja śledztwa, amber dwa lata flex 3 lata, jeśli już mięli wyrok i grzywne i dalej działali tzn , ze Państwo nie dochowało swoich obowiązków, wolą zarabiac na legalu 110 000 z naszych podatków niż bronić ludzie przed oszustami, w innych krajach ludzie czują, że instytucje stoją za nimi, w koncu płacąc podatki są ich klientami, ... ale to trzeba by zmienić komunistyczną mentalnośc, popatrzmy na legalu przepierd.... miliony na Euro i wszystko ok.
              • Gość: Tomek FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.12, 20:28
                sprawa w łodzi już 2 lata w terenie jeszcze najprawdopodobniej kilka spraw
                a jak wspomniałem że ostatni z trzech muszkieterów chce Gorzów opuścić to nawet nie będzie się z kim sądzić chociaż Oni uważają się za świętych i do dzwoniących mówią żeby mieli nadzieję bo pieniążki dostaną ale ciekawi mnie czym się teraz zajmuje flex....{nadal obiecankami} ciekawe kto im za to płaci i ile???????
                • Gość: kuba Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 08:15
                  zajmują się kontrolą forum....a za spokój płaci gorduś...
                  • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.12, 09:21
                    oj chyba nie będzie komu kasowac postów, o Flexworld też piszą na necie w kontekscie AG i pokrewnych, prezes F ma postawione zarzuty o bezprawne pobieranie pieniędzy, oj chyba wznowią sledztwo przeciwko kucykowej bandzie, i coraz głośniej mówi się , że Państwo nie zachowało należytego nadzoru, oj boją sie że Państwo będzie musiało wypłacać
                    • Gość: Tomek FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 17:07
                      Dzisiaj mówili na TVN24 o Flex...wspominając
                      bip.knf.gov.pl/?l=/Urzad_Komisji/042_Ostrzezenia_publiczne/000_index.html#mainContener
                      • Gość: jj Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 22:00
                        oby media nie odpuściły, to może zdopinguje prokuratórą
                        • Gość: Gość FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.12, 20:19
                          Dzisiaj w związku z aferą A..G... mówiono
                          na TVN 24 że Prokura Generalna ma zabrać się za parabanki i sprawy w sądach które czekają na wyrok będą szybciej rozpatrywane a trzeba zaznaczyć że nasz Flex..jest na drugiej pozycji a A.. G.. dopiero na czwartej . My już mamy sprawę w Łodzi
                          może to przyspieszy naszą sprawę.
                        • Gość: Gość FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.12, 20:20
                          Dzisiaj w związku z aferą A..G... mówiono
                          na TVN 24 że Prokura Generalna ma zabrać się za parabanki i sprawy w sądach które czekają na wyrok będą szybciej rozpatrywane a trzeba zaznaczyć że nasz Flex..jest na drugiej pozycji a A.. G.. dopiero na czwartej . My już mamy sprawę w Łodzi
                          • Gość: jj Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 22:04
                            może i Flex jest na drugim ale o Amber cały czas mówią i ciekawe czy chcą przyspieszyć sprawy parabanków czy rozprawić się z A....G.... aby pokazać że coś robią, nagłaśniajmy nasze sprawy
                  • Gość: GOSTEK Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 11:03
                    www.hotmoney.pl/artykul/finanse-nie-zostawiaj-tu-swoich-oszczednosci-26917
    • Gość: AW Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 17:41
      O Gordonie było już dużo - wielokrotny oszust, ścigany w Niemczech w kilku sprawach za wielomilionowe przekręty. Zapewne już nigdy nie odwiedzi Europy, zaszył się z ukradzionymi pieniędzmi gdzieś w Afryce i ma wszystko i wszystkich głęboko. Nawiedzony parareligijnie, potrafi znakomicie ściemniać i zawsze znajduje w ten sposób, niczym natchniony antyprorok, swoje naiwne ofiary. Gwiazda internetowa i medialna w kryminalnych kronikach na terenie całej RFN. Ale sam na obcej dla niego ziemi, czyli w Polsce, bez znajomości tutejszych realiów i mentalności, niczego by nie rozkręcił. Kto był zatem polskim motorem napędowym jego kolejnego przekrętu? Kto ogłupiał w jego imieniu Polaków i organizował ten proces na skalę przemysłową? Braciszkowie Kucowie. Przestępcy, wielokrotnie w Niemczech karani, którzy poznali Gordona jeszcze w więzieniu i właśnie tam razem zaplanowali ten "skok" na polskie pieniądze. Doskonale znani polonijnemu półświatkowi w Berlinie. Prawie każdy z nas ma za Odrą znajomych, można to więc łatwo sprawdzić. Ich wyciągi z niemieckiego rejestru skazanych zajmują po kilka stron. Szkoda, że dopiero teraz zainteresowałam się tą pocztą pantoflową, ale mądry Polak po szkodzie. Trafili mnie pięciocyfrowo na lep pod tytułem 60% zysku. I to nie jakieś tam szwaby, ale rodacy. Przykre i smutne.
      • Gość: Jarek Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 21:35
        Kucbrothers? Mieszkam od prawie 10 lat w Niemczech i słyszałem już o tych szmaciarzach. Jeden pedofil, ze specjalnością młodzi chłopcy, a drugi zawodowy złodziej po wielu wyrokach, uzależniony od alkoholu. Obaj Volksdeutsche ukrywają się obecnie gdzieś na terenie Berlina. Są notowani, czyli bliższe namiary na nich ma na pewno niemiecka policja.
        • Gość: Gość Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.12, 21:53
          Chyba trzej muszkieterowie na urlopie bo nikt nie kasuje ostatnich doniesień
          • Gość: Z Re: FLEX WORLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.12, 21:49
            Albo już w ulu.
            • Gość: Gość 123 FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.12, 09:42
              Jedno w ambarasie co mnie cieszy że Amber Gold padł to może nasza sprawa w Prokuraturze coś drgnie
              • Gość: ADRES Re: FLEX WORLD IP: *.30.123.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.12, 12:17
                aktualny adres braci kuc: www.goyellow.de/schnellsuche/roman-kuc/berlin/?PNO=0:1
                • Gość: Gość 123 FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.12, 18:23
                  Jedyna okazja do rozliczenia Flex do 18 IX napisać zgłoszenie o przestępstwie para banku pod nazwą F.... ZOO do Prokuratury Generalnej pisanie na forum narzekanie nic nam nie pomoże już zbyt długo czekamy a Panowie z Gorzowa na zasłużonym ? urlopie zapewne w Ruandzie
                  • Gość: mareks Re: FLEX WORLD IP: *.tktelekom.pl 30.08.12, 00:52
                    hong kong
                  • Gość: Warszawiak Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 00:12
                    W Warszawie do Flexworld przekonywał niejaki Andrzej Fesnak. Z wykształcenia chyba humanista - czyli dobrze opanował bajer skutecznego oszukiwania. To pewnie jedyne, co umie. O ekonomii nie ma zielonego pojęcia, chociaż próbuje uchodzić w tej dziedzinie za fachowca. Doskonale wiedział, że chodzi w tym przypadku o oszukańczą piramidę finansową. Nawet zwierzał się czasami, że ci, którzy wejdą do niej pierwsi, zarobią na tym, a reszta wszystko straci. Czy ma ktoś może bliższe namiary na tego oszołoma i samozwańczego "eksperta finansowego"? Ilu ludzi oszukał z pełną premedytacją ten przestępca? Przeciwko niemu również można wytoczyć pozew zbiorowy, będzie taniej. Chyba coś mu się należy w formie podziękowania od jego licznych oskubanych klientów?
                    • Gość: Tomek FLEX WORLD IP: *.bezprzewodowo.com 04.09.12, 07:59
                      Znajdziesz Go na faceboku ale proponuje złóż doniesienie do Prokuratury Generalnej
                      • Gość: Warszawiak Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 15:55
                        Dziękuję za wskazówkę, poszukam tego adresu. Doniesienie do prokuratury oczywiście zostanie złożone, chciałbym tutaj jednak wpierw znaleźć trochę więcej poszkodowanych. Więcej osób to większe znaczenie takiego doniesienia. Nie wydaje mi się tylko, aby Fesnakiem zajmowała się Prokuratura Generalna. Lepiej będzie podsunąć ten wątek prokuraturze już aktualnie zajmującej się bandą oszustów Flexworld. Pozdrawiam!
                        • Gość: Gość FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.12, 20:13
                          KNF przedstawiło listę 23 firm które nie mają właściwych zezwoleń. Inwestowanie swoich oszczędności w te firmy jest obarczone wysokim ryzykiem.Dla zainteresowanych podaję linka
                          : biznes.pl/wiadomosci/raporty/szukamy-piramid-finansowych-z-biznespl,5258978,2,5255199,405,news-detal.html
                    • Gość: mirex Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.szeptel.net.pl 09.10.12, 19:59
                      z warszawy byl tez Zdzislaw Bialy kumpel Romana K. ktory zaczl od wydymania swojej rodziny
                      • Gość: Viki Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 07:37
                        A kto najbardziej dymał ludzi w Poznaniu?
                        • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.35.210.tesatnet.pl 24.10.12, 22:00
                          Znam dwoch Anna Wizla ,Andrzej Kuc dzialali wspolnie i jako oszusci wydymali wielu ktorzy im zaufali ,a teraz schowani jak szczury .Pozdrawiam wszystkich
                          • Gość: Gekon Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 07:46
                            Właśnie co się dzieje z Andrzejem Kucem głównym koordynatorem grupy ?
                            Czy ktoś może określić postacie współpracowników A.K czyli jego "żołnierzy" Zbigniewa Drygalskiego i Kacpra Krzyżostaniaka ?
                            • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.12, 12:29
                              to niezłe, piszmy tu o nazwiskach osobach, które umoczyły ludzi, niektorzy nadal mają buznesy, moze ktoś jakis klient to przeczyta i pomyslą zanim z nimi wejdą w spółke, na terenie częstochowskiego to byli REnata i Mariusz Benduch ( prawdopodobnie alkoholik ) , Stefan Rychlik
                              • Gość: Sponiewierany Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.12, 17:31
                                Mam nadzieję, że te nazwiska są znane w Prokuraturze w Lodzi. Jeżeli pojawiają się nowe osoby w sprawie to należy zgłaszać niezwłocznie. Tyle czasu minęło, a śledztwo trwa. Tak mi odpisano. Ciekawe jak toczy się sprawa Bartosika w Niemczech? Czy chociaż zablokowano jego konta na ewentualne "zwroty"? Dlaczego Kucowie nie są w areszcie?
                                • Gość: Gość FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.12, 08:15
                                  A nie wiecie czy ktoś jest w Gorzowie bo nikt nie odbiera telefonów
                                  • Gość: Tomek FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.12, 20:08
                                    najprawdopodobniej uciekli jak wynikła afera Amber Gold
                                    • Gość: kucyk Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 00:52
                                      Roman i Andrzej Kuc: Nordufer 7, 13353 Berlin, tel. +49 30 4534604
                                      • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.12, 17:47
                                        finanse.wp.pl/kat,104132,title,Prokuratura-Okregowa-ws-sledztwa-dot-spolki-WGI-DM-trzy-osoby-oskarzone,wid,15191000,wiadomosc.html
                                        wzieli sie zainnych, ciekawe kiedy na naszych przyjdzie pora ..... zreztą chu z nimi niech kase im z gardełwyrwią albo sami zapłacą jak nie potrafili ludzi zabezpieczyc i pomimo wyroków skazującyh mogli ludzi okradac
                                        • Gość: Gość 123 FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.12, 16:35
                                          Za naszych też by się wzięli ale czekanie i bycie na forum nic nie da trzeba walczyć Gordon nawet już od 2 lat nie przysyła życzeń to zacznijmy my mu wysyłać. A dla wszystkich
                                          oczekujących na???? Wesołych świąt Bożego Narodzenia.
                                          • Gość: Gość FLEX WORLD IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.13, 19:40
                                            informje że sprawę Flexworldu przejął
                                            Wydział VI do Spraw Przestępczości Gospodarczej
                                            Prokuratury Okręgowej w Łodzi
                                            adres: ul. Kilińskiego 152, 90-322 Łódź
                                            Sygn akt VI/67/12
                                            teraz mam nadzieje że sprawa się zakończy dla nas pozytywnie
                                            • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.8.251.tesatnet.pl 02.05.13, 20:44
                                              Najwazniejsze w tym paskudnym oszustwie ,ze mozemy wymieniac sie informacjami .Moze jestesmy bezosobowa grupa ,ale mysle zeby w nastepnych wyborach glosowac na realna sile polityczna ktora wyrzuci do szamba kolegow sedziego milewskiego ,tuska i uklad obecnej jedynie slusznej i poprawnej politycznie nomenklatury.Nowa wladza moze bez zadnych oporow wprowadzic przepisy prawne ktore pozbawia majatkow oszustow i naciagaczy .Jako sawicka i kolegow oszustow ktorzy brali lapowki ,a teraz wyrokiem sadu zostali oczyszczeni .
                                              • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.12.180.tesatnet.pl 23.09.13, 20:56
                                                Witam wszystkich ktorzy czekaja na wiadomosci o postepie dochodzenia przeciwko przestepcom z Gorzowa .Dostalem zawiadomienie z Lodzkiej prokuratury o pstepowaniu przygotowawczym i mam odeslac deklaracje wedlug ktorej zgodnie z obowiazujacymi nasz kraj umowami miedzynarodowymi sprawa flexa ma zajac sie prokuratura w Kotbus .Jest nadzieja w niemieckim wymiarze sprawiedliwosci ,ze wytropi i ukarze miedzynarodowych przestepcow -gordona i spolke.pozdrawiam wszystkich ktorzy czekaja na pieniadze i ukaranie oszustow.
                                                • Gość: szeryf Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.13, 23:26
                                                  a może pozew zbiorowy do Strasburga za przewlekłość postepowania w prokuraturze, może mała kasa i trzeba czekac ale szybciej coś się może się uda wyrwać aprzy okazju się Nasze Kochane Państwo się upokorzy, Nasz Kochany prezydent też podobno umoczył w piramidzie ale służby mu pomogły i jakoś odzyskał kase
                                                  • Gość: anty Re: FLEX WORLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.13, 22:51
                                                    Czy ktoś pomoże, mam pytanie może ktoś ma konkretne dane kiedy dokładnie rozpoczęło się postępowanie w sprawie flexworld i jaki był numer sprawy, jakby co prosze dane tu lub na mojego maila : wiechu2007@wp.pl lub gg 1152944
                                              • Gość: Poszkodowana Re: FLEX WORLD IP: *.adsl.alicedsl.de 09.11.13, 01:37
                                                Pan Andrzej Kuc jest pospolitym oszustem dzialajacym nie tylko w Flex World. Paral sie rowniez w swoim czasie wyludzaniem pieniedzy od samotnych kobiet a jeszcze wczesniej naciagnal bank poznanski na kilka kredytow. Jego biografia mogla by byc dobrym materialem na kryminal, szkoda tylko, ze bazuje na krzywdzie wielu ludzi, kzorzy mu zaufali.
                                                Poszkodowana
                                                • Gość: ali przestroga dla oszustow IP: *.173.12.180.tesatnet.pl 10.11.13, 17:10
                                                  Jako pospolity przstepca bedzie razem z anna wizla scigany przez prokurature niemiecka.Po otrzymaniu zawiadomienia z Lodzi podpisalem oswiadczenie o przekazaniu dochodzenia i moich zeznan Niemcom .Ich wymiar sprawiedliwosci zajmie sie tym i innymi oszustami .Trzymajcie sie wiara z nadzieja na ukaranie kryminalistow.
                                                  • Gość: Poszkodowana Re: przestroga dla oszustow IP: *.adsl.alicedsl.de 11.11.13, 20:12
                                                    Dobrze by bylo,gdyby sprawiedliwosci stalo sie dosc. Faza wstydu, ze tak sie dalam wyrolowoac juz mi przeszla.Teraz jest tylko gniew.
                                                  • Gość: olivka Re: przestroga dla oszustow IP: 46.115.34.* 19.11.13, 12:17
                                                    a Pan A.kuc bawi się nadal swietnie na porlalu Polishhater
                                                    bywa nawet w Hiszpanii pewnie naciąga nadal Panie
    • Gość: ja Re: FLEX WORLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 16:08
      coś niema wieści od prokuratury w Niemczech
    • Gość: ali Re: FLEX WORLD IP: *.173.28.38.tesatnet.pl 21.03.14, 09:00
      Witajcie.Moze ktos ma wiadomosci jak posuwa sie sledztwo w Niemczech .Miejmy tylko nadzieje ,ze nie ucichnie jak niedawno z Amber Gold.Tylko tyle mozemy oczekiwac od Niemcow i ich wymiaru sprawiedliwosci zeby ukarali swoich obywateli za oszustwa .Nasze wladze i tuk na czele stwarzaja pole do zlodziejstwa ,a jak policja zlapie oszusta to okazuje sie jak powiazany jest z politykierami .Sledztwo trwa latami ,a potem rozplywa sie w mgle niedomowien.To wszystko sa efekty rzadow liberalow i pomiotu mumii wolnosci powiazanej z zydami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka